بازدید 2308

خطر ابتلا به سرطان روده با مصرف مداوم گوشت قرمز ‌

کد خبر: ۴۷۱۳۹۷
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴ 31 January 2015
پزشک متخصص انکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: مصرف مداوم گوشت قرمز، شانس ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، فاطمه نصرتی افزود: استفاده از گوشت قرمز و حاوی چربی باید محدود شود و گوشت سفید نظیر مرغ و ماهی جایگزین آن شود.

وی ادامه داد: مصرف زیاد غذاهای گوشتی، عملکرد روده را کاهش داده و احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

نصرتی اظهار کرد: مصرف مستمر سبزی و میوه در برنامه روزانه به منظور پیشگیری از سرطان توصیه می‌شود. مهم‌ترین عامل در پیشگیری از سرطان افزایش آگاهی مردم و پرسنل بهداشتی است.

این مسوول توضیح داد: افزایش آگاهی و اطلاعات به روز پزشکی پرسنل بهداشتی و انتقال به مراجعه کنندگان برای تشخیص زودرس و پیشگیری از سرطان لازم و ضروری است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه بسیاری از مبتلایان به سرطان از عوامل مستعد کننده و علایم این بیماری آگاهی ندارند و بسیاری از تغییرات را طبیعی تلقی کرده و به پزشک مراجعه نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: پرسنل بهداشتی باید هر گونه مورد مشکوک را به پزشک ارجاع دهند و بیماران را نسب به تغییر غیرطبیعی بدن آگاه کنند.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان