بازدید 8537
۲

تاکتیکی که مایکروسافت به دنبال یادگیری آن از اپل و گوگل است

اگر شما از یک آیفون به عنوان گوشی هوشمند خود استفاده میکنید، پس احتمالا بیش از هر کاربر دیگری از مرورگر سافاری نیز استفاده میکنید. همچنین اگر از مرورگر گوگل کروم استفاده میکنید، حتما جی میل سرویس ایمیل مورد علاقه شما است و همچنین کاربران مایکروسافت آفیس احتمالا بیش از سایر کاربران از نرم افزار Skype استفاده میکنند. اما آنچه در این میان مهم است این است که گوگل و اپل بیش از مایکروسافت توانسته اند ارتباط بهتر و محکم تری را بین نرم افزارها، محصولات و خدمات خود ایجاد کنند.
کد خبر: ۴۸۵۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰ 23 March 2015
تاکتیکی که مایکروسافت به دنبال یاد گیری آن از اپل و گوگل استاگر شما از یک آیفون به عنوان گوشی هوشمند خود استفاده میکنید، پس احتمالا بیش از هر کاربر دیگری از مرورگر سافاری نیز استفاده میکنید. همچنین اگر از مرورگر گوگل کروم استفاده میکنید، حتما جی میل سرویس ایمیل مورد علاقه شما است و همچنین کاربران مایکروسافت آفیس احتمالا بیش از سایر کاربران از نرم افزار Skype استفاده میکنند. اما آنچه در این میان مهم است این است که گوگل و اپل بیش از مایکروسافت توانسته اند ارتباط بهتر و محکم تری را بین نرم افزارها، محصولات و خدمات خود ایجاد کنند.

به گزارش «تابناک» این موضوعی است که از نموداری که «کریس کاپوسلا» در کنفرانس Microsoft Convergence در آتلانتا به شرکت کنندگان نشان داد، هویدا است:

تاکتیکی که مایکروسافت به دنبال یاد گیری آن از اپل و گوگل است

در نمودار فوق، اندازه هر دایره بیانگر تعداد کاربران آن محصول یا خدمات در دوره ای است که مایکروسافت مطالعه خود را در آن انجام داده است. همچنین خطوط بین دوایر نشان دهنده این است که آیا کاربران یک محصول یا خدمات تا چه حد به استفاده از سایر محصولات و خدمات علاقمند هستند.

کاپوسلا در خصوص این نمودار میگوید: این تنها یک برش از زمان است و نه همه ماجرا و داده های جالب توجهی در خصوص آن وجود دارد. این نمودار نشان میدهد که ما در مایکروسافت کسب و کارها بزرگ و محصولات پر استفاده ای داریم. ویندوز، IE، آفیس و مانند آن همه بزرگ هستند اما این نمودار همچنین نشان میدهد که ما بدانگونه که اپل و گوگل ابزارها خود را مهندسی نموده اند، نتوانسته ایم ارتباط مستقیم و معناداری بین این محصولات و خدمات ایجاد کنیم.

وی توضیح داد که چگونه این ارتباط بین محصولات و خدمات منجر به آن شده است که گوگل و اپل در حوزه بازار یابی از یک امتیاز برتر برخوردار باشند:

تاکتیکی که مایکروسافت به دنبال یاد گیری آن از اپل و گوگل است

کاپوسلا همچنین میگوید: اگر به تبلیغات تلویزیونی اپل حداقل در ایالات متحده نگاه کنید میبینید که آنها فقط آیفون و آیپد را نشان میدهند اما شما میتوانید تمامی خطوطی که اکوسیستم اپل را تشکیل داده و به هم متصل میکند در آن ببینید. در نتیجه از آنجایی که این اکوسیستم به خوبی طراحی و مهندسی شده است، استفاده از یک محصول به شکل خودکار شما را بدون نیاز به هیچ بازاریابی به سوی محصول بعدی راهنمایی میکند. مایکروسافت در صدد است این روش و مهندسی را در «یک مسیر بزرگ» پیگیری کند.

کاپوسلا به برخی از تلاش های مایکروسافت در این مسیر بزرگ نیز اشاره کرد. از جمله تلفیق Skype در Outlook، ارتباط قلم Surface Pro 3 با نرم افزار One Note و همچنین تلفیق و به کار گیری موتور جستجوی Bing در منشی مجازی این شرکت یعنی Cortana.

وی بیان میکند که زیبایی وجود ارتباط بین محصولات این است که دیگر نیاز به آن نیست که برای همه محصولات خود بازاریابی کنید. شما تنها کافی است برای لکوموتیو ها بازاریابی کنید. لکوموتیو ها خود بقیه واگن ها را میکشند.

این سخنان کاپوسلا دقیقا بیانگر آن چیزی است ک اخیرا مایکروسافت در فلسفه جدید خود پیگیری میکند. فلسفه ای ک ویندوز 10 نمای عینی آن است و ر آن یکپارچگی و تلفیق به شکل نهایی خود دیده میشود.

بخش مهم دیگری از سخنان کاپوسلا در این کنفرانس به استراتژی جدید مایکروسافت با نام Freemium نیز اشاره داشت. این استراتژی به شکل خلاصه بدین معنی است: در اختیار گذاشتن یک محصول در دست حجم عظیمی از مشتریان و افزایش گستره کاربران، اما کسب درآمد از بخش و درصد کوچکی از آنها.

تاکتیکی که مایکروسافت به دنبال یاد گیری آن از اپل و گوگل است

نمونه عینی این استراتژی را در هفته اخیر نیز شاهد بودیم که در آن مایکروسافت اعلام کرد که حتی کاربران غیر قانونی ویندوز 7 و 8 که نسخه ویندوز آنها Genuine نیست قادر خواهند بود که ویندوز خود را به شکل رایگان به ویندوز 10 بروزرسانی کنند. یا تصمیم مایکروسافت برای ارائه رایگان نرم افزارهای مجموعه آفیس بر روی اندروید و iOS.

آنچه از همه این سخنان بر می آید این است که اکنون مایکروسافت رویه ای جدید را در پی گرفته است که تا حد زیادی قدرت رقابت این شرکت را در برابر رقبای بزرگ یعنی گوگل و اپل بالا میبرد. مایکروسافت به شدت در پی ابقا و افزایش سهم خود از بازار محصولات فناوری اطلاعات است و به کمک تاکتیک و استراتژی جدید که از رقبای خود فرا گرفته اکنون در پی عملی ساختن این هدف مهم است.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
دعوای طرفدارن الان شروع میشه
تابناک اینهمه خبر میزنی مثلا تکنولوژی
۳ روز هست عید ما خراب شده به خاطر محدودیت دوباره پورت UDP...
مثلا دم عیدی میخوایم بازی آنلاین کنیم به عنوان تنها تفریح ، هر ۲ ۳ دقیقه قطع میشه...
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان