وزارت بهداشت با توجه به سودجویی برخی از تولیدکنندگان سوسیس و کالباس و استفاده از ضایعات مرغ در محصولاتشان، هرگونه استفاده از خمیر مرغ در این فرآوردههای گوشتی را ممنوع اعلام کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، برخی از شرکتها ضایعات مضر و غیرقابل استفاده مرغ از جمله پوست و اجزای درونی آن را از قصابیها خریداری کرده و پس از یک فرآیند محصولی به نام "خمیر مرغ" استخراج میکنند.
این محصول در برخی از صنایع غیرغذایی میتواند کاربرد داشته باشد اما برخی از تولیدکنندگان سودجو سوسیس و کالباس از آن در محصولاتشان استفاده میکنند.
وزارت بهداشت هرگونه استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس را اکیدا ممنوع کرد.