بازدید 43519

آمار ازدواج مردان با زنان بزرگتر

میانگین اختلاف سنی زوجین در زمان ازدواج در ‌سال ۹۲، ۲.۵‌سال است. این آمارها نشان می‌دهد که ‌سال گذشته ۱۸۱۵ زن با مردانی که ۱۱ تا ۱۵‌سال از خودشان کوچکتر بوده‌اند صورت گرفته است.
کد خبر: ۴۱۶۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۹ 16 July 2014
آمار ازدواج و طلاق‌های کشور در چند‌ سال اخیر، مسرت‌بخش نیست. در هیچ کجای اعداد و ارقام جدول‌ها و نمودارهای سازمان ثبت‌احوال کشور، خبرهای خوبی نمی‌رسد. هرچه هست، کاهش نرخ ازدواج و افزایش طلاق در کشور است.

به گزارش شهروند، براساس آنچه در ویژه‌نامه تحلیلی آمار ثبت وقایع حیاتی ‌سال ۹۲ در کشور با نگاهی به آمارهای بین‌المللی آمده، افزایش ازدواج هم‌سن‌ها و کاهش مدت‌زمان زندگی مشترک است. آنچه در اين آمارها خودنمايي مي‌كند ثبت ۸۱هزارو۳۸۰ ازدواج است كه در آن زنان با مرداني كوچكتر از خود پيمان زناشويي بسته‌اند. همچنين آمارهای ‌سال ۸۸ تا ۹۲ نشان می‌دهد، بیش از ۱۴‌درصد طلاق‌ها در یک‌سال اول زندگی رخ می‌دهد. یعنی ۲۲‌هزار و ۳۵ طلاق. این تنها بخشی از تراژدی زندگی زناشویی در ایران است. در بخش ازدواج آمار ۵‌سال اخیر سازمان ثبت‌احوال کشور به ترتیب در ‌سال ۸۸، ۸۹۰‌هزار و ۲۰۸ مورد، در‌ سال ۸۹، ۸۹۱‌هزار و ۶۲۷ مورد، در‌ سال ۹۰، ۸۷۴‌هزار و ۷۹۲ مورد، در ‌سال ۹۱، ۸۲۹‌هزار و ۹۶۸ مورد و در‌ سال ۹۲ با کاهشی قابل توجه میزان ثبت ازدواج به ۷۷۴‌هزار و ۵۱۳ مورد رسیده است.

براساس این آمار، ‌درصد تغییر میزان ازدواج نسبت به ‌سال قبل از آن نیز، به ترتیب از‌ سال ۸۸ تا ۹۲، یک‌درصد، ۲ .۰درصد، منفی ۹ .۱درصد، منفی ۱. ۵ ‌درصد و درنهایت در‌ سال ۹۲، به منفی ۷ .۶‌ درصد رسیده است. مقایسه آماری از میزان ثبت ازدواج‌ها در استان‌های مختلف هم نشان می‌دهد استان‌های تهران، خراسان رضوی، خوزستان، فارس و اصفهان به ترتیب بیشترین تعداد ازدواج و استان‌های سمنان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان‌جنوبی و یزد هم به ترتیب کمترین تعداد ازدواج ثبت‌شده را در‌ سال ۹۲ در بین تمام استان‌ها داشته‌اند. جدول مقایسه‌ای این آمار در ‌سال ۹۲ نسبت به‌ سال ۹۱ هم نشان می‌دهد زنجان، قم و یزد رکورددار ثبت کمترین واقعه ازدواج در کشور بوده‌اند. زنجان با ۸ .۲۳ درصد، قم با ۶. ۱۸‌ درصد و یزد ۷. ۱۳ درصد، رشد منفی در ثبت ازدواج داشته‌اند. از دیگر سو، چهارمحال و بختیاری، با ۳ .۰ درصد، تهران، ۹. ۰‌ درصد و خراسان‌جنوبی با ۹. ۱‌ درصد بیشترین میزان ازدواج را در میان تمام استان‌های کشور به خود اختصاص داده‌اند.

 کمترین نرخ ازدواج در تهران، البرز و کرمان

از دیگر سو، بررسی‌ها نشان می‌دهد در ‌سال ۹۲، نرخ خام ازدواج ثبت‌شده در کل کشور، ۱ .۱۰ در‌ هزار است. آمارهای مقایسه‌ای مشخص می‌کند، در استان‌های اردبیل با ۶ .۱۳ در هزار، زنجان با ۲ .۱۳ در‌ هزار و کردستان با ۲ .۱۳ در هزار، بیشترین نرخ ازدواج ثبت‌شده و در مقابل استان‌های تهران با ۵ .۷ در هزار، البرز با ۶ .۷ در‌ هزار و کرمان با ۸ .۷ در هزار، کمترین نرخ ازدواج ثبت‌شده در کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

در ادامه این آمارها به میانگین سن ازدواج هم اشاره شده؛ میانگینی که در شهرها و روستاها تفاوت چندانی نداشته است. برای زنان و مردان شهری به ترتیب ۵. ۲۳ و ۹. ۲۷‌ سال و برای زنان و مردان روستایی به ترتیب، ۸. ۲۰ و ۲ .۲۶‌ سال است. براساس این آمار، بیشترین میانگین سن ازدواج مردان مربوط به استان‌های تهران با ۲ .۲۹‌ سال و البرز با ۸ .۲۸‌ سال و کمترین میانگین سن ازدواج برای مردان مربوط به استان‌های سیستان‌وبلوچستان، خراسان رضوی و یزد است که به ترتیب ۱. ۲۵ و ۱. ۲۶‌ سال است. در همین مدت هم بیشترین میانگین ازدواج زنان مربوط به استان‌های تهران و البرز به ترتیب با ۱ .۲۵‌ سال و ۶ .۲۴‌ سال و کمترین آن به استان‌های سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان و خراسان رضوی با ۹. ۲۰‌ سال و ۱ .۲۱‌ سال است. یعنی دختران این سه استان زودتر از دختران سایر استان‌های کشور، ازدواج کرده‌اند.

 ازدواج ۵۰‌هزار دختر زیر ۱۵‌سال

همچنین در توزیع سنی ازدواج هم نکات قابل توجهی آمده که نشان‌دهنده میزان ازدواج دختران زیر۱۸‌سال در کشور است. براساس این نمودار، در ‌سال ۹۲، ۱۲۹‌هزار و ۷۸۰ ازدواج میان مردان ۲۴-۲۰ساله با زنان ۲۰-۱۹ساله صورت گرفته است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیشترین سهم ازدواج‌ها یعنی ۷ .۱۶‌ درصد متعلق به این دو گروه سنی مردان و زنان بوده است. بنا بر آمارهای اعلام‌شده از سوی سازمان ثبت‌احوال، در ‌سال ۹۲، حدود ۵۰‌هزار دختر زیر ۱۵‌سال و حدود ۲۵۰‌هزار دختر ۱۵ تا ۱۹‌سال ازدواج کرده‌اند. در ادامه این گزارش، فاصله سنی زوجین هم مورد اشاره قرار گرفته است. نکته قابل توجه این است که بیشترین ازدواج‌های ثبت‌شده مربوط به دختران و پسرانی است که همسن بوده و تفاوت سنی‌شان صفر است. بر همین اساس در‌ سال گذشته در ۹۲‌هزار و ۳۶۵ یعنی ۹ .۱۱‌درصد ازدواج‌های ثبت‌شده در کشور، فاصله سنی زوجین، صفر بوده است. در کنار آن هم ازدواج‌هایی با فاصله سنی بیش از ۲۰‌سال و کمتر از ۲۰‌سال یعنی زنان بزرگتر از مردان هم دیده می‌شود.

در ‌سال گذشته، ۹‌هزار و ۱۷۹ مورد ازدواج که مردان بیش از ۲۰‌سال از همسرانشان بزرگتر بوده‌اند و ۱۰۷ ازدواج که زنان بیش از ۲۰‌سال از همسرانشان بزرگتر بوده‌اند هم به ثبت رسیده است. این آمارها نشان می‌دهد که بزرگتر بودن مردان از زنان برای ازدواج حتی برای یک‌سال، همچنان شیوع بالایی دارد. با این همه میانگین اختلاف سنی زوجین در زمان ازدواج در ‌سال ۹۲، ۲.۵‌سال است. این آمارها نشان می‌دهد که ‌سال گذشته ۱۸۱۵ زن با مردانی که ۱۱ تا ۱۵‌سال از خودشان کوچکتر بوده‌اند صورت گرفته است. تعداد ازدواج‌های زنان با مردانی که ۱۰‌سال از آنها کوچکتر بوده‌اند در ‌سال گذشته ۸۵۶ مورد بوده است. ۱۶‌هزار و ۶۵۳ ازدواج نیز بین زنان با مردانی که ۲‌سال کوچکتر بوده‌اند در سال گذشته صورت گرفته است. براساس این آمارها پارسال ۸۱‌هزار و ۳۸۰ ازدواج ثبت شده که در آن مردان کوچکتر از زنان بوده‌اند. بررسی این آمارها نشان می‌دهد که پارسال ۲۹۷ زن با مردانی ازدواج کرده‌اند که ۱۶ تا ۲۰‌سال از خودشان کوچکتر بوده‌اند.

سال ۹۲ رکوردار ثبت طلاق

در کنار ازدواج، آمار طلاق هم دیده می‌شود. اعداد و ارقام مربوط به طلاق اما رشد قابل توجهی داشته است. براساس جدول ثبت طلاق در کشور طی سال‌های ۸۸ تا ۹۲، بیشترین میزان طلاق در ۵‌سال گذشته، در ‌سال ۹۲ با ۱۵۵‌هزار و ۳۶۹ طلاق ثبت شده که نسبت به‌ سال قبل از آن، ۴ .۳‌ درصد رشد داشته است. در این ۵‌سال هم، بیشترین رشد طلاق مربوط به‌ سال ۸۸ است که با ثبت ۱۲۵‌هزار و ۷۴۷ مورد، نسبت به ‌سال قبل از آن یعنی ‌سال ۸۷،  ۸. ۱۳‌ درصد رشد داشته است.

ثبت بیشترین طلاق‌ها در تهران و خراسان رضوی

اما‌ درصد تغییرات ثبت آمار طلاق در ‌سال ۹۲ نسبت به ‌سال ۹۱ نشان می‌دهد، تهران با ۲۹‌هزار و ۲۵۲ طلاق بیشترین و ایلام با ۶۱۸ مورد کمترین میزان طلاق را در کشور داشته‌اند. پس از تهران هم خراسان رضوی با ثبت ۱۶‌هزار و ۲۲۴ مورد طلاق جایگاه دوم و فارس با ۹‌هزار و ۴۳۸ مورد، جایگاه سوم ثبت طلاق در کشور را به خود اختصاص می‌دهند.

همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد در ‌سال ۹۲، نرخ خام طلاق ثبت‌شده در کشور، ۲ در ۱۰۰۰ است، البته مقایسه نرخ طلاق ثبت‌شده در استان‌های کشور نشان می‌دهد که استان‌های خراسان رضوی، کردستان و گیلان بیشترین نرخ طلاق و استان‌های سیستان‌وبلوچستان، ایلام و یزد کمترین نرخ طلاق را در ‌سال ۹۲ داشته‌اند.

 ۱۴‌درصد ازدواج‌ها در ‌سال اول به جدایی ختم می‌شود

در ادامه این آمارها، به طول مدت ازدواج به‌عنوان شاخص مورد استفاده در مسائل جمعیت‌شناختی مورد اشاره قرار گرفته است. از تمام رویدادهای ثبت‌شده طلاق در ‌سال ۹۲، ۲۲‌هزار و ۳۵ زوج کمتر از یک‌سال زندگی مشترک داشته‌اند که این افراد ۲. ۱۴‌درصد را تشکیل می‌دهند. پس از آن نیز ۱۸‌هزار و ۶۵۹ مورد از طلاق‌ها در یک تا دو‌سال زندگی، ۱۴‌هزار و ۳۱۱ مورد در ۲ تا ۳‌سال اول زندگی و ۱۱‌هزار و ۵۶۲ طلاق در ۳ تا ۴‌سال اول زندگی رخ داده است. به‌طورکلی در ‌سال گذشته ۷۶‌هزار و ۶۱۱ طلاق در ۵‌سال اول زندگی رخ داده است.

 افزایش قابل توجه شاخص ازدواج به طلاق در ‌سال ۹۲ نسبت به ‌سال ۸۸

در‌ سال ۹۲، به‌طور متوسط طول مدت زندگی مشترک در کشور ۹.۷‌سال بوده است که استان‌های اردبیل با میانگین ۵.۵‌سال و ایلام با میانگین ۶.۵‌سال کمترین مدت دوام زندگی و استان‌های گیلان با میانگین ۱۰‌سال و البرز با میانگین ۸.۹‌سال بیشترین طول مدت دوام زندگی تا واقعه طلاق را در بین استان‌های کشور داشته‌اند. نکته قابل توجه در ثبت طلاق، شاخص نسبت طلاق به ازدواج است. بررسی‌ها نشان می‌دهد این شاخص در سال‌های گذشته روندی افزایشی داشته که نشان از افزایش تعداد طلاق یا افزایش نیافتن تعداد ازدواج در جامعه دارد. نمودارها نشان می‌دهند شاخص نسبت طلاق به ازدواج در ‌سال ۸۸ رقمی  حدود ۱. ۱۴ بوده که این رقم در ‌سال ۹۲، به ۱ .۲۰ رسیده است، یعنی در ‌سال ۸۸ حدود ۱۴ طلاق در برابر هر یکصد ازدواج وجود داشته، درحالی‌که در ‌سال ۹۲ در برابر هر یکصد ازدواج حدود ۲۰ طلاق ثبت شده است. استان البرز با عدد ۳۳ و تهران با ۶. ۳۱ بیشترین مقدار شاخص طلاق به ازدواج را در ‌سال ۹۲ به خود اختصاص داده است، یعنی در استان البرز در مقابل هر ۱۰۰ ازدواج ثبت شده، ۳۳ طلاق به وقوع پیوسته است. استان‌های سیستان‌وبلوچستان، ایلام و چهارمحال و بختیاری هم کمترین رقم این شاخص در کشور را داشتند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۱۲۸
انتشار یافته: ۵۷
مبارکه چشمتون روشن بانکها بروند به جای دادن وام ازدواج شرکت های سرمایه گزاری بزنند
پاسخ ها
جبار
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
مگر مشکل مردم وام ازدواج هست؟ به فرض با وام بانک ازدواج هم کردن با کدام در آمد باید وام را پس بدهند؟ با چی باید زندگی کنند؟ مشکل بیکاری جوانان و تورم بالا و عدم اعتماد مردم به آینده است . این مشکلات حل شوند نرخ ازدواج هم بالا می رود نرخ باروری و تولد هم افزایش مییابد .
باهمین وضع پیش بریم تاچندسال دیگه کانون خانواده فاتحه!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
همین الان هم کانونی وجود نداره دلبندم. اکثرا دیگه نه به خانواده اعتقادی دارن و دنبال اون هستند. خیلی وقته همه چی تموم شده ...
ناشناس
| Germany |
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
همین الان هم همینه! اونایی هم که طلاق نگرفتن از نظر عاطفی طلاق گرفته اند! کاش آماری درباره ازدواج های موقت و خیانت های زوجین هم جمع آوری میشد!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
همین الان هم فاتحه
با سلام از اطلاع رسانی تان
خدمتتان عرض شود اینجانب با سن 50 سال و هیات علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان می باشم حدود 5 سال پیش به دلیل تحکم همسرم از هم جدا شدیم الان حدود دو سالی هست به دنبال همسری در حد خودم هستم ولی متاسفانه نشده لطفا اطلاع رسانی کنید که مراکزی در دفاتر ازدواج جهت ثبت نام با مشخصات فردی تاسیس شود تا بتوان طرفینی که شرایطشان به هم می خورد یکدیگر را پیدا کنند مطمئنم هم آمار ازدواج های موفق بالا میره و هم در نتیجه آمار طلاق بشدت پایین میاد لطفا این کامنت بگذارید با تشکر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
واقعاً که؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
استاد شما هم که دنبال ماهی گرفتنی!
محمد جعفر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
در اینترنت سرچ کنید در مورد سایت های ازدواج. چنین سایت هایی که به شما کمک کند وجود دارد.
ناشناس
| Germany |
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
روشتون اشتباهه!
ازدواجی که اینجوری شکل بگیره ، توی مشکلات زندگی راحت کمر خم میکنه و از بین میره!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
شما که عرضه نداری تو جامعه زن پیدا کنی همون پیدا نکنی بهتر
زن رو مگه میشه تو دفاتر پیدا کرد؟
خدایا گریه ام گرفت.
با این امار بالای طلاق از مردم میخواهین بیشتر بچه بیارن؟!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
کدوم بچه. من الان هفت ساله ازدواج کردم و وضع مالی خوبی دارم ولی اصلا دوست نداریم بچه دار بشیم. دوستام هم همین طوری هستند. تو جامعه امروز بچه هزارتا دردسر داره و باید کلی وقت براش گذاشت
روان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
آره والله . یکی میمرد زدرد بینوایی یکی میگفت عمو زردک میخواهی
محمد جعفر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
تو بچه رو بیار، بچه خودش بزرگ میشه، حتی اگه طلاق بگیری، با طلاق که بچه ها رو نمی کشن، زنده می مونن و بزرگ میشن و جمعیت هم زیاد میشه.
صنعت رو نگاه ميكني داغون و فرسوده و تعطيل ، كشاورزي تعطيل ، بهداشت و خدمات درماني تعطيل ، محيط زيست و جنگل و دريا فاجعه ، ازدواج و جمعيت افتضاح ، توريسم و جهانگردي افتضاح ، صنايع دستي سپردن بازار بدست رقبا ، و ......
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
از ماست که برماست...متاسفانه بسیار ملت بی فرهنگی شده ایم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
به نظرت از چیه؟ از مردم یا از دولت؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
عوضش مفت خوری و دلال بازی و کلاه برداری آمار های موفقی دارن
با تعطيلي توليد و عدم سرمايه گذاري در کشور جوانان بيکار شده و بيکاري بيش از اينهاست که آمار ميدهيد و با ناپايدار شدن وضعيت اقتصادي مملکت ازدواج هم کمتر شده.
علت اصلی طلاق در ایران بیکاری و فقر است و علت بیکاری و فقر هم صنعتی نبودن ایران است و علت صنعتی نبودن ایران آموزش بدون آزمایشگاه و کارگاه در دوره دبیرستان و دانشگاه است. و نبود امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی اصلی ترین دلیل نداشتن مهارت در فارغ التحصیلان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
علت صنعتی نبودن فقط به وجود افرادی ربط دارد که نمیخواهد ایران صنعتی بشود
سلام
چرا انقدر تاکید دارید و این موضوع رو چوری تیتر میزنید که انگار بده
بخدا دل ملت رو خالی میکنین
خیلی هاشون دارن خووب زندگی می کنن
اصلا مگه حضرت خدیجه 25 سال بزرگتر نبودن
تورخدا انقده این مووضع رو بد جلوه ندین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
15 سال مجید جان
دلواپسان کجايند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
دلواپسان در اين قضايا دل ارامند...اين قضيه بمب ساعتيه كه سالهاي بعد منفجر خواهد شد
محمد جعفر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
هستند و دلواپس این هم هستند، شما برو بشین پای سریال های ماهواره ایت و نگران چیزی نباش.
تفاوت سنى كم و يا بزرگتر بودن سن زن عاملى است كه كه ميتواند موجب طلاق و يا روابط خارج از چهار چوب خانواده را منجر گردد ، و بايد در ازدواج سال هاى آينده زندگى و مطلوب بودن همسر در آن دوران نيز در نظر گرفته شود
ما که نفهمیدیم خراسان جنوبی بیشترین رشد ازدواج رو داشته یا کمترین؟؟؟؟؟؟
در جوابيه دوستمون دكتر مقتدر بايد عرض كنم پيدا كردن كيس براي ازدواج در ايران نيازي به دفتر و دستك نداره مهم شرايطي است كه وظيفه دولت و دولتمردان است
1- جلوگيري از تورم در جامعه
2- آشنائي دختران و پسران با همديگر قبل از ازدواج البته در چهار چوب قانوني
3- تسهيل ازدواجها و عدم دخالت خانواده ه
ا4- كمك و حمايت همه جانبه دولت از جوانان
5- وجود بازار كار مناسب براي نسل جوان
اگر موارد فوق در جامعه برنامه ريزي گردد مطمئنآ در آينده اي نچندان دور ازدواج رشد مثبت و اساس خانواده ها محكم خواهد شد.
خواهش مي كنم كامنت بنده را ثبت نمائيد.
مسکن مهم ترین مشکل برای ازدواج هست با این قیمت های وحشتناک اجاره
این ازدواجها دائم هست یا موقت؟ اگر موقتها هم حساب شده باشه که فاجعه است چون اونا طلاق ندارن و یعنی اوضاع از چیزی که آمار میگه هم بدتره
ما که نفهمیدیم خراسان جنوبی بیشترین رشد ازدواج رو داشته یا کمترین؟؟؟؟؟؟
البته باید تیتر یه این صورت باشه . . . آمار ازدواج مردان با زنان بزرگتر و پولدار
در غرب وضعیت خیلی بهتر است
هیس س س س س س س س س
قابل توجه دل آرامها!!!
اين آمار يه چيز كم داره.
بنده از شوهرم یکسال بزرگترم. و بیشتر دوستام هم از شوهرانشون بین یک تا سه سال بزرگتر هستند. خدا رو شکر از زندگی هامون راضی هستیم. فکر میکنم لازمه که دبد منفی روی این قضیه برداشته بشه
'گزارشی در مورد ازدواج دختر و پسرهای صاحب منصبان رقم بزن!
واقعا مسئولان در چه فکری هستند؟؟
یکی از دوستان من سال درگیر مسئله طلاق شده .از سال گدشته با سیاست های جدید دولت مپچکریم قوانینی وضع شده که مثلا آمار طلاق پایین بیاد /اما واقعا حواس مسئولان عزیز هست دارن با این کار چه فشاری به خانواده ها وارد میکنند/حواسشون هست وقتی زمان طلاق زیاد بشه وسن ها بالا بره درصد ازدواج دوباره چقدر پایین میاد/و...
تا وقتی عقد نامه اینقدر علیه مردا نوشته میشه معلومه مردا حاضر نیستن تا 30 سالگی ازدواج کنن
بنده از شوهرم یکسال بزرگترم. و بیشتر دوستام هم از شوهرانشون بین یک تا سه سال بزرگتر هستند. خدا رو شکر از زندگی هامون راضی هستیم. فکر میکنم لازمه که دبد منفی روی این قضیه برداشته بشه
مردم بيخودي شانتاژ ميكنن، خيليم همه چي خوبه همه هم راضين... كار خوب ، درآمد بالا ، حجاب عالي - بچه زياد، خودروي ارزان و باكيفيت و كلا! خدارو شكر !
بابا دعا كنيد مسئولين سر سلامت باشن ، طلاق و كار و بيكاري و غيره ..............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فاتحه
حالا با این وضعیت می خوان جمعیت هم افزایش بدن . عالی میشه .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بخش اعظم اين طلاقها ريشه در فقر ، اعتيادو خيانت است هر کدام راه حلي دارد که از دست مردم کاري ساخته نيست و بايد مسئولين با بکاز گيري از روانشناسان ،جامعه شناسان و..... وبا استفاده از تجارب کشورهاي موفق ريشه اين معضل اجثماعي که دامنگير همه قشرهاي جامعه چه فقير يا غني،تحصيلکرده يا بيسواد ،مذهبي يا غير مذهبي.... شده است را به حد اقل برسانند
ریشه این مساله باید شناسایی شود. بنا به نظر کارشناسان اصلی ترین عامل طلاق، ازدواج است! چرا مسولین متوجه نیستند؟
ما واسه هر کاری یه مهارت لازم داریم مثلا" رانندگی بایستی کلاس بریم ، تمرین کنیم و... اما برای ازدواج چرا پیش از آن ما مهارت های لازم را آموزش نمی دهیم؟؟؟؟
این چینی ها خانم یا آقای خوب ندارن وارد کنیم.؟
خوردن بستنی طلا تو برج میلاد یا بهانه بچه برای پدر برای خریدیه بستنیه چوبی ویلاهای میلیاردی با استخر یا جکوزی های انحصاری خانه های مجلل وویلاهای بزرگ یا زندگیه خانواده پنج نفره یا بیشتر یا کمتر تو یه اپارتمان اجاره 45متری سفرهای میلیونی به اقسا نقاط اروپا وهتلهای چند ستاره یا حسرت خانواده ای برای رفتن به زیارت امام رضا همه اینها کنار ایاعدالت و حقه یه جونه که حتی به ازدواج فکرنکنه به خاطر این هزینه ها بخداجامعه را فسادگرفته به صرف یه سری کمبود ها تا کی
قدیم ندیما ، بندگان خدا 9 تا دختر داشتند هم را می فرستادند خونه بخت با خوبی و خوشی زندگی می کردند ، امروزه طرف یه دختر داره 9 بار می فرستش خونه بخت آخرش هم بر می گرده خونه آقاش . خدا قبول کنه ان شاء الله
سوووووووووووووووء مدیریت داریم
آخه چرا ؟ كي مي خواد جواب اينهمه بد بختي ها رو بده ؟
اینقد به افرادی که با دختر بزرگتر از خودشون ازدواج می کنن استرس وارد نکیند هم دختر هم پسر استرس می گیرن به خودشون شک می کننن اخه چه کار مردم دارین؟؟؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل