بازدید 17847

آمار تازه از شاد‌ترین کشورهای جهان

نظرسنجی بین‌المللی جدیدی که توسط موسسه گالوپ انجام گرفته، ۱۳۵ کشور جهان را از نظر میزان خوشی و خوبی شهروندانشان رتبه‌بندی کرده و شادترین کشورهای جهان را انتخاب کرده‌است.
کد خبر: ۴۳۵۱۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹ 17 September 2014
نظرسنجی بین‌المللی جدیدی که توسط موسسه گالوپ انجام گرفته، ۱۳۵ کشور جهان را از نظر میزان خوشی و خوبی شهروندانشان رتبه‌بندی کرده و شادترین کشورهای جهان را انتخاب کرده‌است.

براساس گزارش لايو‌ساينس، شاخص جهاني رفاه موسسه گالوپ براساس چگونگي ميزان رونق پنج فاكتور كه با رفاه و خوشي مردم در ارتباط است اين رتبه‌بندي را انجام داده‌است. اين فاكتورها شامل داشتن هدف، سلامتي بدني، امنيت مالي، داشتن روابط اجتماعي مطمئن و رضايت از اجتماع هستند.

براساس نتايج به دست آمده از اين تحقيق، از هر 6 نفر تنها يك نفر، يا 17 درصد از مردم جهان از سه گزينه از پنج فاكتور مورد نظر برخوردار بودند، و مابقي مردم جهان در اين زمينه‌ها دچار كمبود و دشواري بودند.

ساكنان منطقه آمريكا،‌كه شامل آمريكاي شمالي،‌لاتين و كانادا مي‌شوند، از بيشترين شانس دستيابي روزافزون به پنج فاكتور مورد نظر برخوردارند،‌ به شكلي كه 33 درصد از ساكنان اين مناطق به سه فاكتور يا بيشتر دست‌يافته‌اند، درحالي كه در مناطق آفريقايي تنها 9 درصد از اين شرايط بهره برده‌اند.

اين وضعيت در مناطق جنگ‌زده سوريه و افعانستان وخيم‌تر مي‌شود، به شكلي كه تنها يك درصد از بزرگسالان افغان يا سوريه به سه فاكتور يا بيشتر دست يافته‌اند.

براساس نتايج نهايي 10 كشور شاد جهان كشورهاي پاناما، كاستاريكا، دانمارك، اتريش، برزيل، ال‌سالوادور، اوروگوئه، سوئد،‌ كانادا و گواتمالا اعلام شده‌اند و كشورهايي كه با دريافت كمترين درصد دستيابي به 5 گزينه مورد نظر گالوپ به عنوان غمگين‌ترين كشورها انتخاب شده‌اند كشورهاي سوريه،‌افغانستان، هائيتي، جمهوري دموكراتيك كنگو، چاد، ماداگاسكار، اوگاندا، بنين، كرواسي و گرجستان هستند.

شهروندان آمريكاي لاتين نسبت به ديگر ساكنان جهان از بيشترين ميزان شادي و خوشي برخوردار هستند كه به گفته گالوپ، اين روند از رويكرد مثبت‌نگري در زندگي مردمان اين مناطق ناشي مي‌شود. پاناما با آماري 61 درصدي بيشترين ميزان دسترسي به فاكتورهاي خوشي، هدف، روابط اجتماعي، سلامتي، امنيت مالي، رضايت از اجتماع، را داشته‌است.

هر 10 كشور شاد جهان به مناطق اروپا و آمريكا تعلق دارند،‌اما پنج كشور خارج از اين مناطق نيز در مطالعه گالوپ پيشرفت‌هاي قابل توجهي از خود نشان داده‌اند و هريك در زمينه دسترسي به يكي از فاكتورها از امتياز بالايي برخوردار بوده‌اند: بحرين در امنيت مالي، عربستان در رضايت از اجتماع و سلامت، مالت در روابط اجتماعي و سريلانكا و امارات در رضايت اجتماعي.

گالوپ همچنين دريافته‌است كه ميزان دستيابي به رضايت از اجتماع در سطح جهاني رو به افزايش است و در مقابل ميزان دستيابي به داشتن هدف رو به كاهش گذاشته‌است، به شكلي كه تنها 13 درصد از بزرگسالان در آسيا، خاورميانه و شمال آفريقا در اين زمينه درحال پيشرفت هستند.

به گفته گالوپ، 14 درصد از مردم ايران نيز در زمينه دستيابي به پنج فاكتور مورد نظر اين موسسه درحال پيشرفت هستند و اين امتياز ايران را پس از كشورهايي مانند قبرس، استوني، اتيوپي، هندوستان، اندونزي، عراق، ژاپن، قزاقستان و ميانمار در رتبه هفتاد و چهارم قرار داده‌است.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۵۸
انتشار یافته: ۱۳
این معیارها برای سنجش شادی قابل قبول نبوده و این نظرسنجی معتبر نیست.

نظر سنجی رو بدن من (یا هر فرد آگاه دیگری) انجام بدهم و به صورت علمی ثابت می کنم که شادترین مردم دنیا ایرانی ها هستن.
شادی مردم ایران درونی است ولی شادی غربی ها ظاهری و عمرش 2 ساعت است که در یک دیسکو هستند، نه بیشتر.
میانمار . عراق. من که ناامید شدم.
يعني عراقي ها شادتر از ما هستند؟! اگر خودم به عراق نرفته بودم شايد باور ميكردم اين نظر رو
این یعنی جه !!!!!!!!!
بعد از عراق !!!
با این همه نفت و گاز
ما ایرانیان برای دیگران زندگی می کنیم .

و تشریفات شادیها را از ما گرفته است .
ایران که بعد از عراق دومین کشور غمگین جهان در بین 145 کشور است چگونه رتبه هفتاد و چهارم را در بین کشورهای شاد بدست آورده است؟
مردمی که روی گنج نفت و گاز هستند و باید بخاطر کمبود واگن مترو همدیگر را زیر دست و پا له کنند چطور میتوانند شاد باشند؟ نه شما بگویید؟آخه کشوری که مردمش موسیقی سنتی و رقص محلی هم ندارند چطور میتواند در افزایش شادی پیشرفت کند؟
در ایران که بخصوص جوان ها شاد نیستند بنابراین بهتر بود گزارش تان را با ذکر ایران در ردیف کشورهای ناشاد ذکر می کردید.
پس ایران کو...
ایران هم مقام اول "الکی خوشی" رو دریافت میکنه. فقط ما میتونیم از بدبختیها مون جوک بسازیم و باهاش بخندیم.
واقعا جای تآسف دارد رتبه 74
100 درصد غلطه آخه کدوم ایرانی این آیتم ها رو داره
داشتن هدف، سلامتي بدني، امنيت مالي، داشتن روابط اجتماعي مطمئن و رضايت از اجتماع

شما یه بوق ناخواسته امروز بزن توی چراغ قرمز اونوقت رضایت از اجتماع رو درک می کنی
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس