بازدید 2653

آجیل در بهبودی بیماری‌های قلبی بسیار موثر است

کد خبر: ۴۱۸۵۸۵
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۸ 22 July 2014
تحقیقات جدید نشان داده است که یک وعده آجیل در روز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را نزدیک به یک سوم کاهش دهد.

به گزارش فارس،‌ محققان آمریکایی و چینی دریافتند که رژیم غذایی روزانه از آجیل‌های مختلف می‌تواند نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

کارشناسان دانشگاه «هوآ زونگ» علم و صنعت، ووهان، چین و دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد در بوستون در ایالات متحده با استفاده از داده‌‌های تعدادی از پژوهش‌های قبلی، فواید آجیل را بررسی کردند.

آنها ۱۸ مطالعات مختلف شامل بیش از ۱۲۰۰۰ مبتلا به دیابت نوع، ۱۵۰۰۰ بیمار قلبی و تقریباً۵۰۰۰۰ مورد مرگ را مورد بررسی قرار دادند.

براساس گزارش منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی رژیم غذایی محتوی آجیل می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بین  ۲۸ و ۲۹ درصد کاهش دهد و۱۷ درصد خطر مرگ را کاهش دهد.

از آنجایی که آجیل در چربی‌های اشباع نشده، پروتئین و ویتامین‌ها و همچنین به عنوان آنتی‌اکسیدان بالا وجود دارد، با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

کارشناسان معتقدند که روغن موجود در آجیل‌ها می‌تواند کلسترول  بد و احتمالاً التهاب را کاهش دهد.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار