بازدید 10964
۲

گوشت بوفالوی هندی سر سفره ایرانی‌ها

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ما از سازمان دامپزشکی این سؤال را داریم که اگر گوشت بوفالوی هندی مورد تأیید است، چرا فقط باید در سوسیس و کالباس مصرف شود.
کد خبر: ۴۹۲۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲ 18 April 2015
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ما از سازمان دامپزشکی این سؤال را داریم که اگر گوشت بوفالوی هندی مورد تأیید است، چرا فقط باید در سوسیس و کالباس مصرف شود.

رسول دیناروند در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در مورد واردات اخیر گوشت بوفالو از هندوستان به کشور گفت: سازمان دامپزشکی مسئول این کار است و اگر تأیید کند که گوشت وارد کشور شود، ما به آن اطمینان داریم که همه مسائل سلامتی را رعایت کرده است.

وی ادامه داد: اما اگر این طور که گفته شده، فقط گوشت بوفالو انحصاراً در صنعت غذا باید مصرف شود، سؤالی که داریم این است؛‌ اگر گوشتی سلامتش مورد تأیید است و فقط باید در جای خاصی مصرف شود، چرا باید وارد شود و حتماً باید توجیه شود.

وی ادامه داد: صنعت غذا همان تولید سوسیس و کالباس است، البته ارزش غذای گوشت بوفالو که همان گاومیش است و در هند بسیار مصرف شده و مشکلی ندارد، شبیه گوشت گاو است، با این تفاوت که مقداری چرب‌تر است و درصد چربی شیر آن بالاتر است.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کشور ما واردکننده گوشت نیست چرا که بیش از 90 درصد گوشت مصرفی را خودمان تولید می‌کنیم، در زمینه گوشت سفید تقریباً وارداتی نداریم، چرا که حتی صادرکننده گوشت مرغ هم هستیم.

دیناروند افزود: در مورد هر میزان گوشتی که وارد کشور می‌شود، مسئولیت نظارتش برعهده سازمان دامپزشکی است و هرگاه وارد صنعت غذایی شود، نظارت ما آغاز می‌شود.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۲
اين بوفالوها هندي كه ما درتلويزيون ديديم چيزي جز پوست روي استخوان نيستند آنوقت گوشتش چطور مياد سرسفره ايرانيها؟!
در ایران به بفالوی هندی به قول شما گاو میش میگویند بفلو گاو های وحشی امریکای هستند
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها