بازدید 5294
۵

نیتراتِ آبِ جنوب تهران بالاتر از حد استاندارد

بخشدار خاوران میزان نیترات آب در مناطق جنوبی تهران را بسیار بالاتر از حد استاندارد عنوان کرد.
کد خبر: ۵۱۲۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲ 27 June 2015
بخشدار خاوران میزان نیترات آب در مناطق جنوبی تهران را بسیار بالاتر از حد استاندارد عنوان کرد.

سید اصغر تقوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا٬ درباره مشکل آب شرب قیامدشت گفت: ما به دنبال تخصیص سهمیه آب از سد ماملو هستیم و فرماندار خاوران به شدت پیگیر این موضوع است و جلسات متعددی در این باره انجام شده و زیرساخت‌های لازم برای این موضوع در حال تامین است.

وی افزود: باتوجه به این موضوع و اختلاط آب سد ماملو با آب شرب منطقه لازم است، مخزن 10هزار متر مکعبی آب به بهره برداری برسد تا بتوانیم با استفاده از آن کیفیت آب را ارتقا دهیم.

بخشدار خاوران درباره میزان پیشرفت احداث مخزن آب برای قیامدشت گفت: قرار بود تا خرداد امسال این مخزن تکمیل شود، اما به دلیل عدم تامین اعتبار، کار با کندی پیش رفت و تاکنون مخزن بیش از 60 درصد پیشرفت کاری داشته و امیدواریم تا آخر تابستان تکمیل شود.

وی گفت: پیش از این مخزنی که برای قیامدشت استفاده می‌شد با مشکلاتی مواجه بود و به محض قطع برق آب منطقه نیز قطع می‌شد، اما با احداث مخزن جدید هم این مشکل مرتفع شده و هم تامین آب برای منطقه با مشکلات کمتری مواجه خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: بعد از احداث مخزن آب سد ماملو با آب شرب منطقه مخلوط می‌شود تا مشکلات ذائقه‌ای آب رفع و مشکل آب منطقه برطرف شود.

تقوی درباره احتمال بروز بیماری و کاهش سطح بهداشت منطقه به دلیل مشکل آب نیز گفت: از نظر بهداشتی منطقه هیچ مشکلی ندارد و حتی آب تصفیه شده قیامدشت از آب تهران هم سالم تر است، چرا که نیترات زیر 50 میلی گرم در لیتر دارد.

وی با اشاره به اینکه ایراد آب منطقه این است که قابل شرب و از نظر ذائقه‌ای مورد پسند مردم نیست، افزود: آب تهران و به خصوص مناطق جنوبی تهران نیترات بالاتر از حد استاندارد دارند، اما در این منطقه نیترات به صورت طبیعی زیر 50 درصد است و همواره گندزدایی و کلرزنی می‌شود. هر روز نیز شبکه بهداشت از آب نمونه‌برداری می‌‌کند که به محض اینکه کلر کم یا صفر باشد، سریعا اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

بخشدار خاوران همچنین گفت: روز گذشته جلسه‌ای با آقای ترکی رئیس سازمان برنامه و بودجه استان تهران درباره بحث اعتبارات برگزار شد و در این جلسه بحث اختصاص آب سد ماملو به قیامدشت مطرح شد.البته هنوز این موضوع قطعی نشده است.

وی گفت: این موضوع چند سال است که مطرح و پیگیری شده است، اما بر سر میزان تخصیص آب به توافق نرسیده‌ایم. میزان آبی که می‌خواهند به قیامدشت اختصاص بدهند پاسخ‌گوی مشکل این بخش نیست و ما در تلاش هستیم که این میزان را افزایش دهیم.

تقوی تاکید کرد: در حال پیگیری هستیم و امیدواریم بتوانیم تا 6 ماه آینده آب سد ماملو را به قیامدشت برسانیم.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
میدونید اهواز چه خبره ؟ کامل گله !
با سلام.تا زمانی که شبکه فاضلاب ایجاد نشود . نیترات و ارسنیک به ابهای شرب مخلوط خواهند شد. در اکثر شهر ها چنین است . مسئله فاضلاب در دید مدیران شهرداری و اب و فاضلاب نشانه زندگی تجملی است . لذا وقتی درخواست انشعاب می کنید . مانند اردبیل . باید هزینه انشعای+ هزینه عوارض شهرداری + هرینه تخلفات ساختمانی + هزینه اسفالت + هزینه حفاری را که مبلغش بالا تر از 3 میلیون می شود باید پرداخت کنید . اعتراض می کنید می گویند از چاه فاضلاب استفاده کن مانند شهر اردبیل
با جان مردم بازی نکنید.
راه حل استفاده از فشار معكوس اسمزى است و بايد منابع جداگانه اى در مناطق فقط براى اب شرب مردم اختصاص يابد و اين اب موجود فقط براى استحمام و شستوشوى
میشه بیشتر توضیح بدی فشار اسمزی چیه؟!!!
چون این مسءله از نظر شیمی برای حجم کم اب قابل استفاده است. ضمنا اسمز معکوسه نه فشار اسمزی!
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس
آخرین اخبار