بازدید 44789

واکنش مقام آمریکایی به توزیع سبد کالا در ایران

شما در اخبار دیدید که ایران اخیرا به طور قابل مشاهده‌ای غذا بین مردم فقیر جامعه اش توزیع کرده تا نشان‌ دهد کاهش هدفمند و محدود تحریم‌ها تاثیر مستقیم بر مردم این کشور داشته است. همانطور که روحانی قول داده بود، این پول قرار است در جهات دیگری مصرف نشود."
کد خبر: ۳۷۶۳۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۷ 04 February 2014
معاون وزیر خارجه آمریکا در نشست روز سه‌شنبه کمیته روابط خارجی سنا گفت ایران برای برنامه صلح‌آمیز نیازی به یک سایت زیرزمینی ندارد، ایران نیازی هم به رآکتور آب‌سنگین اراک ندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، «وندی شرمن» معاون وزارت خارجه آمریکا و مذاکره‌کننده این کشور در گفت‌وگوهای هسته‌ای برای توضیح در مورد توافق هسته‌ای با ایران در کمیته روابط خارجی مجلس سنا حاضر شد.

در این نشست که به ریاست «رابرت منندز» رئیس دموکرات این کمیته برگزار می‌شود، «دیوید کوهن» معاون ضدتروریسم وزارت خزانه‌داری آمریکا نیز حضور دارد.

منندز در این نشست گفت در صورتی که توافق نهایی همچنان توان ایران را برای آستانه هسته‌ای حفظ کند، او از آن توافق حمایت نمی‌کند. وی تاکید کرد که ایران در پایان این مذاکرات نباید یک کشور در آستانه تسلیحاتی شدن باشد.

هیچ کشوری تاکنون تحت چنین تحریم‌هایی نبوده است


شرمن در ابتدای این نشست گفت: «ما و کنگره هدفی مشترک داریم و آن هم جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی است. ما سخت‌ترین تحریم‌ها که هیچ‌گاه علیه هیچ کشور دیگری اعمال نشده بود، را علیه ایران اعمال کردیم... من به شما اطمینان می‌دهم که اکنون بیش از چند هفته قبل به این هدف نزدیک شده‌ایم.»

وی افزود: «همانطور که رئیس‌جمهور گفت، ما توانسته‌ایم برای اولین بار در حدود یک دهه برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کنیم و در بخش‌هایی آن را به عقب برانیم.»

شرمن ادامه داد: «صراحتا بگویم طرح اقدام مشترک برای آن طراحی شده بود که فضای کافی را برای مذاکره و رسیدن به یک راهکار جامع ایجاد کند.»

معاون وزیر خارجه آمریکا که توافق ژنو را یک «گام اول مهم» توصیف کرد، گفت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تائید کرده است که ایران تاکنون تعهدات خود را بر اساس طرح اقدام مشترک انجام داده است.

افزایش بازرسی‌های آژانس و ایجاد دفتر میدانی

وی یک بار دیگر تصریح کرد: «این مذاکرات بر اساس اعتماد نیست، بلکه هر راهکار جامعی بر اساس اقدامات قابل‌ راستی‌آزمایی خواهد بود که ما و جامعه بین‌الملل را مطمئن سازد که ایران به دنبال سلاح اتمی نیست و به آن دست نمی‌یابد.»

معاون وزیر خارجه آمریکا در مورد اقدامات راستی‌آزمایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر اساس توافق ژنو گفت: «آژانس کارکنان خود را برای نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران دو برابر خواهد کرد و یک دفتر میدانی (شعبه) خواهد داشت. دسترسی روزانه به نطنز و فردو وجود خواهد داشت. دسترسی ماهانه به اراک خواهد بود. نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران بی‌سابقه خواهد بود.»

ایران به اراک و فردو نیاز ندارد

شرمن در پاسخ به سوالی در مورد فردو و اراک گفت: «ایران برای برنامه صلح‌آمیز نیازی به یک سایت زیرزمینی ندارد، ایران نیازی هم به رآکتور آب‌سنگین اراک ندارد.»

او در مورد وضعیت توافق جامع نیز گفت: «راهکار جامع زمان مشخص و بازه‌ای بلندمدت خواهد داشت.»

وی همچنین گفت در توافق یک ژنو یک چیز مشخص شده و آن هم این است که «هیچ‌چیز مورد توافق نیست تا زمانی که همه موارد مورد توافق قرار گیرد». او همچنین گفت: «این با ماست که وضعیت نهایی را بپذیریم یا نه.»

ادامه فشارها در موضوع حقوق بشر و تروریسم

شرمن در مورد برداشته شدن بخشی از تحریم‌ها هم گفت: «وزیر کری در حاشیه نشست مونیخ در دیدار با ظریف تاکید کرد که آمریکا به تحریم‌های موجود ادامه خواهد داد. تمرکز ما بر حل موضوع هسته‌ای ایران باعث نشده تا ما از موضوع حقوق بشر، حمایت آن‌ها از تروریسم و مداخلاتشان در کشورهای منطقه غافل شویم.»

وی در پاسخ به اظهارت سناتور ریش که گفت: «یک نفر باید به اینها (ایرانی‌ها) بگوید که تا زمانی که سه آمریکایی بازداشت شده آزاد نشوند، یک پنی (سکه یک سنتی) هم به آنها نمی‌دهیم»، گفت کری در دیدار با همتای ایرانی‌اش این موضوع را نیز مطرح کرده است.

شرمن ادامه داد: «اگر ایران به تعهداتش پایبند نباشد ما همه گزینه‌ها را مطرح خواهیم داشت تا نگذاریم ایران به بمب اتمی دست پیدا کند.»

معاون وزیر خارجه آمریکا افزود: «ما بر روی تاریخ سخت 30 ساله اخیر و سوابق رفتارهای ایران چشم نبسته‌ایم، اما باید به دیپلماسی فرصتی بدهیم.»

با حسن نیت توافق ژنو را اجرا می‌کنیم


در ادامه این نشست «دیوید کوهن» هم به سوالات اعضای کمیته روابط خارجی پاسخ داد. وی لغو تحریم‌های ایران را بسیار اندک و قابل بازگشت خواند و گفت تحریم‌های در زمینه صنایع پتروشیمی، خودرو، طلا و کالاهای بشردوستانه برداشته شده است. کوهن همچنین گفت در صورتی که ایران به تعهدات خود عمل نکند، تحریم‌ها بازگشته و تشدید می‌شوند.

کوهن در مورد اثرات تحریم‌ها بر اقتصاد هم گفت ایران برای اولین بار دو سال متوالی رکود اقتصادی را تجربه کرد، تورم در این کشور افزایش، تولید صنعتی کاهش و ارزش پول پایین آمد. او افزود در طول 6 ماه آینده تحریم‌ها به فشار به اقتصاد این کشور ادامه داده و وضع اقتصاد ایران بهبود نمی‌یابد.

وی همچنین تاکید کرد که بر اساس توافق ژنو هرگونه قرارداد، معامله و انتقال کالا نباید زودتر از 20 ژانویه و بعد از 20 جولای (بازه 6 ماهه اجرای توافق ژنو) صورت گیرد.

کوهن تصریح کرد: «ما متعهدیم که کاهش تحریم‌ها را با حسن نیت و بر اساس طرح اقدام مشترک اجرا کنیم، همانطور که به اجرای قدرتمند تحریم‌های کنونی ادامه می‌دهیم.»

سفرهای کوهن برای جلوگیری از تجارت کشورها با ایران


وی به سفرهای اخیر خود هم اشاره کرد و گفت: «من در سفر به انگلیس، ایتالیا، آلمان، استرالیا، ترکیه و امارات این پیغام را دادم که الان زمان تجارت با ایران نیست.»

معاون وزارت خزانه‌داری آمریکا شرکت‌هایی ناقض تحریم‌های ایران را هم تهدید کرد و گفت اگر شرکتی برای ورود به ایران عجله کرده و تحریم‌ها را نقض کند، آمریکا با آن برخورد می‌کند.

کوهن هم در ادامه نظیر شرمن ایران را به حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر متهم کرد و گفت آمریکا بر این موارد چشم نمی‌بندد.

در ادامه شرمن در پاسخ به منندز که از او خواست با یک بله یا خیر بگوید که ایران در پایان مذاکرات همچنان سایت فردو را خواهد داشت یا نه، گفت: «من نمی‌خواهم در ملا عام با ایران مذاکره کنیم، ولی ما دلیلی برای باقی ماندن فردو و رآکتور آب سنگین نمی‌بینیم.»

او همچنین گفت تعداد سانتریفیوژهای ایران هم موضوع دیگری است که باید در توافق جامع پاسخ داده شده و کاهش یابد. وی افزود: «ایران نمی‌تواند بر سانتریفیوژهاِ پیشرفته که در لیست 14 نوامبر آژانس نیامده کار کند. ایران فقط می‌تواند سانتریفیوژها را نوع مشابه آن جایگزین کند، نه سانتریفیوژهای پیشرفته‌تر.»

وی در مورد اظهارات «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران که گفته بود هیچ سانتریفیوژی اسقاط نمی‌شود، گفت: «این اظهارات مصرف داخلی دارد... آنچه که برای ما مهم است، اعمال آن‌ها و آن چیزی است که انجام می‌دهند.»

تحقیقات و توسعه، برنامه موشکی و پارچین در توافق نهایی

شرمن در رابطه با فعالیت‌های تحقیقات و توسعه ایران نیز گفت این فعالیت‌ها نیز مایه نگرانی است و یکی از مواردی است که باید در توافق نهایی بر آن تمرکز شود.

معاون وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به این سوال که چرا موضوع سایت پارچین در طرح اقدام مشترک لحاظ نشده، گفت این بحث و ابعاد نظامی احتمالی در مذاکرات مطرح شد و ایران هم گزینه دسترسی به این سایت را رد نکرد.

وی افزود آمریکا از سه طریق از حل موضوع پارچین کسب اطمینان می‌کند، یکی اینکه بر اساس توافق ژنو در مرحله نهایی همه موضوعات گذشته و حال حاضر از جمله پارچین باید پاسخ داده شود. ثانیا اینکه اعلام شده است که پیش از توافق جامع، چند گام دیگر از جمله پاسخ به قطعنامه‌های شورای امنیت وجود دارد. به علاوه اکنون 600 فرد یا شرکت در لیست تحریم‌ها حضور دارند، تحریم‌ها علیه آن‌ها تا زمانی که همه موضوعات حل نشود، پابرجا می‌ماند.

شرمن با بیان اینکه در دیدار روز 8 فوریه نمایندگان آژانس و ایران بحث ابعاد نظامی احتمالی و موضوع پارچین هم مطرح می‌شود، افزود: «من از ایران می‌خواهم که طی 6 ماه آینده و در حالی که مذاکرات در جریان است، به این موضوع بپردازد.»

وی در مورد برنامه‌های موشکی ایران هم گفت بحث موشک‌های بالستیک ایران هم از مواردی است که باید در توافق نهایی به آن پرداخته شود.

شرمن در این مورد که چرا در طرح اقدام مشترک همه این موارد لحاظ نشده، گفت: «صراحتا بگویم، اگر می‌توانستیم به آن توافقی که شما می‌خواهید برسیم، این کار را می‌کردیم. اما این غیرممکن بود که در یک دوره کوتاه به چنین توافقی دست یابیم... اما در توافق جامع همه نگرانی‌ها برطرف می‌شود... طرح اقدام مشترک تنها برای این بود که زمان بیشتری برای مذاکره به دست آید.»

در ادامه کوهن در پاسخ به سوال یکی از سناتورها در مورد اثرات مثبت توافق ژنو و پایین آمدن تورم و افزایش ارزش واحد پولی در ایران، گفت این اثرات تغییر دولت در ایران بود و این موارد بعد از اجرای توافق ژنو تغییر محسوسی نداشته است.

هیئت‌های تجاری برای آینده برنامه‌ریزی می‌کنند/اظهارات ظریف خنده‌دار بود


معاون وزارت خزانه‌داری ایران در مورد سفر هیئت‌های تجاری خارجی به ایران گفت: «هیات‌های کشورهای مختلف را که می‌بینید به تهران می‌روند، درباره آنچه که در آینده می‌تواند اتفاق بیفتد گفت‌وگو می‌کنند... در صورتی که این شرکت‌ها تحریم‌ها را نقض کنند، ما با آن‌ها برخورد می‌کنیم.»

وی همچنین گفت آمریکا با کشورهای مختلف در تماس است تا آن‌ها را از ارتباط تجاری با ایران بازدارد. وی افزود «جان کری» وزیر خارجه آمریکا شخصا با «لوران فابیوس» همتای فرانسوی‌‌اش تماس گرفته با او در مورد سفر هیئت تجاری فرانسوی به ایران صحبت کرده است.

کوهن ادامه داد: «اگر شرکتی تحریم‌ها را نقض کند، با آن برخورد می‌شود، چه از یک کشور دوست باشد، چه از یک کشور دشمن... آن‌ها منتظر خواهند ماند تا زمانی که توافق جامع به دست آید، چراکه در غیر این صورت تجارت و اعتبار آن‌ها در معرض خطر قرار می‌گیرد.»

وی افزود: «این شرکت‌ها هر منفعتی هم که قبلا در بازار ایران داشته‌اند، باید بدانند که اکنون این بازار در دسترس نیست... دریچه‌ای که طرح اقدام مشترک باز کرد، بسیار کوچک است... بازار ایران در حال حاضر پتانسیل بسیار اندکی دارد.»

در ادامه این نشست «کریس مورفی»، سناتور آمریکایی که در مونیخ با ظریف در یک پنل شرکت کرد، اظهارات وزیر خارجه ایران درخصوص اینکه ایران به دلیل تحریم‌ها پای میز مذاکره نیامده است را «خنده‌دار» خواند.

ایران می‌تواند برنامه غنی‌سازی محدود داشته باشد

در بخش دیگری شرمن در مورد وضعیت نهایی برنامه غنی‌سازی ایران گفت: «توافق جامع می‌تواند اجازه برنامه غنی‌سازی کوچک، محدود، تحت نظارت شدید و قابل راستی‌آزمایی را به ایران بدهد.»

شرمن در مورد گزارش‌های منتشرشده مبنی بر احتمال امضای قرارداد میان ایران و روسیه برای مبادله نفت در برابر کالا هم گفت این گزارش‌ها مایه نگرانی دولت آمریکاست. وی افزود: «صراحتا بگویم، چنین اقدامی نقض تحریم‌ها به شمار می‌آید... و دستیابی به توافق جامع را دشوارتر می‌کند... احساس شخصی من این است که چنین معامله‌ای صورت نمی‌گیرد.»

معاون وزیر خارجه آمریکا به بحث توزیع سبد کالایی در ایران نیز پرداخت و گفت: «شما در اخبار دیدید که ایران اخیرا به طور قابل مشاهده‌ای غذا به مردم فقیر در جامعه داد که به نوعی نشان‌دهنده این است که کاهش هدفمند و محدود تحریم‌ها تاثیر مستقیم بر مردم این کشور داشته است، همانطور که روحانی قول داده بود که این پول صرف اهداف دیگر نشود.»

در این نشست گروهی از اعضای گروهک منافقین هم پشت سر شرمن و کوهن در نشست حضور داشتند.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲۱۹
انتشار یافته: ۳۳
آمریکا هم به شیکاگو و لوس آنجلس و واشنگتن احتیاجی نداره انشاالله با یک زلزله 10 ریشتری و یا سونامی مثل قوم لوط و عاد زیر و رو میشوند و دست از سر مردم دنیا بر میدارند .
معاون وزیر خارجه آمریکا به بحث توزیع سبد کالایی در ایران نیز پرداخت و گفت: «شما در اخبار دیدید که ایران اخیرا به طور قابل مشاهده‌ای غذا به مردم فقیر در جامعه داد که به نوعی نشان‌دهنده این است که کاهش هدفمند و محدود تحریم‌ها تاثیر مستقیم بر مردم این کشور داشته است، همانطور که روحانی قول داده بود که این پول صرف اهداف دیگر نشود.»

غذا به مردم فقیر داده؟ خوب تحقیر از این بالاتر؟؟؟؟
لن ترضی عنک الیهود و لا النصاری حتی تطبع ملتهم...
دیگه خیلی دارن قلدری می کنن.البته بهشون حق می دم چون از اسراییل می ترسن به خاطر همون یه سری حرفایی می زنن که نه ارزش بررسی کردنو داره نه ارزش جواب دادن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۶
آمریکا دست اسرائیل نیست! اسرائیل یه چماقه دست آمریکا که هروقت بخواد اونو بالا میگیره. شاید آمریکا دست یهودیهای ثروتمند باشه ولی مسلما دست اسرائیل نیست و البته همون یهودیهای آمریکا اسرائیل رو هم تو دستشون دارند.
واقعا اینطور است که روحانی قول داده در آمد ناشی از تحریم بصورت سبد کالا به مردم داده شود.؟
مگه آبرو برا ما موند !!
وندی شرمن : ما سخت‌ترین تحریم‌ها که هیچ‌گاه علیه هیچ کشور دیگری اعمال نشده بود، را علیه ایران اعمال کردیم... مقامات امریکا با این دیدگاه مدعی حقوق بشر هم هستند؟؟!!!!! ودم از انسانیت می زنند!!!! مخوف ترین سازمانهای جاسوسی ،تروریستی، وزندانهای جهان وتنهاترین کشور استفاده کننده از تسلیحات اتمی در جهان امریکاست وبس وخودش هم مدعی حقوق بشراست !! روتو برم!!!
هی وای من!!! من که با این تندروها (چه در آمریکا و چه د رایران) امیدی به توافق نهایی نمی بینم!! خیلی خوشبینانه است توافق نهایی..
به نظرم همه این حرفا واسه اینه تا انجا که می تونند از ایران امتیاز بگیرند..
متاسفانه پیش بینی من در مورد بازتاب منفی اشتباه دولت در موضوع سبد کالا درست از آب درآمد. ایکاش اتفاق نمی افتاد. کسی از گرسنگی و نخوردن برنج و مرغ و .... نمی مرد !
ما باید در کنگره نفوذ داشته باشیم و بر نظر نمایندگان تاثیر داشته باشیم مجلس ما باید ایکار را شروع کند با شعار دادن و حرف زدن در ایران به جایی نمی رسیم
فکذر نکنید همه دنیا هستید به موقعش مشت های آهنین و شمشیر های در غلافمون رو برایتان بیرون میکشیم
کاش اون گزینه خوشگله که ازش دم می زنید رو رو میز بذارید و عمل کنید تا نتیجه اش رو ببنید اونوقت اندازه دهنت رو می فهمی
چشم. شما هم تا تیری به تخته خورد بیایید بمبارانشون کنید.
داشتم یواش یواش با خوندن این خبر و گزارش یه جورایی موتور کینه ام از آمریکا ییها روشن میشد که چه جوری دوست دارند تسلط همه جانبه و یکّه تازیشان بر جهان را وانمود کنند امّا اون سطرای پایانی گزارش(معاون وزیر خارجه آمریکا جون ) یه مطلبی فرمودند که همینجوری یهوی قطع و یقین پیدا کردم که احتمالا فرض را بر این میزارم که چون قافیه را باخته باشند تلاش مذبوحانه خبری دارند میکنند برای پوشش جهانی نسبت به این که تمام ی این اقداماادت با اشاره و سر انگرشت یونایتد استید آو آمریکا داره نقش میبندد. اما دوباره دقت کن سبد کالا قبل از واریز پانصد و پنجاه میلیون دلار قسط اول ازاد شده است و این بدبخت اینقدر نمیفهمد و از اوضاع داخلی بیخبر است که مثل یک تحلیلگر سیاسی خبری داره حرف میزنه که انگار مردم گشنگی زده بودند اونقدر که روحانی غذا به مردم فقیر داد. اگر معاون وزیر امور خارجشون اینه با اینجور تحلیل کردنش خوب میفهمم که اقی ظریف خداوکیلی شاهکار کرده آقای روحانی هم درست میگه که دانشگاه در باره مذاکرات باید تحلیل کنند که چه اتفاقی داره میافته خوب حرفیه آمریکا آمریکاست ایران هم ایرانه دست علی به همراهت خدانگهدارت آمریکا ما با رئیس جمهورمون تا پای همه کار برای حفظ آبروی دینی و ملی و همه چیزمون میمونیم و به این چرندیات شما هم کاری نداریم واقعیات را هم میبینیم نابینا هم نیستیم شما کمی چشماتون را بمالید لطفا.
وندی خانم صراحتا بگویم ، زیادی میفرمایید صراحتا بگویم. یه کم صراحتا نگویید ببینیم چی میشه.
یعنی وقتی داشتم متن بالا رو می خوندم گریه ام گرفت یعنی کشور ما با این همه منابع خدادادی انقدر بد بخت شدیم که ............
تو برو از اسرائیل خط بگیر آمریکایی بدبخت آدمکش
در حوصله حهان امروز ، چیزی را نمیتوان آغاز نامید و نه چیزی را پایان ، وما غیر از مشاهده کاری نمیتوانیم بکنیم . وآنکه ژست پیروز را میگیرد خودش و کشورش(امریکا) باقرض و نسیه گرفتن روزگار میگذراند، اما مجبور است باسیلی صورت خودرا قرمز نگه دارد و این از تفکر صهیونی عحیب نیست . اگر غنی سازی ما برای تامین سوخت نیروگاه های تولید انژی برق پایدار بماند +مصارف صلح آمیز دیکر ، ما چیزی را از دست نداده ایم و سایر شارلاتان بازی های دیگر مانند حقوق بشر و تروریزم ، آن ها صلاحیت رسیدگی به این گونه قضایا را ندارند ، بگذار تا رجز بخوانند، مشکلی نیست .
اینان برای خوشحال کردن اسراییل وچندصباحی درپست خود باشند وبخیال خودخوش باشند وبعد به درک واصل شوند باید چنین سخنرانیهایی بکنند
مسایل جالبی مطرح شده که مثلا میشه بهش اشاره کرد:ایران فردو را باید تعطیل کنه و همچنین آب سنگین اراک رو
تحریم ها هیچ وقت کاملا از بین نمیره چون مسایل حقوق بشر و تروریسم و حمایت ایران از حزب الله مطرحه و تحریم اونا پابرجاست
بحث سبد کالا هم به عنوان دلیلی بر اینکه ایران این پول رو(کالاهای سبد کالا از هند و ترکیه وارد شده)صرف تهیه غذا برای مردم فقیرش کرده
درضمن مرکز پارچین که قلب تسلیحات نظامیه ایرانه رو هم اینا میخوان روش برنامه ریزی کنن
سخت ترين تحريمها را ايران داشته ولي پيشرفت هاي علمي كشورمان بر خلاف اهداف امريكا مي تواند گواه كم اثر بودن تحريمها باشد.
ایران از اول نباید به اینا رو میداد. اول میگن انرژی هسته ای ایران، بعد میگن موشکای بالستیک ایران، اگه همین جور بخواد پیش بره لابد فردا هم باید ...X لااله الا الله. نزارید دهنم واشه.
بايد زد دهان اين آدم را خرد كرد تا ديگر اين گونه بي ادبانه در مورد ايران صحبت نكند. واقعاً اين آمريكائي ها فكر كردن كه كين؟
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
...
حاضرم تا برای نابودی این دشمنان خدا دست به هر کاری بزنم
]چقدر گستاخانه و پررو؟ ایران باید با پنبه سر اینا رو ببرد. آخه اگر به تولیدات و کشاورزی و صنعت توجه می شد، الان تحریم جایگاهی نداشت.
اقدامات باید متقابل باشه. یعنی چی که اونا هیچ کاری نکنن تا وقتی خیالشون از بابت ایران راحت بشه؟ مگه فکر می کنید خیلی حالا خیال ما از بابت اونا راحته؟ اگه اومدیم و ایران هرچی خواستن رو اجرا کرد و خیال اونا رو از بابت ایران راحت کرد و بعد اونا زدند زیر همه چی اونوقت باید چیکار کنیم. چیزی برامون نمی مونه جز مقدار زیادی پشیمونی از هر کاری که تا حالا کردیم. از هیئت مذاکره کننده خواهش داریم که توی توافق جامع همه جنبه های قضیه رو در نظر بگیرن. برای هر اقدامی که از طرف اونها ممکنه حتی با احتمال یک درصد صورت پذیرد باید اینها برنامه داشته باشن. باید برای هر اقدامشون یه جواب دندون شکن تو آستین داشته باشند. خدا می دونه این آمریکایی ها چه مارهای خوش خط و خالی هستن. فقط می خوان خودشون همه نوع سلاح کشتار جمعی از جمله سلاح هسته ای و انواع موشک و ... داشته باشن و کسی بهشون هیچی نگه اما خدا نیاره اون روزی رو که یه آمریکایی بخواد توی دست یه بچه ایرانی یه تیرکمون ببینه. اونوقته که حتما میخوان اینو هم به بحث تحریمها نسبت بدن و اونو توی توافق نامه قید کنن. چرا فقط باید ایران حسن نیتش رو نشون بده و از انرژی و از سلاح و غیره کم کنه؟ چرا خودشون برای این که به دنیا نشون بدن حسن نیت دارن و طرف صلح جهانی اند از سلاح های هسته ای شون - که دنیا صددرصد از وجودش آگاهه - کم نمی کنن. مگه فقط اونا حق استفاده از سلاح هایی چون موشک رو دارن؟ چرا ایران توی توافق نامه برای بدست آوردن حسن نیت طرف مقابل ازشون نخواست که اونها هم باید فعالیتهای هسته ای شون رو تحت کنترل آزانس هسته ای قرار بدن و کلاهک های هسته ای شون رو از بین ببرن. این یعنی یه اقدام متقابل. می خوای ما کم کنیم تو هم کم کن. بعد که با انجام این اقدامها حسن نیت طرفین به هم ثابت می شد اونوقت می رفت سراغ بحث تحریمها. من که بشخصه فکر می کنم یه خرده عجله کردن، که حالا طرف آمریکایی زبون درآورده چهل متر و دم به دقیقه از گزینه های روی میزش حرف میزنه و هی میخواد نرش رو به ملت ایران تحمیل کنه. هنوز هم تو کفش موندم چرا آمریکا توی این سی و چند سالی که از انقلاب میگذره هیچ گزینه روی میزی نداشت. یه دفعه تو این چند ماهه دم درآورده و از گزینه های روی میزش حرف میزنه؟ حالا ما که از گزینه های روی میزش هم نمی ترسیم، ولی این مسئله جای کمی فکر داره...
آخرین پاراگراف واقعا سخیفه و نشان دهنده پست فطرتی این زن آمریکاییه میخواد بگه این کالاها همون پولیه که آزاد کردیم یعنی صدقه دادیم .باید با چشمای باز این یانکیا رو بپاییم
امان ازدست این چشم رنگیها
این تشخیص شما ها نیست که ایران نیاز دارد یا ندارد مگر اسرائیل به بمب اتم نیاز دارد .
دارم منفجر میشم از رذالت و نامردی این یانکی ها.تمام گزارشش تهدید و زیاده خواهی از ایران بود.خدا خفشون کنه.
«ما بر روی تاریخ سخت 30 ساله اخیر و سوابق رفتارهای ایران چشم نبسته‌ایم، اما باید به دیپلماسی فرصتی بدهیم.»
تو غلط می کنی !!
ملت ایران جنایات آمریکا از جمله حمله به هواپیمای مسافربری ، حمایت از صدام جنایتکار ، کودتای ... رو نیز از یاد نخواد برد .
سیاست آمریکائیها مثل این است که چندتا سگ یک نفررادوره کردند وجرات وفرصت حمله راندارند وهرکدام پارس میکنند تا طرف گیج شود وآنوقت به هدفشان برسند باید خیلی مواظب بود که دراین بین دچارسردگمی سیاسی نشویم وبیشترازاین امتیازندهیم لااقل اگر میخواهیم بمیریم مثل سروباشیم
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل