بازدید 22996
۱

این آنتی اکسیدان را داغ داغ بخورید!

مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا معمولی. به هر حال مصرف قارچ می‌تواند تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن شما را بالا ببرد.
کد خبر: ۴۹۲۹۶۴
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۳:۴۰ 20 April 2015
مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا معمولی. به هر حال مصرف قارچ می‌تواند تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن شما را بالا ببرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، قارچ مانع سرماخوردگی شود. قارچ شامل مقدار زیادی ارگوتیونین هم هست.
 
ارگوتیونین یک آنتی اکسیدان قوی است که برخلاف آنتی‌اکسیدان‌های دیگر در فرایند پخت و پز ازبین نمی‌رود، بنابراین شما می‌توانید با خیال راحت قارچ را بجوشانید و در سوپ بریزید بدون اینکه نگران از بین رفتن آنتی‌اکسیدان آن شوید.
 
بررسی ها نشان می دهند مصرف قارچ پخته و داغ می تواند عفونت های بدن را از بین ببرد و مصرف وزانه دو عدد قارچ پخته شده و داغ می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و یبوست و نفخ معده را نیز درمان کند.
 
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
هر سبزی حتی یونجه و کته را هم اگر بخارپز شود با آب کم !!!!و همراه همان آب نه قابلمه همراه سبزی بخار پز شده بدون نمک !!آب ته قابلمه هم خورده شود !! بهترینهای انتی اکسدانها است که 12 بیماری را در مرور زمان بهبود میبخشد و یا از پیشرفت آن بشدت جلوگیری میکند !! مثل انواع عفونتهای ریوی و کلیوی و مثانه و بیضه و مجاری ادرار و کیسه صفرا و بیمارهای گلو و دهان و شستشوی رگها بخصوص سیاهرگهای خون رسان به قلب را !!جلوگیری از انواع سرفه ها و سرماخوردگی های شدید مثل زکام و آنفلوانزا را !!اگر کمی ابلیموی تازه اضافه کنید !!تا 30% عملکرد ها بالاتر خواهد رفت !!
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها