بازدید 12458

ایران در آینده خشک تر و داغ تر می شود

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد گفت: ایران در آینده خشک تر و داغ تر خواهد شد و یکی از دلایل آن عملکردی است که در نتیجه حرکت به سوی توسعه در این کشور صورت گرفته است.
کد خبر: ۴۲۸۶۴۴
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴ 24 August 2014
هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد گفت: ایران در آینده خشک تر و داغ تر خواهد شد و یکی از دلایل آن عملکردی است که در نتیجه حرکت به سوی توسعه در این کشور صورت گرفته است.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، گری لوییس در دومین روز هفدهمین نشست مجمع عمومی کنفرانس نمایندگان مجالس کشورهای حوزه آسیا - اقیانوسیه پیرامون محیط زیست و توسعه ( APPCED) که در جلسه کارشناسی با موضوع قانون گذاری محیط زیست، مشارکت منطقه ای و پایداری جهانی سخن می گفت؛ به ضرورت توجه به تغییر اقلیم پرداخت.

وی اظهار کرد: در واقع توجه نکردن به انرژی های تجدید پذیر و مصرف بیش از اندازه انرژی های تجدید ناپذیر باعث بروز این شرایط اقلیمی در ایران شده است.

لوئیس ادامه داد: اگر بخواهیم فقر را از بین ببریم و به اهداف توسعه هزاره دست یابیم نیازمند آن هستیم که با شرایط ایجاد شده ناشی از تغییر اقلیم در دنیا کنار بیاییم.

وی گفت: تغییر اقلیم و تبعات زیانبار آن ناشی از عملکرد نادرست انسان در استفاده از منابع طبیعی است.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل با بیان اینکه آگاه سازی عمومی یک وظیفه همگانی است افزود: قطعا مردم زیادی از معضل دریاچه ارومیه، تالاب هامون و یا مشکل آب در مشهد مطلع نیستند، در سازمان ملل قصد داریم با تبادل اطلاعات و برآورده کردن نیازها و همکاری های فنی در بخش محیط زیستی گام های موثری برداریم که در این راه نیازمند همکاری از سوی کشور ایران هستیم.

هفدهمین اجلاس مجمع عمومی مجالس آسیا و اقیانوسیه پیرامون محیط زیست و توسعه پایدار (APPCED) یکم تا سوم شهریور با شعار ˈ مشارکت منطقه ای و پایداری جهانیˈ و با حضور کشورهای عضو در تهران برگزار می شود.

در این اجلاس مسایل مربوط به توسعه اقتصادی و چالش های زیست محیطی در منطقه آسیا و اقیانوسیه مورد بررسی و تبادل نظر قرار می گیرد.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۴
انتشار یافته: ۱۶
چرا کسی کاری نمی کند؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا جدی نمی گیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایران داره بیابان می شه!!!!!!!!!!!!!!
من پیشنهاد میکنم سازمانی برای بارورسازی ابرها در ایران تشکیل و کار بارورسازی ابرها را به طور علمی انجام دهد حتی به مرور زمان میتوان دانش علمی آن را صادر نمود. من شنیده ام در چین بیست درصد بارشها از این راه میباشد.
پاسخ ها
حسن
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
مگه ابری وجود داره که بخواد بارور بشه؟!
یکی پیدا بشه یه کانال از جنوب و خلیج فارس بزنه بیاره تا مرکز ایران و اونجا یه دریاچه بزرگ درست کنه تمام اکوسیستم ایران درست میشه این طرح رو کنترات بدن به من دو ساله تمومش میکنم کانال هم نشه میتونن لوله گذاری کنن مسیر رو
پاسخ ها
gg
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
تنها راهكار:
1- تقويت سازمان محيط زيست و ايجاد استراتژي براي بيابان زدايي
2- گسترش شهرهاي مدرن در حاشيه خليج فارس وانتقال جمعيت كلان شهرها به آين شهرهاي مدرن
3- تقو.يت كشاورزي ودامپروري مدرن (مدل استراليا و اكراين) و تلاش براي كاستن از روند مهاجرت روستائيان
وگرنه ايران سومالي مي شود
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
مگر آب دریا شور نیست؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
موتورهایی که باید این آب را پمپاژ کنند مگر انرژی نمی خواهند؟
همین جوری یک نظری می دهند.
ناشناس
| Turkey |
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
همین فرهنگ (نه طرز تفکر!) است که آنجا را به این روز انداخته است! حالا شروع کنید از هنر و گوهر خود حرف بزنید...!!
سعید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
منم هستم بیلتو وردار بریم.
خوب ... خدا را شكر!
کشاورزی رو باید یا اصلاح کرد یا تعطیل
این همه مشکل بی آبی واین همه هدردادن آبهای زیرزمینی و روزمینی برای چمن کاری و ظاهرآرایی؟و این بازده پایین آبیاری کشاورزی؟

در درجه اول دولت و در مرحله بعد ملت ما بحران آب را باور نکرده است
تمام اين مشكلات با افزايش جمعيت به 150 ميليون
حل ميشه!!
قصد ایجاد فضای منفی ندارم اما یک نگاه به اوضاع و احوال شهرها و همینطور منابع طبیعی کشور مان بیانگر وقع فاجعه ایست که از فرهنگ نا اگاهی یا سود جویانه تک تک ما ایرانیان نشئت میگیره. بدون شک اینده بسیار غم انگیزی خواهیم داشت اگر بزرگان و سیاست گذاران کشور درگیر خود مشغولی ها و وقت تلف کردن ها باشند. جمعیت زیاد و منابع محدود ، بزودی روزی خالی از بحران نخواهیم داشت ، پس باید تک تکمان اگاه و بیدار باشیم و در قبال منابع طبیعی مسئولانه عمل کنیم. کاش تا دیر نشده بیدار بشیم....
این همه امکان استفاده از انرژی خورشیدی و انرژی باد. اما کو مدیر و مسوئی که آگاه باشد؟؟؟ امیدوارم روزی متوجه نشوند که دیگر خیلی دیر شده باشد.
مشکل در مدیریته وگرنه مردم چه کاری میتونند بکنند؟نهایتش حیات رو با آب نشورند!مشکل اصلی سیستم فرسوده کشاورزی است که سالهاست به روز نشده مشکل کارخانجاتی با تکنولوژی چند دهه گذشته است که به روز نشده.مشکل فسادی است که باعث شده با رشوه راحت چاه غیرمجاز بزنی و کسی هم به کسی نباشد!
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل