بازدید 53599
محمد فرهادی با ۱۹۷رأی موافق وزیر علوم شد؛

بالاخره مجلس به گزینه دولت اعتماد کرد

محمد فرهادی از مجموع ۲۳۵ نماینده حاضر،‌ با ۱۹۷رأی موافق، ۲۸ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع توانست اعتماد نمایندگان مجلس را برای تصدی وزارت علوم کسب کند. فرهادی پس از میلی منفرد، فرجی دانا، نیلی محمود آبادی و احمدی دانش آشتیانی پنجمین وزیر پیشنهادی علوم دولت یازدهم است.
کد خبر: ۴۵۲۷۱۸
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۷ 26 November 2014
من بی‌سواد، رئیس سازمان اوقاف را به مناظره تلویزیونی دعوت می‌کنم!نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز پنجم آذرماه خانه ملت، برای پنجمین بار از آغاز به کار دولت یازدهم، صلاحیت و برنامه‌های وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند.

به گزارش «تابناک»، حسن روحانی رئیس‌جمهور چهارشنبه هفته گذشته ۲۸ آبان‌ماه طی نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی «محمد فرهادی» را به عنوان پنجمین وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی سکّان وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، به منظور کسب رأی اعتماد به خانه ملت معرفی کرد.

فرهادی وزیر علوم شد


نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «محمد فرهادی» پنجمین وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری اعتماد کردند.

محمد فرهادی با ۱۹۷رأی موافق، ۲۸ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع توانست اعتماد نمایندگان مجلس را برای تصدی وزارت علوم کسب کند.

۱۰:‌۴۲ آغاز رأی‌گیری مجلس برای رأی اعتماد به فرهادی


دقایقی پیش مجلس رأی‌گیری برای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم را آغاز کرد.

‌۱۰:‌۳۵ فرهادی: نیازهای واقعی جامعه و نظام دانشگاهی متن است


وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری گفت: باید دید پیشرفت علمی کشور که شرط بقای ماست چه می‌طلبد و فردی که برای پذیرفتن این مسئولیت برگزیده می‌شود چه سابقه‌ای باید داشته باشد.

محمد فرهادی در جلسه علنی امروز، چهارشنبه (۵ آذرماه) در دفاع از برنامه‌های خود در جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری گفت: خداوند بزرگ را سپاس می‌گذارم که بنده‌های خود را لحظه‌ای به خود وا‌نمی‌گذارد و هر لحظه را زمان امتحان آن‌ها قرار می‌دهد، امید است همه ما از سر صدق وارد شویم و با صدق خارج گردیم.

وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری در ادامه با درود به روح امام راحل (ره) و شهدا، گفت: در ابتدای سخن تقارن این جلسه را با ولات امام محمد باقر (ع)، شکافنده علم و دانش و هفته بسیج به فال نیک می‌گیرم و روز بسیج مستضعفین را تبریک می‌گویم و کوشش جهادی برای دستیابی به قله‌های دانش بشری را که در بیان مقام معظم رهبری متبلور شده است، محصول چنین بینش عمیق دینی یعنی درهم آمیختگی اخلاص جهادی و پیشرفت علمی می‌دانم.

وی افزود: پیشاپیش سالروز شهادت شهید مدرس (ره) که روز مجلس است را تبریک گفته و به نمایندگان ملت ایران سلام عرض می‌کنم و از حسن ظن و اعتماد ریاست محترم جمهوری در معرفی اینجانب به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری امتنان را دارم.

فرهادی در ادامه خطاب به نمایندگان مجلس عنوان کرد: صادقانه بگویم کارنامه علمی و مدیریتی خود را در مقابل جانفشانی شهیدان و ایثارگران و خانواده معظم شهدا بسیار ناقابل می‌دانم و چیزی برای عرضه ندارم، همچنین از سخنان نمایندگان محترم در مخالفت و موافقت با این انتخاب بهره‌های بسیار بردم.

وزیر پیشنهادی علوم در ادامه با بیان اینکه ترجیحم این است که به جای پرداختن به پاره‌ای از مسائل به متن بپردازم، یادآور شد: امروز نیازهای واقعی جامعه و نظام دانشگاهی و علمی کشور متن است و باید دید پیشرفت علمی کشور که شرط بقای ماست چه می‌طلبد و فردی که برای پذیرفتن این مسئولیت برگزیده می‌شود چه سابقه‌ای باید داشته باشد.

‌۱۰:‌۳۰ نادران در موافقت با وزیر پیشنهادی علوم


فرهادی در هیچ حلقه تندرو مشارکتی و غیر مشارکتی حضور نداشت


الیاس نادران در نشست علنی امروز در جریان رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری در موافقت با فرهادی گفت: مجلس بار‌ها اعلام کرده که خط قرمزش در مواجهه با مدیریت‌های کلان اجرایی کشور فتنه است و دچار حاشیه‌سازی‌ها هم نخواهد شد.

نماینده مردم تهران، ری، ‌شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دو نکته مثبت در سوابق اجرایی دکتر فرهادی وجود دارد توضیح داد: یکی از این دو نکته رفتار اخیر وی در مدیریت هلال احمر است که برخلاف اکثر مدیران ارشد اجرایی کشور نسبت به دوره ماقبل خود سیاه‌نمایی نکرد.

وی افزود: نه اینکه در دوره هلال احمر قبل از فرهادی ضعف و کاستی وجود نداشت بلکه از این جهت که فرهادی قصد داشت حرکت رو به جلو داشته باشد ضعف‌ها را بین خود نگه داشته و آن‌ها را آسیب‌شناسی کرد و هیچ‌گاه به رسانه‌ای کردن آن نپرداخت و این‌‌ همان معنای واقعی اعتدال است.

نادران با بیان اینکه دکتر فرهادی بر خلاف وزرای پیشنهادی قبلی علوم، ‌ تحقیقات و فن‌آوری در هیچ حلقه تندرو مشارکتی و غیر مشارکتی نه در فتنه ۸۸ و نه قبل از آن حضور نداشت تصریح کرد: یادمان نمی‌رود که فرهادی به دلیل تندروی‌های اصلاح طلبان در مجلس ششم در دولت دوم آقای خاتمی نتوانست معرفی شود و رأی اعتماد بگیرد. در شرایطی که قبل از آن وزیر این مملکت بود.

‌۱۰:‌۲۰ مشهدی عباسی در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم‌


عدم تعامل با مجلس یکی از ضعف‌های فرهادی است


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یکی از ضعف‌های فرهادی را عدم تعامل با مجلس خواند و تصریح کرد: زمانی که فرهادی ریاست سازمان هلال احمر را بر عهده داشت تنها یک بار در کمیسیون اجتماعی حضور پیدا کرد.

حمیدرضا مشهدی عباسی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۵ آذرماه) مجلس شورای اسلامی، در مخالفت با محمد فرهادی به عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری گفت: برخی از دوستان وارد موضوع فتنه ۸۸ شدند که لازم است ملت شریف ایران یک نکته را بدانند؛ در زمان انتخاب شدن اوباما به عنوان رئیس جمهور آمریکا سازمان سیا تحلیلی به اوباما تحویل می‌دهد که در بخشی از آن به موضوع ایران اشاره شده است.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی افزود: سازمان سیا در این تحلیل درباره ایران به اوباما گفته بود که باید به نحوی طراحی و برنامه ریزی کند که در پایان ریاست جمهوری وی، آمریکا چالشی به نام ایران نداشته باشد. بعد از تحلیل سیا فتنه ۸۸ رخ می‌دهد که باید از آن به بی‌حوصلگی سیاسی و ندانم کاری سیاسی تعبیر کرد.

وی ادامه داد: ‌سیا تحلیل می‌کند که هنوز فرصت ضربه به جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و حتی بحث جنگ را نیز مطرح کرده بود ولی نهایتا به این موضوع رسیده بود که نمی‌شود جنگ را پیگیری کرد؛ تحریم‌ها را مطرح کرد.

مشهدی عباسی تصریح کرد: فشارهای امروز و تحریم اثر فتنه است اما برخی تا بحث فتنه مطرح می‌شود، موضوع را سیاسی می‌دانند در حالی که بسیاری از مشکلات اقتصادی که مردم امروز تحمل می‌کنند، ناشی از بحث فتنه و نادانی برخی سیاستمداران است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: ما به تندروی اعتقاد نداریم؛ اگر من با یک اصلاح طلب بنشینم و به من بگویند شما با فتنه گران نشسته‌اید غلط است، ولی کسی که محرز است در این جریانات دخالت داشته و استادی که دانشجویان را تحریک کرده، چه لزومی دارد گردنشان را برافراشته کنند که می‌خواهند وزیر شوند.

وی گفت: کدام کشور اینگونه با افرادی که به دنبال براندازی نظام بودند تعامل می‌کند؛ عده‌ای از رفعت نظام سوء استفاده می‌کنند.

۱۰:‌۱۰ قربانی در موافقت وزیر پیشنهادی علوم‌

 
فرهادی منتصب به هیچ جریانی نیست

محمدحسین قربانی با بیان اینکه بعد از سه دهه پیروزی انقلاب اسلامی شاهد تحول در این وزارتخانه بودیم ادامه داد: ‌رهبر انقلاب دانشگاه‌ها را در ترسیم نقشه راه کشور تأثیرگذار می‌داند خوشبختانه تا کنون در این مسیر خوب پیش رفتیم و باید این کار تا رسیدن به اهداف بالادستی از جمله سند چشم انداز ۲۰ ساله و طرح جامع علمی کشور ادامه یابد.

این نماینده با تأکید بر اینکه تمایل نمایندگان به تصدی فرهادی در وزارت علوم نشان از توانایی فرهادی دارد گفت: بسیاری از نمایندگانی که پیش از این مخالف وزرای پیشنهادی وزارت علوم بودند امروز در حمایت و پاسداری از فرهادی ثبت نام کردند.

قربانی ادامه داد: ‌ وزیر علوم باید در زمینه فتنه ۴ محور را اصول خود قرار دهد اول فتنه را خط قرمز نظام بداند و درباره فتنه روشنگری کند همچنین فتنه سال ۸۸ را توطئه دشمنان بداند و هدف از فتنه گران را گمراه کردن مردم عنوان کند.

عضو فراکسیون بهداشت و درمان با بیان اینکه بار‌ها با فرهادی صحبت کرده است گفت: ‌ فرهادی این اصول را قبول دارد و تأکید می‌کند، فتنه خط قرمز نظام است او در زمان فتنه در ماجرای بیمارستان رسول و حضرت امام با تدبیر مدیریت خود را نشان داد.

این نماینده مجلس اظهار داشت: فرهادی ۸ سال سابقه حضور در وزارتخانه‌ها را دارد چه کسی بهتر از او می‌تواند اداره وزارت علوم را بر عهده گیرد او ۴ سال وزارت آموزش و ۴ سال وزارت بهداشت را اداره و به خوبی مسائل دوران سیاسی وزارت آموزش و پرورش را مدیریت کرد در آن زمان من دانشجوی فعال سیاسی بودم و اقدامات او را رصد می‌کردم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان با اشاره به عملکرد فرهادی تأکید کرد: او با استاد تمامی گزینه مناسبی برای تصدی وزارت علوم است. باور دارم فرهادی منتصب به هیچ جریانی نیست.

۹:‌۵۰ رهبری در موافقت با وزیر پیشنهادی


فرهادی گزینه مناسب و معتدلی برای وزارت علوم است


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه قطعاً فرهادی مصداق بارز روش اعتدالی است و اگر بخواهیم کسی را به‌عنوان یک فرد معتدل معرفی کنیم، آن فرد محمد فرهادی است، گفت: قطعاً وی با برنامه‌های ارائه شده خود می‌تواند وزارت علوم را به سمت توسعه ببرد و در این جریان از نیروهای معتدل، ‌ انقلابی و بسیجی استفاده کند.

محمدمهدی رهبری در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۵ آذر) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری در موافقت با وی گفت: قطعاً فرهادی مصداق بارز روش اعتدالی است و اگر بخواهیم کسی را به‌عنوان یک فرد معتدل معرفی کنیم، آن فرد محمد فرهادی است. از طرف دیگر قطعاً وی با برنامه‌های ارائه شده خود می‌تواند وزارت علوم را به سمت توسعه ببرد و در این جریان از نیروهای معتدل، ‌ انقلابی و بسیجی استفاده کند.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مجلس با دولت در جهت حفظ نظام در یک راستا است، تصریح کرد: قطعاً مجلس براساس فرمایشات معظم انقلاب از دولت حمایت می‌کند.

رهبری گفت: من حدود ۳۰ سال با فرهادی وزیر پیشنهادی علوم آشنایی دارم به طوری که وی از سال ۶۴ تا ۶۸ به‌عنوان وزیر فرهنگ و آموزش عالی بود و ما در مجلس به وی رأی اعتماد دادیم. همچنین از سال ۷۶ تا ۷۹ ‌وزیر بهداشت معرفی شد.

وی ادامه داد: قطعاً مجلس به وزیری رأی اعتماد می‌دهد که از نظر اهلیت و امانتداری، صداقت، عدل و احسان شایسته باشد. همچنین وزیر پیشنهادی باید از تخصص و کارایی لازم برخوردار باشد. از این‌رو باید بگویم که فرهادی هر دو وجه و ویژگی را داراست.

این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه کشور هم‌اکنون در وضعیت فوق‌العاده‌ای است، گفت: به طور حتم باید مسئولان را کمک کنیم تا کار‌ها را به خوبی انجام دهند. از طرف دیگر دولت در چند وقت اخیر وزرایی را به مجلس برای تصدی وزارت علوم پیشنهاد کرد، اما نمایندگان نتوانستند به آن افراد مسئولیت بدهند.

رهبری تصریح کرد: همچنین هم‌اکنون شاهدیم که دولت فردی را معرفی کرده که به نظر من در زمان رأی‌گیری بیش از ۲۰۰ رأی را کسب خواهد کرد. البته در این رابطه مخالفان وزیر پیشنهادی باید مخالفت‌های خود را بر یک اساسی مطرح کنند تا طرح موضوعات برخلاف واقع نباشد.

وی ادامه داد: مطهری امروز در مخالفت با وزیر پیشنهادی برخی مطالب را مطرح کرد که واقعیت نداشت، به طور مثال برخی موضوعات در مورد امضای نامه در فتنه ۸۸ مطرح شد که فرهادی در این رابطه گفته بود که من نامه را امضا نکردم و یک سایت چنین موضوعی را نوشته است همچنین وی اعلام کرد که در حزب مشارکت فعال نبوده، از این‌رو نباید مطالب خودمان را به دیگران تحمیل کنیم.

رهبری ادامه داد: هم‌اکنون وزارتخانه علوم، تحقیقات و فن‌آوری بدون وزیر است و یقیناً فرهادی با توجه به تجربه‌اش در وزارتخانه در سال‌های اول انقلاب می‌تواند بهترین فرد برای این حوزه باشد، زیرا ضمن شناخت کافی از موضوعات از لحاظ علمی در رشته دانشگاهی استاد تمام است و درباره مسائل دینی و شرعی هم فرد شایسته‌ای است.

این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: فرهادی قبل از انقلاب هم از سال سوم دبیرستان به‌عنوان مقلد امام (ره) بود و بعد از آن هم در مشهد در گروه‌های اسلامی فعالیت می‌کرد. همچنین همواره در جهت انقلاب و ارزش‌ها حرکت می‌کرده است.

وی گفت: در زمان مسئولیت فرهادی در وزارت علوم، مسائل ضدانقلاب مانند فعالیت گروه‌های مارکسیستی و کمونیستی در دانشگاه‌ها وجود داشت و حز‌ب‌اللهی‌ها در غربت بودند که در آن زمان فرهادی در راستای ارزش‌های دینی و اعتقادی فعالیت می‌کرد. بعد از این موضوعات هم وی در دانشگاه تهران مسئولیت ریاست داشت.

۹:‌۴۰ احمدی در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم


وزیر علوم باید درد آموزش عالی و فارغ التحصیلان بیکار را بداند


مخالف وزیر پیشنهاد علوم، ‌تحقیقات و فن‌آوری با بیان اینکه باید کسی را در مسند آموزش عالی قرار دهیم که درد کادرهای آموزشی را بداند نه درد اتاق عمل را افزود: درد اتاق عمل را دکتر هاشمی آگاه است درد امروز آموزش عالی مراکز رشد و پارک‌های فن‌آوری و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های پیام نور، سراسری و آزادی است که به اوج بیکاری رسیده و مشکلاتی را به بار آورده است.

علی محمد احمدی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۵ آذرماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری به عنوان مخالف فرهادی با بیان اینکه مجلس امروز پنجمین جلسه رأی اعتماد به یکی از وزرای مهم کابینه دولت یازدهم را دنبال می‌کند گفت: این جلسه و رأی اعتماد مربوطه به اساسی‌ترین، ‌پایه‌ای‌ترین و مهم‌ترین وزارتخانه کشور است.

نماینده مردم دهلران، آبدانان و دره‌شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزود: برخلاف تصور موجود مبنی بر اینکه قدرت نظامی می‌تواند ایجاد بازدارندگی کند باید دانست که آنچه می‌تواند فرا‌تر از بازدارندگی عمل کند قدرت علم،‌ دانش و فن‌آوری است

احمدی هم چنین تصریح کرد: اگر دغدغه مجلس در ۵ جلسه گذشته ارتقاء علمی و جایگاه اول علمی ایران در جهان اسلام و منطقه از نظر علمی است این دغدغه قابل احترام است و باید به آن توجه کرد بنابراین باید آنچه را که در چشم انداز بیست ساله برای نظام علمی کشور اتفاق افتاده با تلاش و برنامه‌ریزی تحقق یابد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ تردیدی برای تلاش در وفاق دولت و مجلس نداریم گفت:‌‌ اما این موضوع بدین معنا نباشد که واقعیت‌های موجود در کشور و نظام آموزشی را نادیده بگیریم.

وی با بیان اینکه باید کسی را در مسند آموزش عالی قرار دهیم که درد کادرهای آموزشی را بداند نه درد اتاق عمل را افزود: درد اتاق عمل را دکتر هاشمی آگاه است درد امروز آموزش عالی مراکز رشد و پارک‌های فن‌آوری و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های پیام نور، سراسری و آزادی است که به اوج بیکاری رسیده و مشکلاتی را به بار آورده است.

احمدی با بیان اینکه اگر قرار است گفتمان جمهوری اسلامی ایران گفتمان تمدن ساز باشد باید قدرت علمی کشور را ارتقاء دهیم افزود: دکتر فرهادی در دهه ۶۰ وزارت آموزش عالی را بر عهده داشت سوالی که دارم این است که آیا انتزاع وزارت علوم، از وزارت بهداشت اشتباه بود. اگر اشتباه نبود چرا نباید فردی را از جنس همین وزارتخانه در مصدر آن قرار دهیم؟

وی با بیان اینکه در جلسه امروز مخالفت با فرهادی، مطرح نیست بلکه مسأله اصلی برنامه‌های آموزش عالی است گفت: در آغاز کابینه دولت یازدهم سن تعدادی از وزرا‌ عامل اینکه مخالفت تلویحی مجلس با آنان بود؛ اما گفته شد که این افراد تحرک بیشتری پیدا می‌کند تا مشکل جبران شود اما از آن چند نفر فقط یک نفر تحرک دارد. در وزارت علوم نیز وزیری می‌خواهیم که به دانشگاه‌ها رفت و آمد کرده و به آن‌ها سر بزند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: در پایان امیدوارم دکتر فرهادی با وفاق بین دولت و مجلس رأی اعتماد لازم را کسب کند.

وی با بیان اینکه ارتقاء علمی و کسب جایگاه اول منطقه‌ای ایران یک دغدغهٔ قابل احترام است ادامه داد: کسی باید در مصدر وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری قرار بگیرد که به چشم انداز توسعه علمی کشور دید مناسبی داشته باشد. دکتر فرهادی از فرزندان انقلاب است، بنده به نمایندگی از ۳۰ هزار عضو هیأت علمی دانشگاه‌های کشور و عضو کوچکی از اینجامعه ارزشمند از رئیس جمهور می‌پرسم آیا این انتخاب حضرت عالی حل عملیاتی مساله یقه سفیدان بیکار که به جای آنکه نظام آموزش عالی آن‌ها را تکنسین و کارآفرین خلق کند غیر از آن بوده است که فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را به خیل بیکاران کشور اضافه کرده است؟

۹:‌۳۰ لاریجانی: مجلس اتهام فتنه گر به وزرای علوم پیشنهادی پیشین نزد


رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نمایندگان افراد پیشنهادی قبلی برای تصدی وزارت علوم را فتنه گر نمی‌دانسته است تأکید کرد: تنها دریافت از عدم رأی اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی، عدم احراز صلاحیت ایشان است.

دکتر علی لاریجانی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۵ آذرماه) مجلس شورای اسلامی، پس از نطق مخالفت علی مطهری با وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری گفت: ‌آقای مطهری در سخنان خود به دو نکته اشاره کردند که لازم می‌دانم توضیحی در این خصوص بدهم؛ ایشان گفتند اگر مجلس به فرهادی رأی بدهد معامله‌ای صورت گرفته که این امر حتما نادرست است زیرا نمایندگان مجلس خودشان بررسی می‌کنند و ممکن است رأی بدهند یا ندهند و این کار بر حسب موضوع بررسی می‌شود.

نماینده مرم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر مجلس رأی ندهد، یک جور متهم شود و رأی بدهد، جور دیگری متهم شود، این کار مردانه نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص نکته دوم سخنان علی مطهری تصریح کرد: آقای مطهری در صحبت خود گفتند که مجلس آن چند فرد پیشنهادی را که به مجلس آمدند و رأی نیاوردند، ‌آن‌ها را فتنه‌گر می‌دانسته است، در صورتی که من از مجموع رأی نمایندگان چنین برداشتی ندارم.

وی توضیح داد: اگر بخواهیم دریافتی از آن داشته باشیم، این است که نمایندگان آن‌ها را احراز صلاحیت نکردند یعنی نتوانستند اطمینان کافی به این افراد داشته باشند که وزیر شوند لذا چنین اتهامی به دوستانی که معرفی شدند، نزدند که فتنه گر هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اینگونه بحث‌ها در مورد مجلس دقیق نیست.

۹:‌۲۴ مطهری: رأی اعتماد به فرهادی، مجلس را متهم به منطق دوگانه می‌کند


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رأی عدم اعتماد مجلس به دو گزینه پیشین دولت برای وزارت علوم، گفت که رأی اعتماد مجلس به فرهادی مجلس را متهم به منطق دوگانه و یک بام و دو هوا می‌کند و این شائبه پیش می‌آید که خدای نکرده معامله‌ای در کار است.

علی مطهری که به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی علوم در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس سخن می‌گفت، اظهار کرد: علت اینکه من به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی صحبت می‌کنم این است که احساس کردم فضای مجلس در مجموع موافق وزیر پیشنهادی است در حالیکه افرادی قوی‌تر از آقای دکتر فرهادی با این معیار درست مجلس که «همراهی با فتنه خط قرمز ماست» رد شدند لذا احساس می‌کنم گفتمان اصولگرایی به خطر افتاده و لازم است از آن دفاع کنم.

وی که در میان همهمه‌های مخالفت نمایندگان به سخنان خود ادامه می‌داد، افزود: می‌خواهم با منطق اکثریت مجلس در مساله وزارت علوم صحبت کنم. می‌خواهم از حیثیت و اعتبار مجلس دفاع کنم چرا که اگر مجلس آسیب ببیند کل نظام آسیب می‌بیند.

مطهری اضافه کرد: مجلس در جریان استیضاح وزیر سابق علوم آقای فرجی‌دانا و در جریان رأی اعتماد به دو وزیر پیشنهادی قبلی مهم‌ترین ملاک و معیار خود را عدم همراهی با فتنه سال ۸۸ اعلام کرد و گفت فتنه خط قرمز ماست، نامه‌نگاری و یا تحصن مبنی بر تظلم و دادخواهی را به معنی فتنه‌گری اعلام کرد و گفت: ما به چنین کسی رأی اعتماد نمی‌دهیم.

۹:‌۱۰ رئیس جمهور صحن مجلس را ترک کرد


رئیس جمهور دقایقی قبل پس از آنکه در دفاع از وزیر پیشنهادی علوم سخنرانی کرد، در زمان سخنرانی اولین مخالف که علی مطهری نماینده تهران بود، جلسه علنی مجلس را ترک کرد.

۹:‌۰۵ اسامی مخالفان و موافقان وزیر پیشنهادی علوم اعلام شد


اسامی نمایندگان موافق و مخالف وزیر پیشنهادی علوم از سوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام شد.

در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۵ آذر) که جلسه رأی اعتماد به «محمد فرهادی» وزیر پیشنهادی علوم است، اسامی نمایندگان موافق و مخالف وزیر پیشنهادی علوم از سوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام شد.
 
محمد دهقان عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اسامی مخالفان و موافقان را به شرح زیر اعلام کرد:
 
علی مطهری، علی محمد احمدی، حمیدرضا مشهدی عباسی و به عنوان نمایندگان مخالف و و محمدمهدی رهبری املشی، محمد حسین قربانی، سید مهدی هاشمی و نادران در موافقت با «محمد فرهادی» سخنرانی خواهند کرد.

 ۸:‌۳۵ رئیس‌جمهور وارد صحن علنی مجلس شد


خبرگزاری تسنیم: حجت الاسلام روحانی دقایقی پیش برای دفاع از برنامه‌های وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری وارد صحن علنی مجلس شورای اسلامی شد.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس ‌جمهور کشورمان دقایقی پیش، برای دفاع از برنامه‌های «محمد فرهادی» وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری وارد صحن علنی مجلس شورای اسلامی شد.

محمدرضا باهنر و تنی چند از نمایندگان مجلس به استقبال رئیس‌جمهور رفتند.

علاوه بر وزیر پیشنهادی دولت، محمود علوی وزیر اطلاعات، مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور، محمدعلی نجفی سرپرست وزارت علوم، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، محمدرضا صادق، سورنا ستاری معاون علمی و فن‌آوری رئیس‌جمهور، شهیدی محلاتی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، رئیس جمهور کشورمان را برای حضور در این جلسه همراهی می‌کنند.
تصاویر ورود رئیس جمهور و هیأت همراه



8:45 رئیس جمهور: رای اعتماد به وزرا پیوند مبارکی بین مجلس و دولت است

رئیس جمهور با بیان اینکه رأی اعتماد به وزرا پیوند مبارکی بین مجلس و دولت به وجود آورده است گفت: وزیر زمانی که به وزارتخانه وارد می‌شود تنها از حمایت دولت برخوردار نبوده و تایید نمایندگان را نیز به همراه دارد.

‌دکتر حسن روحانی امروز چهارشنبه ۵ آذرماه با حضور در نشست علنی مجلس در دفاع از محمد فرهادی پنجمین وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری گفت: مایلم در آغاز ایامی که به مجلس شورای اسلامی و به دهم آذر نزدیک می‌شویم را به نمایندگان ملت تبریک و تهنیت عرض کنم و به روح همه شهیدان مجلس به ویژه شهید بزرگوار مدرس درود و سلام بفرستیم.

رئیس جمهور ادامه داد: مجلس شورای اسلامی از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون و در دوار مختلف بار سنگین قانون‌گذاری،‌‌ نظارت، دموکراسی و پیگیری برای اجرای قانون، تصویب لوایح بسیار مهم و طرح‌های مهم و سرنوشت ساز، قوانین برای برنامه ۵ ساله، بودجه سالانه و همچنین رأی اعتماد به وزرا در ادوار مختلف که این رأی اعتماد پیوند مبارکی بین مجلس و دولت به وجود آورده و وزرای ما تنها از حمایت دولت برخوردار نیستند.

وی تصریح کرد: وزیر زمانی که وارد وزارتخانه می‌شود تأیید نمایندگان را به همراه دارد و همه امور بر دوش مجلس است از جمله حراست از مرز‌ها که شما می‌دانید هر گونه تغییر درمرز‌ها با رأی بسیار بالای مجلس امکان پذیر است و قرارداد‌ها، و همه مسائل مهمی که به عنوان قرارداد بین ایران و کشورهای مختلف منعقد می‌شود حتی دادن وام و بسیاری از امور بر دوش مجلس است.

مجلس رسالت و وظیفه مهم خود در قبال ملت ایران را ادامه خواهد داد


روحانی ادامه داد: فرصت این جلسه ما نیست، وگرنه اشاره می‌کردم که از مجلس اول تا امروز در همه موارد حساس مجلس شورای اسلامی رسالت و وظیفه بسیار مهم خود را در قبال ملت ایران به عنوان نمایندگان ملت به خوبی ایفا کرده و این مجلس هم‌‌ همان مسیر را تا پایان ادامه خواهد داد.

رئیس جمهور تصریح کرد: ثمره همه این مجالس کشوری در مسیر قانون، مقررات، مردم سالاری دینی و استحکام قوای سه گانه تحت حمایت‌های مقام معظم رهبری و در ‌‌نهایت ساختن قدرت بزرگ ملی در برابر رقبا و دشمنان است لذا امیدوارم روز به روز عظمت مجلس و نمایندگان مجلس و توفیقات شما برای خدمت به مردم شریف ایران بیشتر و بیشتر باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز برای پنجمین بار خدمت نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی رسیدم تا وزیر پیشنهادی برای وزارتخانه بسیار مهم علوم، تحقیقات و فن‌آوری خدمت شما معرفی کنم، عنوان کرد: لازم است از همه کاندیداهای سابق و وزاری پیشنهادی سابق که قبول زحمت کردند به مجلس شورای اسلامی آمدند و توانستند رأی ۷۰ نماینده یا ۷۹ نماینده را در کنار خودشان داشته باشند؛ اما در عین حال نتوانستند رأی اکثریت نمایندگان را کسب کنند، تشکر می‌کنم.

روحانی افزود: آن‌ها خود را برای رضای خدا آماده کردند چون به مجلس آمدن و پشت تریبون رفتن و شنیدن آرای مخالف و موافق هم برای طرف و خانواده وی کمی سخت است و مشکلاتی را ایجاد می‌کند اما در عین حال آن‌ها برای انجام وظیفه آمدند لذا من از آن‌ها سپاسگذاری می‌کنم و امیدوارم در مسئولیت‌های دیگر بتوانند برای خدمت به مردم عزیز کشورمان ادای وظیفه کنند.

رئیس دولت یازدهم در ادامه گفت: امروز همه شما به اندازه من و چه بسا بیشتر جناب دکتر فرهادی را که برای این وزارتخانه مهم معرفی شده است، می‌شناسید و با سوابقی که ایشان هم در زمینه وزارت علوم و هم در زمینه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشته است، آشنا هستید.

رسانه‌ها رأی نیاوردن وزرا را به مسائلی که موجب اهانت به مجلس می‌شود، منتسب نکنند


وی افزود: من یک بار دیگر قبل از اینکه ویژگی‌های جناب آقای فرهادی را بیشتر بیان کنم می‌خواهم به ملت شریف ایران عرض کنم رأی نیاوردن وزرا را سایت‌ها و رسانه‌ها به مسائلی منتسب نکنند که نتیجه آن اهانت به مجلس شورای اسلامی یا نمایندگان محترم مجلس باشد.

روحانی در ادامه با بیان اینکه ما در ایران یک دموکراسی ویژه‌ای و غیر حزبی داریم، گفت: این دموکراسی در دنیا کمتر تجربه شده است و اگر دموکراسی ما حزبی بود و دو یا سه حزب بزرگ داشتیم و با اقلیت و اکثریت کار می‌کردیم و دولت و مجلس نیز از یک حزب بود معلوم بود مقداری کار آسان‌تر می‌شود؛ اما به هر حال قانون اساسی ما این شیوه را برگزیده و ما نیز در ‌این مدت این راه ادامه دادیم که البته مشکلات و ویژگی‌های خود را دارد و این به آن معنا نیست که ما برای آینده فکر نخواهیم کرد اما اکنون شیوه دموکراسی ما این چنین است.

رئیس جمهورهمچنین با اشاره به این مطلب که دموکراسی در آنجا که نظرات نهادهای قانونی با افکار عمومی مردم منطبق است باعث سهولت کار می‌شود، تأکید کرد: اما گاهی اوقات در فراز و نشیب سال‌های مختلف در انتخابات‌های گوناگون افکار عمومی مردم ایستا نبوده و در یک نقطه در چند سال پیش نمی‌ایستد، زیرا افکار عمومی مثل نهر زلال و روان است و هر ساعت حرکت می‌کند که مصداق آن جمله‌ای است که ملاصدرا بیان می‌کند و آن این است که حرکت در افکار عمومی سریع‌تر وجود دارد.

رئیس‌جمهور پیش از این «جعفر میلی‌منفرد»، «رضا فرجی‌دانا»، «محمود نیلی‌احمدآبادی» و «فخرالدین احمدی‌دانش‌آشتیانی» را به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس معرفی کرده بود که میلی‌منفرد نتواست از پارلمان رأی اعتماد بگیرد، اما فرجی‌دانا توانست از فیل‌تر بهارستان بگذرد.

پس از استیضاح فرجی‌دانا، رئیس‌جمهور «نیلی‌احمدآبادی» را به عنوان سومین وزیر پیشنهادی علوم به پارلمان معرفی کرد، در حالی که عدم رأی‌آوری وی به گفته برخی نمایندگان مشخص بود.

جلسه رأی اعتماد به وی ۷ آبان در صحن علنی برگزار شد و «نیلی‌احمدآبادی» تنها موفق به کسب ۷۹ رأی موافق در مقابل ۱۶۰ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۶ رأی مأخوذه شد و نتوانست از فیل‌تر بهارستان بگذرد.

جلسه رأی اعتماد به «دانش‌آشتیانی» سه‌شنبه هفته قبل ۲۷ آبان‌ماه در صحن علنی در حالی برگزار می‌شود که شاید در تاریخ مجالس اول تا نهم، این اتفاق کمتر افتاده باشد که طی یک ماه ۳ بار جلسه رأی اعتماد برای وزیر یک وزارتخانه برگزار شده باشد.

طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، حسن روحانی رئیس‌جمهور یک ساعت فرصت دارد از فرهادی دفاع کند.

سپس دو مخالف و دو موافق وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری به ترتیب یک نفر مخالف و یک نفر موافق، هر کدام حداکثر پانزده دقیقه فرصت سخنرانی دارند، البته هر نماینده مخالف یا موافق می‌تواند تمام یا بخشی از وقت خود را به نماینده دیگری بدهد.

پس از اتمام سخنرانی مخالفان و موافقان برنامه‌های وزیر پیشنهادی، خود وزیر پیشنهادی علوم پشت تریبون قرار می‌گیرد و حداکثر سی دقیقه فرصت دارد ضمن تشریح بیوگرافی و سوابق خود، برنامه‌هایش را ارائه دهد.

در پایان هم رئیس مجلس صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن‌آوری را به رأی وکلای ملت می‌گذارد.

کل زمان بررسی صلاحیت محمد فرهادی ۱۵۰ دقیقه معادل ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه است، البته ممکن است برخی مخالفان از ایراد سخنرانی انصراف دهند که در این صورت موافق هم صحبت نمی‌کند و در نتیجه از این زمان کاسته می‌شود.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۹
در انتظار بررسی: ۱۱۱
انتشار یافته: ۱۳۸
عملکرد نادرست؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
عاغا من احساس میکنم بوی توطئه می آید چرا جای نادران با مطهری عوض شده خوب؟
چرا اینقدر ....می کنن خوب ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
ناشناس
| United States |
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
جانم! شک داری؟!
مالك
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
خدا كنه راى ندن من تا شب خنده كنم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
نادران که تا دیروز همش با رییس جمهور مخالفت میکرد چطور شد که انقدر تغییر رویه داده
خرفای مطهری هم واقعا دل شیر میخواست برای گفتنش
حمید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
میگه تحریم ها بخاطر فتنه اس!!! تحریم ها بخاطر مدیریت جهانی بعضی آقایان و حمایت تمام قد مجلس از همین آقایان است! هنوز نفهمیدید؟ یه کم دیگه صبر کنید انتخابات مجلس میاد لازم نیست به خودتون فشار بیارید!!
ناشناس
| Austria |
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
حمید جان، هموطن گرامی
لطفا بیشتر مطالعه کنید و اگر احساس می کنید ممکن است در مساله ای دچار اشتباه شوید اجازه دهید افرادیکه صلاحیت و تخصص آن کار را دارند اظهار نظر کنند.
احمدی نژاد بد! ما هم حرفی نداریم کما اینکه همین مردم به وی رای دادند حداقل دور اول با 24 میلیون رای! ولی این دلیل نمی شود که مملکت و استقلال و ثروت و توان کشورمان را به حراج بگذاریم، امروز ما نیاز به رابطه بین المللی داریم اتفاقا گفتگو هم خوب است ولی بیشتر از توجه به غرب، نیازمان توجه به جوانان ایران که سرمایه های اصلی کشور هستند می باشد. ان شاالله رئیس جمهور به این مساله نیز توجه بفرمایند
زینال بندری
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
به دکتر روحانی پیشنهاد میکنم از این به بعد اگر خواست وزیری به مجلس معرفی کند و 100% رای بیاره حتما پزشک معرفی کنه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
به خاطر رعایت خطوط قرمز ایران در مذاکرات هسته ای توسط تیم مذاکراتی روحانی مجلس با دولت همکاری کرد
امیدوارم مجلس رای اعتماد دهد و از امروز به بعد نقش نظارتی خودش رو پررنگتر ایفا کند
(پذیرفته شده سرگردان ازمون استخدامی نفت)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
دمت گرم ای گفتی
شرکت نفت پدرمون رو در آوردن با این استخدامیشون
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
جالب کار اینجاست که هیچ خبرگزاری هم پیگیری نمیکنه
حتی تابناک که تقریبا مستقله
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
روحانی مچکریم
ناشناس
| Austria |
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
تابناک تقریبا مستقل نیست
تابناک محافظه کار است
حالا یکی نیس خود نماینده هارو استیضاح کنهههههههههههههههههههههههه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
چرا ما هستیم
سال دیگه استیضاح و رای عدم اعتمادی بهشون بدیم که هرگز فراموش نکنند
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
صبر کن انتخابات بشه
اونوقت
حسین
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
با این همه غیبت و سر کلاس حاضر نشدنشون!
حامد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
حساب ما با نماينده ها باشه براي موقع انتخابات . او وقت موقع تصفيه است .
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
آقا بالاخره باید یکی به عملکرد نمایندگان نظارت داشته باشه!؟ اینکه نمیشه اینا به هرکی خواستن گیر بدن ولی خودشون پاسخگوی عملکردشون نباشن!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مجلس دیگه توان مخالفت نداره
فکر کنم آقای توفیقی از قلم افتادن و گزارش صحیح نیست لطفا اصلاح کنید.آقای نیلی احمد آبادی چهارمین بودن نه سومی
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
آقای توفیقی رسماً معرفی نشد....
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
توفیقی آدم بسیار معقول و مناسبی بود حیف شد که رفت، اما فرهادی هم از دوستان وی است و راه وی ادامه خواهد داشت
مجلس دیگه توان مخالفت نداره
روحانی مچکریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
خداوند امثال علی مطهری را برای مردم ایران نگهدارد
آمین
موافق مخالفو اشتب نوشتین
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom |
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
درست نوشته موافق هاي دور قبل مخالف شدن مخالفها موافق!! عجب مجلسي داريم!!
هر کی رو این مطهری حمایت کنه به درد نمیخوره.
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
حالت خوبه؟؟؟؟؟
ناشناس
| United States |
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
ایول! مطهری
مطهری عجب کنایه ای زد به کاسبان فتنه !!!! با اینکه مخالف افکارش هستم ولی دمش گرم ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
فکر میکنم چون نادران موافقه، مطهری شده مخالف!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
نادران برای جواب به مطهری وارد شده و حتما هم در مقابل فرزند برومند شهید مطهری کم آورده و کم می آورد
ناشناس
| Austria |
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
گیرم پدر تو را بود فاضل
از فضل پدر تو را چه حاصل؟؟
مطهری فقط بلده تشنج آفرینی کنه... بدون اینکه افکارش مبنایی داشته باشه
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
اتفاقاً هم درست و هم خوب و هم سیاستمدارانه سخن گفت... لذت بردیم
امید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
صادق تر و شجاع تر از مطهری می شناسید؟
ناشناس
| Austria |
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
بله که می شناسم

شهید دکتر مصطفی چمران
و امثالهم
امید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
با درورد به روح پاک شهید چمران .زنده را با زنده مقایسه می کنند.پیامبر می فرماید برترین جهاد گفتن کلمه حق است.
آیا نمایندگان بنا دارند این بار رای اعتماد بدهند ؟
فکر کنم علی مطهری مخالف باشد فرهادی رای نمی آورد
واقعا موافقت نادران بوداره، اقای مطهری راست میگن، چطور مجلس این دفعه به یه فتنه گر داره رای میده؟ حتما بعضی ها قولی یا سمتی خواهند گرفت، مبارکشون باشه، یه بام و دو هوا...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
نادران شاهرودیه و فرهادی نیز.
اگه شاهرودی نبود بازم مخالفت میکرد
وای بر ما دانشگاهیان که قراره وزیری سرکار بیاد که مورد تایید آقای نادران هستش
حالا ميفهميم كه كيهان چه گفت!!خود اينها كسى را معرفى كرده اند كه راى نياورد!!!!!اقاى مطرى گند زدى و عصبانيت خود را از حرف رهبر با تهمت به نمايندگان بروز دادى!!!
خدا به دادمون برسه، نادران موافق هست!
خدا به دادمون برسه، نادران موافق هست!
زنده باد آقای مطهری نماینده واقعی
زنده باد آقای مطهری نماینده واقعی
علی اقا مطهری با عقده حرف می زنه وبا هرکس وی مخالف باشد معلوم که بهتره
همین مجلس در برابر دولت قبل چرا در مقابل تخلف های فراوان سکوت اختیار می کرد چرا ان موقع خودتان را مسئول نمیدانستید بعنوان برادر شهید به شما می گویم باید پاسخ خونه شهدا را بدهید
شیر مادرت حلال مطهری.همه نتیجه اعمالشان را خواهند دید
خدايا به اين نماينده هاي مجلس بصيرتي اعطا بفرا ما كه براي خدا و مردم كاركنند نه براي خودشان
زنده باد آقای مطهری نماینده واقعی
درود بر مطهری!
اقای مطهری تاز متوجه شده خیلی وقت معامله می شه
مطهری شجاع ترین و عاقل ترین نماینده مجلس
درود و رحمت خدا بر روان پدر بزگوارش
مطهری بی نظیره! در مقام مخالفت با دکتر فرهادی، از وزرای پیشنهادی قبلی دفاع کرد!
خدائيش راست گفته.
حرفهای مطهری کاملا" درسته و حرفهای لاریجانی کاملا" غیر منطقی است
آقای مطهری شما از حق دفاع کردید و نشان دادید که هنوز انسان های آزاده ای هستند که زیر آسمان آلوده ی شهر تفس می کشند. نقد جانانه ی شما بر عملکرد مجلس قلب ما را به تپش درآورد. سربلند باشید.
علی مطهری کلا مخالف
همین مخالف نبودن جناب زاکانی همیشه مخالف نشون می ده مجلس قراره رای مثبت بده. آقای مطهری دقیقا درست اشاره کرده.
فتنه بهانه است! ....
آقای مطهری خوب سییاستمداری است مخالفت کرده که آقای فرهادی رای بیاره دمشون گرم
اقای مطهری تعادل روحی نداره.
اگر رئيس جمهور فردي را كه سابقا اختلاس داشته باشد قطعا تز اين مجلس راي اعتماد خواخد گرفت
فکر میکنم که فرهادی رای بیاورد چون خود مجلس هم از دادن رای عدم اعتماد خسته شده است.
وای بر کسی که نادران موافق اون باشه
بوی تبانی کل هوای تهران را برداشته ازسخنان نادران مشخص است
وقتي زاكاني مخالف نباشه قطعا معامله اي صورت گرفته و شواهد هم گوياي همين مسئله است
اقای نادران تحریم بانک مرکزی و کشتیرانی که بعد از مذاکرات اقای جلیلی بود در سال 91 و سه سال بعد از سال 88
باور کنین این مطهری خیلی خوبه
کار مطهری فوق العاده بود. این واضح است که فرهادی رای می آورد و فرد شایسته ای هم هست. اما مطهری -به سبک مدرس- از تریبون مجلس اعتراضش را به امر مهمتری نشان داد و...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
مدرس درد دین و مردم داشت ...
بنده خدا فقط دنبال شهرته ! هرجا صحبتی میشه این آدم باید ساز نا کوک بزنه تا اینجوری مورد توجه قرار بگیره ، خدا هدایتش کنه شهرت طلبی تا جائی که حتی آدم حاضر بشه حرفای پوچی بزنه که خودش را زیر سوال ببره !!
وقتي زاكاني مخالف نباشه قطعا معامله اي صورت گرفته و شواهد هم گوياي همين مسئله است
اگر یک نماینده واقعی در مجلس باشد انهم فرزند برومند شهید مطهری میباشد
هیهات منّا الذّلة ، یأبی ذل لنا و رسوله و المومنون
احسنت بر تو ای شیرزاده
از این بهتر نمی توانستی، رویه خلاف پیشین را که مدتها به معطلی وزارت علوم منجر شده بود، به نقد بکشی.

خدا رحمت کند آیت الله مطهری را که از سلاله پاک اویی.
حتما رای می آورد
پس در مجلس معامله حرف اول را ميزنه؟؟؟؟
خدا به دادمون برسه نادران موافقهههههههههه!!!!!!!!
وزارت علومی ها تقریبا همه سر و ته یک کرباسند زیاد فرقی بینشان نیست فتنه 88 باعث شد همه اونهایی که زیر آبی میرفتند سرشونو آوردن بیرون آب و خودشونو نشون دادن و لو رفتند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
خوبی ؟ خسته نباشی .. استراحت کن
مخالفت آقاي مطهري در واقع مخالفت با مجلس فرمايشي بود مخالفت با نمايندگان که فقط با سعي در به حاشيه راندن افراد شايسته دارند.
اين مخالفت من را به ياد سخن امام حسين خطاب فرمودند: اگر دين نداريد لااقل در دنيايتان آزاده باشد.
پاسخ ها
محمد میرزاجانی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
آزاده به چه معنا؟
من به مجلس ایمان دارم حق رو از ظالم میگره
امروز اگر خبر توافق جامع وکامل ایران با گروه 5+1 را می شنیدم اینقدر خوشحال نمی شدم که آقای نادران می خواهند در موافقت وزیر علوم و تحقیقات نطق کنند. جل الخالق خدا کنه فقط خواب نباشم. البته اگر خواب هم باشم باز هم خوبه !!!!
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارک باشه
بلاخره مجلس مجبور شد به خواست ملت تعظیم کنه
شکر خدا
پاسخ ها
محمد میرزاجانی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
پیام منو بخون.
بانو
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
چیزی تا الان از شما چاپ نشده
همیشه 10 نفر ممتنع هستند؟ !!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
ای برادر عزیز یکیش قطعا نماینده شهرماست
mobarakehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
زنده باد آقاي مطهري
بالاخره یک فرد ولایتمدار معرفی شد و رای هم گرفت .
معلوم نیست چرا جناب روحانی برای دفعه های قبل هرچی ... بود را معرفی می کرد ؟
جواب بعضی از کامنتها بلافاصله زیر همون کامنت که ( مثلاً از طرف شخص دیگه ای داده شده) درج می شه این کمی مشکوک نیست که تابناک همه نظرها رو رو خودش می ذاره آخه ما که نظر می دهیم می نویسه بررسی میشه بعد دیگه خبری ازش نیست
مطهری غیرت و مردانگی خودش رو همیشه و همه حال نشون داد.درود بر تو ای اصولگرای اصلاح طلب
چرا به اين فرد افراطى راى دادن
شک نکنید این مجلس اگر ناچار نمیشد به اقای فرهادی رای نمیداد! رای اینبار مجلس با پولتیکی که روحانی به مجلس زد بیشتر جنبه تشریفاتی داشت!
زنده باد مطهری
مرد با منطقی است
درود بر مطهري عواقب نه چندن خوشي در انتظار وزارت علوم هست
تبریک به دکتر باسواد و با فرهنگ
مطهری زیرکانه عمل کرد
ملت واقعا نفهمیدن مخالفت مطهری چی بوده؟؟؟ بابا مخالفت اون نه با دولت، بلکه با مجلس بوده
حرف های آقای مطهری آدم را یاد کارتونی می اندازد که یه نفر همیشه مخالف بود!!
دیگی که برای دانشگاهیان نمیجوشه فرقی نمیکنه چی توش بجوشه
جدی نگیرید

این مجلسی ها چند وقت دیگه یه بهانه جور میکنن دوباره استیضاحش میکنن
مطهري از زمان استفاده كرد تا انتقاد به همه بكنه براي عدم راي مجلس به دو وزير قبلي
اقای نادران عجب مجلسی ساخته ای
وزیری که الیاس نادران بعنوان موافق باشه و علی مطهری بعنوان مخالف !!!!!!!!!!!!!! همه اش فیلمه بابا . اینها مردم را سرکار گذاشته اند .
قاعده: اگر اول فامیلی وزیر پیشنهادی حرف "ف" باشد مجلس رأی میدهد: فرجی دانا- فرهادی
مشکل اينجاست نمايندگاني که بايد سخن حق آقاي مطهري را بشنوند نمی شنوند.
آقای نادران قهرمان معلق بازی است
زنده باد دكتر فرهادي دانشمند و بزرگ
حرفاي آقاي مطهري هم با مجلس بود نه وزير و دولت
حالا مجلس از مواظعش عقب نشيني كرد و كم آورد همه فهميدن. مطهري نبايد به روشون بياره ديگه!
درود و سلام بر مطهري فرهادي راي نمي اورد گزينه هاي بهتري براي علوم معرفي مي شد
فرهادی کاردان و زیرک هست
وزيري كه نادران حمايت كنه انتظار پيشرفت نبايد ازش داشت
کی میخوایم منفعت جامعه رو بر منفعت خود و حذب و ... مقدم بدونیم، خدا میدونه!
عجبا از این مجلس!چه مجلسی است که قبل از رای گیری معلوم میشود وزیر معرفی شده رای می آورد یا نه؟آقای مطهری واقعا"دمت گرم.
اه خدای من.
فقط نمی دونم چرا اینقدر هلال احمری ها خوشحالند !!
عجبا از این مجلس!چه مجلسی است که قبل از رای گیری معلوم میشود وزیر معرفی شده رای می آورد یا نه؟آقای مطهری واقعا"دمت گرم.
امروزه داشتن یک وب سایت برای هر سازمان امری کلیدی به شمار میرود. شرکت داده پردازی فرزانگان ساعی آماده پذیرش سفارش شما در زمینه های طراحی سایت، پورتال و فروشگاه اینترنتی است.
http://www.farzaneganco.com
عجبا از این مجلس!چه مجلسی است که قبل از رای گیری معلوم میشود وزیر معرفی شده رای می آورد یا نه؟آقای مطهری واقعا"دمت گرم.
عجبا از این مجلس!چه مجلسی است که قبل از رای گیری معلوم میشود وزیر معرفی شده رای می آورد یا نه؟آقای مطهری واقعا"دمت گرم.
آقای روحانی چرا از مواضع خودتون عقب نشینی میکنین مردم و دانشجویان از شما انتظار دارن روی مواضع اصولی خودتون حرکت کنین مارو با معرفی چنین افرادی با چنین صحبت هایی مایوس نکنین من که اصلا از نوع صحبت هاش خوشم نیومد
درود بر دولت تدبیر وامید مجلس جز همراه شدن با موج ملت راه دیگه ای ندارد
"نه اینکه در دوره هلال احمر قبل از فرهادی ضعف و کاستی وجود نداشت بلکه از این جهت که فرهادی قصد داشت حرکت رو به جلو داشته باشد ضعف‌ها را بین خود نگه داشته و آن‌ها را آسیب‌شناسی کرد و هیچ‌گاه به رسانه‌ای کردن آن نپرداخت و این‌‌ همان معنای واقعی اعتدال است"
آقاي نادران مشي شما در قبال به اصطلاح اشتباهات چگونه است؟؟؟؟
درود بر آقای مطهری! واقعا کیف کردم از نطق زیبا
تاکتیک بسیار جالبی بود سخنان مطهری گمراه کننده بود و کلاه خوبی سر مجلس رفت. کیش مات برخی توسط روحانی مطهری و فرهادی
ای بابا کی به فکر مردم هست مردم تو فشار میمیرند اونها دنبال اصلاح طلبی و اصول گرایی هستند
با سلام و عرض ارادت خالصانه به محضر نماينده واقعي مردم جناب آقاي مطهري كه نشاندن دادن در مقام دفاع از حق هرگز مرعوب و منفعل نمي شوند ودر پيشگاه خداوند و ملت همواره روسفيد خواهند بود
به فرهادی رای دادن تا استیضاح گودرزی وزیر ورزش را انجام دهند
تعامل نهایی _ ترقی فرهادی
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس