بازدید 20714

حذف برخی سکانس‌های «شمعدونی»

خیلی خوشحالم که جامعه به سمتی می‌رود که دیگر آدم‌های خنثی نیستیم و احساس می‌کنیم اگر اتفاقی می‌افتد که باید اعتراض کنیم، اعتراض می‌کنیم. اما امیدوارم این اعتراض فقط در مورد سریال‌های تلویزیونی نباشد.
کد خبر: ۵۰۴۵۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰ 30 May 2015
بازیگر نقش «سعید» در مجموعه «شمعدونی»، این شخصیت را در طیف زیادی از جوانان 20 تا 25 سال جامعه عنوان کرد و گفت: شخصیت سعید نماینده‌ای از جوانان جامعه است.

به گزارش ایسنا، او در عین حال از حذف بخش‌هایی از صحنه‌های مربوط به این کاراکتر گفت و اینکه غلظت بی‌احترامی در قسمت‌هایی از بخش‌های سریال با حضور شخصیت سعید حذف شده است.

امیر کاظمی، ایفاگر کاراکتر سعید در مجموعه «شمعدونی» گفت: خیلی خوشحالم که جامعه به سمتی می‌رود که دیگر آدم‌های خنثی نیستیم و احساس می‌کنیم اگر اتفاقی می‌افتد که باید اعتراض کنیم، اعتراض می‌کنیم. اما امیدوارم این اعتراض فقط در مورد سریال‌های تلویزیونی نباشد.

او ادامه داد: اگر اتفاقی در جامعه می‌افتد به آن حوزه‌ها هم اعتراض داشته باشیم نه فقط به سریال‌های 90 شبی تلویزیون.

کاظمی جذاب بودن کاراکتر «سعید» را حاصل همکاری او با این مجموعه عنوان کرد و گفت: کاراکتر «سعید» برایم بسیار جالب بود. اینکه یک دفعه تصمیم می‌گیرد یک جا بنشیند و همچنین تصمیمات عجیب و غریب دیگر که جا داشت بعد از آن هم تصمیمات احمقانه دیگری بگیرد.

این بازیگر با اشاره به اینکه سعید نماینده طیفی از جوانان جامعه است، گفت: این شخصیت جزو جوانانی است که تلاش می‌کنند از زیر بال مسؤولیت دربروند و از میان تربیت دوگانه مدرن و سنتی که در جامعه ما انجام می‌شود، آن چیزی که به نفع خودشان است را درمی‌آورند. اولین بار است که در تلویزیون یک جوان این‌طور صحبت می‌کند و آن احترام قدیم که می‌گفتند ما جلوی بزرگترها پایمان را دراز نمی‌کردیم نیست. برای اولین بار است که تلویزیون این نوع تربیت را نشان می‌دهد. اینکه این جوان نه تنها پایش را دراز می‌کند بلکه بی‌احترامی هم به پدرش می‌کند.

کاظمی در ادامه‌ی مطالب بالا گفت: اگر واقع‌بینانه نگاه کنیم می‌بینیم که بچه‌ها و جوانانی در جامعه هستند که مشمول این بی‌تربیتی‌اند و حتی من خودم از نزدیک این‌گونه بچه‌ها را دیده‌ام.

او با اشاره به اینکه عنوان می‌شود مجموعه «شمعدونی» بدآموزی را رواج می‌دهد، اظهار کرد: یکسری نقدهایی که درباره بدآموزی عنوان می‌شود را قبول ندارم، به دلیل اینکه نقد تکنیکی نیستند. اما چندین نقد رفتاری خواندم که عنوان کرده بودند چرا این سریال بدآموزی دارد و من هم در جواب مطرح کرده بودم اصولا ما آدم‌های بدآموزی هستیم، کاری که انتخاب می‌کنیم باید بدآموزی داشته باشد!

بازیگر نقش سعید با اشاره به تربیت بچه‌هایی که در جامعه از جنس «عرشیا» در «شمعدونی» به تصویر کشیده شده‌اند، گفت: برخی پدر و مادرها متوجه این نوع تربیت‌ نیستند و وقتی اطرافیانشان به آن‌ها می‌گویند که چرا فرزندانتان درست تربیت نشده است متوجه نمی‌شوند. اما وقتی در مدیوم بزرگتری همچون تلویزیون این مساله نشان داده می‌شود، مورد توجه قرار می‌گیرد و انتقاد می‌شود که این سریال بدآموزی را رواج می‌دهد؛ البته شخصیت عرشیا در این مجموعه خیلی با تربیت‌تر از آن چیزی است که در جامعه ما وجود دارد.

این بازیگر، «شمعدونی» را در حقیقت مجموعه‌ای عنوان کرد که اطلاع‌رسانی می‌کند و به خانواده‌ها هشدار می‌دهد که حواسشان به تربیت بچه‌ها و رفتار اطرافیانشان باشد.

کاظمی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود از حذف بخش‌هایی از کاراکتر سعید گفت.

کاظمی عنوان کرد: سکانس‌هایی از کاراکتر سعید در این مجموعه به دلیل اینکه عنوان می‌شد غلظت بی‌احترامی در آن زیاد است حذف شد؛ قسمت‌هایی که در رابطه با کاراکتر هوشنگ، پدر سعید بود. آن قسمت‌هایی که سعید نگاه عاقلانه‌تری نسبت به پدرش دارد و زمانی که پدرش حرف نامربوط می‌زند، واکنش‌های متفاوتی دارد. اما در بخش‌هایی دچار ممیزی شده است و در واقع غلظت بی‌احترامی حذف شده است.

او با اشاره به اینکه نقش سعید یکی از متفاوت‌ترین و درست‌ترین کار کمدی‌اش بوده است، یادآور شد: پیش از این اشتباهات کمدی زیادی داشتم اما شخصیت سعید درست‌ترین کار کمدی من بود که آن هم به خاطر سروش صحت است.

او همچنین در خاطرات خود از این مجموعه گفت: بارها و بارها سکانس‌هایی از شخصیت سعید می‌خواندم که خنده‌ام می‌گرفت. این کار یک کمدی موقعیت درستی است.

این بازیگر از متنفر بودنش از رانندگی نیز گفت و اینکه از سال گذشته که کار «شمعدونی» را شروع کرده است با وجود اینکه از رانندگی متنفر بوده اما به اجبار سروش صحت مجبور شده به آموزش رانندگی برود و گواهینامه بگیرد.

او با اشاره به خاطراتش در مجموعه «شمعدونی» گفت: پیش از این که گواهینامه بگیرم رانندگی نکرده بودم و علاقه‌ای هم به رانندگی نداشتم اما در یکی از سکانس‌ها که مربوط به گم شدن مادرم بود، ماشین برای لحظاتی در کنترل من نبود و نمی‌دانستم چه کار کنم. واقعا نمی‌توانستم رانندگی کنم اما به اجبار آقای صحت گواهینامه گرفتم.

کاظمی در پایان گفت‌وگوی خود از پیشنهادهای جدید خود برای بازی در سریال‌های تلویزیونی خبر داد و گفت: یک کار 30 قسمتی برای شبکه یک قرار است ساخته شود که به من پیشنهاد شده است در آن حضور داشته باشم اما هنوز به قطعیت نرسیده است.

«وضعیت سفید» به کارگردانی حمید نعمت‌اله از جمله سریال‌های موفق تلویزیون بود که امیر کاظمی پیش از این در آن ایفای نقش کرده است.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱۲
انتشار یافته: ۱۷
سريال مزخرفي است.
آيا حماقت و بدبختي هاي يك خانواده بايد موجب نشاط و خنده مردم باشد؟
متاسفانه آثار مخرب حرکات عرشیا می توان در خانواده و بچه های خردسال اطرافیان مشاهده کرد.درضمن این سریال یاد سریالهای دهه 60 و 70را یادآوری میکند ولودگیهایش بسیار سبک می باشد.
لطفا آقای کارگردان در صحنه هایی که قرار است بخندیم یک صندای خنده زمینه بگذارد یا اینکه یک آیکون خنده نشان بدهد که بفهمیم این صحنه خنده دار است و ما هم بخندیم
سریال به این بی ادبی ندیده بودم که دیدم...
نقش سعید در شمعدونی یکی از بدترین نقش های سریال و بسیار غلو شده و غیرقابل هضم است. هرچند در کل سریال غیر قابل هضم می باشد
واقعا که شخصیت مزخرفی داره (در فیلم ) من الان با 50 سال سن اگه آب دستم باشه و پدرم ازم چیزی رو بخواد آب رو زمین میزارم اول خواسته پدرم رو انجام میدم به این آقا پدرش گفت از روی مبل پا شو جابجاش کنیم گفت نه نمیشه بهتر تلویزون بیشتر دقت کنه که اصلا همچین صحنه هایی حتی در قالب تنظز هم نباشه .
یک ساعت از وقت مردم به تماشای سریال بی خود وسر تا پا روی اعصاب که از روی شبکه های ماهواره ای تقلید شده هدر میرود.آخه آموزنده که نیست بابا یه چیزی بسازین حداقل خنده رو به به خونه ها بیاره.
کلا سریال خوبی نیست
واقعا سریال بی مزه و لوسیه هیچ پیامی نداره جز لودگی. بعضی وقتها یعنی می مونم می گم خدایا کجای خونوادهه ای ایرانی اینجورین؟ کجاش شبیه یه خونواده معمولی ایرونیه ؟ مهران مدیری کجا و اینا کجا ! بعد ساختمان پزشکان سروش سحت غروب کرده!!
سریال خوبی هست من که همش می خندم دستشوندرد نکنه
نمی دانم هدف سازندگان سریال از ارائه شخصیتی ضعیف و تخریب و تضیف جایگاه پدر خانواده چیست؟ به نظر کاراکتر مادر سعید بیشتر دارای خصوصیات مردان ایرانی است تا هوشنگ!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۹
واقعا این شخصیت ها رو در اطراف خودت نمی بینی
وقتی دستت تو جیب باباته توقع داری مسئولیت پذیرم بار بیایی تاثیرات محیطه مقصر امثال سعید و خونواده ش نیستن مقصر دولت و نهادهایی مثل اموزش و پرورش اند. اینکه کار نیست درس خواندن تفریح شده نه پشتوانه اینده اینکه مدرسه شرایط خانواده ها رو درک نمی کنه و میگه این رو بیار اون رو بیار وقتی بچه می بینه اینقدر راحت میاد اونم عادت می کنه متوقع میشه بازم بگم
اسم گربه را در سریال گذاشتند انیشتین. آقای نویسنده اگه توی بک سریال آلمانی خدای نکره اسم یک دانشمند ایرانی رو رو یک حیوون خانگیشون بگذارن شما ناراحت نمی شین. چطور به خودتون اجازه میدین که به هرکسی ولو بیگانه اونم دانشمند به این بزرگی توهین کنین. واقعا خجالت آوره.
هیچ چیز این سریال درست نیست.
هیچ کدام از شخصیت ها قابل پذیرش نیستند.
صحنه ها به شدت تکراری هستند و اگر دفعه اول و دوم دیالوگی خنده دار باشد مطمئنا در فعه پنجاهم اینطور نخواهدبود.
شخصیت ها بجای اینکه دوست داشتنی باشند روی اعصاب رژه می روند.
این سریالو با سریال پدرسالار مقایسه کنیم خیلی چیزا دستگیرمون میشه؟از تفاوت اجتماع تا احترامات.
با اینکه نگاه میکنم اما از سریال خوشم نمیاد
ای کاش هر سریال ایرانی دارای یک پیوست فرهنگی بود تا پیامدهای فرهنگی آن پیش بینی می شد.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار