بازدید 13269

تولید سوسیس و کالباس با ضایعات مرغ

کد خبر: ۴۳۶۱۳۲
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۷ 21 September 2014
وزارت بهداشت با توجه به سودجویی برخی از تولیدکنندگان سوسیس و کالباس و استفاده از ضایعات مرغ در محصولاتشان، هرگونه استفاده از خمیر مرغ در این فرآورده‌های گوشتی را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، برخی از شرکت‌ها ضایعات مضر و غیرقابل استفاده مرغ از جمله پوست و اجزای درونی آن را از قصابی‌ها خریداری کرده و پس از یک فرآیند محصولی به نام "خمیر مرغ" استخراج می‌کنند.

این محصول در برخی از صنایع غیرغذایی می‌تواند کاربرد داشته باشد اما برخی از تولیدکنندگان سودجو سوسیس و کالباس از آن در محصولاتشان استفاده می‌کنند.

وزارت بهداشت هرگونه استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس و کالباس را اکیدا ممنوع کرد.

دانلود
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل