بازدید 20174

یک ایرانی جزو چهار دانشمند برجسته علوم زمین

کد خبر: ۵۴۳۷۳۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹ 01 November 2015
اتحادیه علوم زمین اروپا کاوه مدنی، استاد مدیریت آب و محیط زیست امپریال کالج لندن، را به عنوان یکی از چهار دانشمند جوان برجسته در علوم زمین در سال 2016 معرفی کرد. 
 
بهگزارش بی بی سی اتحادیه علوم زمین اروپا (EGU) که با تلفیق انجمن ژئوفیزیک اروپا (EGS) و اتحادیه اروپایی علوم زمین (EUG) در سال ۲۰۰۲ تشکیل شد، سالانه هشت جایزه اصلی به محققان برتر در شاخه های مختلف علوم زمین در سطح جهانی اهدا می کند که از میان آنها چهار جایزه "آرنه ریچتر" به چهار "دانشمند جوان برجسته" اهدا می شود. 
 
جوایز اصلی این مجموعه از سال ۱۹۸۳ تا کنون به ۱۳۶ دانشمند علوم زمین در نقاط مختلف جهان اهدا شده است که از این میان جایزه "دانشمند ممتازجوان" به ۴۶ محقق تعلق گرفته است. این اولین بار است که یک ایرانی موفق به دریافت یکی از جوایز اصلی این اتحادیه می شود. 
 
کاوه مدنی در گفت و گو با بی بی سی فارسی درباره تحقیقات و دستاوردهای خود که منجر به دریافت این جایزه شده می گوید که تئوری های اقتصادی و رفتارشناسی را وارد حوزه مدیریت منابع آب کرده است. او می گوید هر چه مسائل آبی و زیست محیطی پیچیده تر شده، علوم انسانی و اجتماعی هم بیشتر وارد این حوزه می شوند و با علوم آبی و مهندسی و هیدرولوژی تلفیق می گردند. 
 
چهار جایزه اصلی اتحادیه علوم زمین اروپا برای دانشمندان جوان برجسته به محققانی اعطا می شود توانسته اند به پیشرفت های قابل توجهی در رشته های مختلف علوم زمین دست پیدا کنند. 
 
این اتحادیه کاوه مدنی را به جهت "سهم بنیادی او در تلفیق نظریه‌بازی‌ها و روش های متفاوت تحلیل تصمیم گیری با سامانه های مرسوم مدیریت منابع آب" که منجر به ایجاد نگرشی جدید به مدل های مدیریت منابع آب شده است به عنوان یکی از چهار دانشمند برجسته جوان در سال ۲۰۱۵ انتخاب کرده است. 
 
تحقیقات و مقالات مدنی در این زمینه و از جمله مقاله دیگر او در نشریه علمی مدیریت و برنامه ریزی آب در سال ۲۰۱۲ پیرامون مناقشات ناشی از انتقال آب در کالیفرنیا و مقاله دیگری در نشریه علمی اقتصاد بوم شناسی (اکولوژی) در مورد اختلافات و مذاکرات بین المللی در مورد تغییر اقلیم و نحوه کاهش گازهای گلخانه ای به ایجاد مسیری جدید در تحقیقات مدیریت منابع آب کمک کرده اند. 
 
کاوه مدنی در فروردین امسال در سخنرانی خود در مورد جنگ جهانی آب در جزیره کیش به سرگذشت تحقیقاتی خود و اتفاقاتی که منجر به علاقمندی او به نظریه بازی ها و تلفیق آن با علوم آب شده است توضیح داد. 
 
این محقق ۳۴ ساله در سال ۲۰۱۲ نیز توسط انجمن مهندسان عمران آمریکا به عنوان یکی از ده "چهره جدید مهندسی عمران" انتخاب شده بود. 
 
عنوان دانشمند جوان تنها در صورتی قابل احراز است که سن محقق از ۳۵ سال کمتر باشد و بیشتر از هفت سال از اخذ آخرین مدرک تحصیلی اش نگذشته باشد. این اتحادیه در آخرین بیانیه خود اعلام کرده است که شرط سنی خود را برای این جایزه از سال دیگر حذف خواهد کرد.  
 
این جوایز طی مراسمی در نشست سالانه این اتحادیه در فروردین ماه سال آینده در وین اهدا خواهند شد. 
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۱۵
دقت کردم خیلی (اگر که نگم همه) از افرادی که به عنوان فرد ایرانی موفق مطرح میشن خارج از کشور مشغول هستند، که این نشان دهنده کیفیت نظام آموزشی بسیار متفاوت ان ها است و سیستم آموزشی مشکل دار داخل!
پاسخ ها
مهدی سنجقی
| United States |
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۰
به دانشمندان داخل ایران هم جوایز بین المللی داده می شود نمونه اش گیرنده های مدال طلای المپیادی و دانشمندان دانشگاه های داخل ایران هستند.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۰
شوخی می کنی!!
ما بهترین فرهنگ بهترین مردم بهترین صدا و سیما بهترین اخلاق بهترین رانندگی بهترین احترام به یکدیگر بهترین سیستم آموزشی بهترین ... را داریم اونوقت شمای وطن فروش می گی سیستم آموزش غربی بهتر از سیستم ماست
خدا خودش هدایت بکنه شما رو
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۰
تفاوت در کیفیت نظام آموزشی امر مهمی است که به آن اشاره کرده اید اما از تفاوت های دیگر، مثل گرفتاری های دم دستی که کلی از انرژی افراد را میگیرند، و نیز نوع نگاه مسئولین به پژوهش هم نباید غافل بود.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۰
سیستم آموزشی مشکلی ندارد. عدم وجود انگیزه و امکانات عامل اصلی است. بهتر است بدون اطلاع اظهار نظر نفرمایید.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۰
همه این عزیزان بیس تحصیلی و پایه اشان در کشور خودمان بوده پس سیستم آموزشی مشکل نداشته بلکه مشکل از زمانی پیش می آید که مسئله اقتصاد مطرح میشود و دانشمندان ما میبینند که 8شان گرو 9 خواهد شد اگر در کشور خودمان بمانند و زالوهای خارجی در زمان بهره برداری آنها را جذب و تطمیع میکنند ؛ لذا مشکل رو در مدیریت اقتصادی و فضای کسب و کار و تحقیق میبینم البته جذابیت های مادی و فضای باز انور آب هم تکمیل کننده این امر میباشد .
خب اسم این بنده خدا چیه ؟
ايشون 34 سال بيشتر ندارند و در چند سفري كه به ايران داشته‌اند با رنجش بسيار از مسئولين مرتبط خصوصا متوليان درياچه اروميه و ... ايران را ترك كرده‌اند. اميدوارم قدر داشته‌هايمان را بيشتر بدانيم
وزمین شناسی ومحیط زیست بدترین وفقیرترین رشته درایرانه وایشون دیگرایرانی نیستند متعلق به کشوری هستند که برایش ارزش قائل شده
اگر اينجوري بود كه الان هر كي تو خارج از ايران بود بايد دانشمند ميشد باهوش البته از طرفي بخاطر داشتن امكانات بيشتر كساني كه عالاقه و فكر بازتري براي تحصيل داشته باشند موفقترند
اكثر مردم خارج از اينترنت براي علم و كار استفاده ميكنند در ايران براي بازي و فيسبوك و
جالبه الان کشور درگیر مسئله بحران آبه و همچین دانشمندی هم داره که خارج از ایرانه .. قابل توجه اونظریه ای که می گفت این افراد متعلق به بشریتند!!!!!!!!!!!!!!
او ایرانی نیست زیرا مالکیت معنوی کارش مربوط به کشور دیگه است.
اگه تو ایران میموند نهایتاً میشد کارمند سازمان زمین شناسی یا حقوق ماهی یک و نیم میلیون تومن. فقط کافیه یه سری بزنید
افرین
یک سوال
چرا این همه دانشمند داریم عملا چیزی در عرصه تولید و اختراع نمی بینیم ؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار