بازدید 5387
دبیرکل جنبش "حشود" مصر:

امارات نزدیکی روابط ایران و مصر را نمی‌خواهد

کد خبر: ۳۹۴۸۱۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۹ 21 April 2014
"محمد الجیلانی"، دبیرکل جنبش "حشود" مصر اعلام کرد که امارات از نزدیکی روابط مصر و ایران به دلیل منافع اقتصادی آن در منطقه هراس دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه مصری "الطلیعه الاخباریه"، روابط دو کشور امارات و ایران پس از تنش ایجاد شده بر سر جزایر سه گانه، رو به بهبودی است و این بهبودی روابط می تواند منجر به بهبودی روابط تهران با همه کشورهای عربی از جمله مصر شود.

بسیاری از تحلیلگران معقتدند که مساله جزایر سه گانه( تنب کوچک، تنب بزرگ و ابوموسی) همواره در تعمیق روابط کشورهای عربی با ایران یک مانع محسوب می شود و این مساله اهرم فشاری از سوی قدرت های منطقه ای و بین المللی برای ممانعت از شکل گیری این روابط است. در هر دو حالت نزدیکی روابط ایران و امارات شاخصه ای برای بهبودی روابط ایران با کشورهای عربی است و این مساله همچنین می تواند نشانه بازگشت روابط تهران و قاهره باشد.

در همین راستا، شبکه مصری الطلیعه الاخباریه با "محمد الجیلانی"، دبیرکل جنبش حشود گفتگو کرد و این گفتگو درباره هراس امارات از نزدیکی روابط مصر و ایران با وجود روابط مناسب دو کشور است.

محمد الجیلانی گفت: دولت امارات تمایل دارد که مصر با ایران وارد جنگ دیپلماتیک و اقتصادی بویژه پس از انقلاب 25 ژانویه که منجر به سرنگونی حسنی مبارک شد، شود.

دبیرکل جنبش حشود مصر گفت: دولت امارات با استفاده از منابع رسانه ای خود در مصر تلاش می کند تا با ایجاد فضای رسانه ای، مانع هرگونه تلاش جدی برای بازگشت روابط دو کشور شود این در حالی است که روابط ایران و امارات بویژه در مسایل اقتصادی و گردشگری مناسب است.

وی در ادامه افزود: طبیعی است که این تاثیر رسانه ای نقش قوی در تصمیم گیری مسئولان مصری دارد و این در شرایط است که جمهوری اسلامی ایران پس از سرنگونی حسنی مبارک تلاش های دیپلماتیکی را به کار گرفته و تاکنون نیز این تلاش ها ادامه دارد.

دبیرکل جنبش حشود مصر با بیان اینکه ترس امارات از نزدیکی روابط مصر و ایران، مسایل اقتصادی است، گفت: تعمیق روابط مصر و ایران تا حدی زیادی بر منطقه خلیج فارس و حتی خاورمیانه از لحاظ اقتصادی تاثیر می گذارد به گونه ای که باعث می شود بازگشت روابط دو کشور به انتقال تعداد زیادی از سرمایه های ایرانی به مصر بیانجامد.

الجیلانی تاکید کرد که روابط تهران و قاهره منجر به سرمایه‌گذاری‌های گسترده در مصر می‌شود و در پی آن ممکن است منطقه تجاری سوئز از دبی مهمتر شود و این همان ترس واقعی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بویژه امارات است.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل