بازدید 2314

داروهای خواب‌آور و خطر آلزایمر

کد خبر: ۴۷۰۳۵۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴ 27 January 2015
پزشکان هشدار دادند بنابر نتایج مطالعات جدید، مصرف داروهای خواب‌آور می‌تواند خطر ابتلا به آلزایمر را تشدید کند.

به گزارش ایسنا، «نیتول»، «بنادریل»، «دیتروپان» و «پیریتون» از جمله داروهای خواب‌آوری هستند که به گفته پزشکان می‌توانند احتمال ابتلا به آلزایمر و زوال عقل را افزایش دهند.

براساس مطالعات جدید، داروهای خواب‌آور غیرنسخه‌ای و داروهای تسکین‌هنده علائم تب یونجه می‌توانند خطر بروز آلزایمر را تشدید کنند و داروی خواب‌آور نیتول و قرص‌های ضدحساسیت بنادریل و پیریتون همگی از خانواده داروهایی هستند که متخصصان نسبت به عوارض مصرف دوز بالای آنها هشدار داده‌اند.

به گزارش ایسنا به نوشته روزنامه گاردین، هر یک از این داروها اثرات بازدارندگی «آنتی کولینرژیک» سوی سیستم عصبی دارند که به گفته متخصصان در دوزهای بالا مخصوصا پس از چند سال مصرف مداوم، خطر ابتلا به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل را در بیماران بالا می‌برد. دیگر داروهایی که می‌توانند تاثیر مشابه داشته باشند، شامل داروهای ضدافسردگی قدیمی‌تر Tricyclic نظیر «دوکسپین» و داروی کنترل مثانه موسوم به «دیتروپان» هستند. بسیاری از این داروها برای سالمندانی که مستعد ابتلا به آلزایمر هستند تجویز می‌شوند و از این رو این یافته در زمینه بهداشت عمومی حائز اهمیت است.

پروفسور «شلی گری»، سرپرست اصلی این مطالعه در دانشکده داروسازی دانشگاه واشنگتن در همین رابطه تاکید کرد: سالمندان و افراد میانسال باید بدانند بسیاری از داروهایی که به صورت غیرنسخه‌ای از داروخانه‌ها تهیه می‌کنند مخصوصا داروهای خواب‌آور که مصرف بالایی دارند ممکن است عوارض جانبی جدی داشته باشند و لذا باید پیش از مصرف دارو حتما با پزشک خود مشورت نمایند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها