بازدید 3089

کنترل شیوع وبا با واکسن خوراکی

کد خبر: ۵۱۵۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۶ 07 July 2015
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: استفاده از واکسن‌های خوراکی ابزاری موثر برای کنترل شیوع وباست.

به گزارش ایسنا، کارشناسان این سازمان با تاکید بر موثر بودن واکسن خوراکی در کنترل شیوع وبا اظهار داشتند: این بیماری کشنده که از مصرف آب آلوده ناشی می‌شود، نگرانی اصلی در حوزه سلامت عمومی از تانزانیا تا سودان جنوبی و از نپال تا یمن است.

بنابر توصیه سازمان جهانی بهداشت، مصرف واکسن خوراکی وبا باید مورد حمایت مقامات داخلی کشورها قرار گیرد و با اقدامات لازم جهت سلامت ذخایر آب همراه شود.

هم‌ اکنون دو میلیون دوز از این واکسن در دسترس است و نمونه‌های متعددی مبنی بر تاثیر این واکسن در متوقف ساختن شیوع وبا وجود دارد که از آن جمله می‌توان به جلوگیری از شیوع بیماری وبا میان هزاران نفر از مردم آواره سودان جنوبی در سال گذشته اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، وبا عفونت روده‌ای است که از مصرف آب یا غذای آلوده ناشی می‌شود. این بیماری دوره نهفتگی کوتاهی دارد که از یک تا پنج روز طول می‌کشد و موجب اسهال و استفراغ در بیمار می‌شود. همچنین در صورتی که بیمار به موقع تحت درمان قرار نگیرد به دلیل از دست رفتن آب زیاد از بدن، جان خود را از دست می‌دهد.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل