بازدید 69416
۹
کیوسک بین‌المللی «تابناک»

بازتاب سخنان هاشمی رفسنجانی درباره سیاست خارجی

بازتاب سخنان اخیر هاشمی رفسنجانی درباره سیاست خارجی، امضای قرارداد بزرگ گازی میان ایران و عراق، اظهارات یک ژنرال بازنشسته آمریکایی درباره برنامه هسته‌ای ایران، چالش‌ها و فرصت‌های دولت روحانی در عرصه اقتصاد و آمادگی برای ارائه لیست نامزدهای کابینه به مجلس، از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۳۳۳۶۵۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰ 23 July 2013
بازتاب سخنان هاشمی رفسنجانی درباره سیاست خارجی
بازتاب سخنان اخیر هاشمی رفسنجانی درباره سیاست خارجی، امضای قرارداد بزرگ گازی میان ایران و عراق، اظهارات یک ژنرال بازنشسته آمریکایی درباره برنامه هسته‌ای ایران، چالش‌ها و فرصت‌های دولت روحانی در عرصه اقتصاد و آمادگی برای ارائه لیست نامزدهای کابینه به مجلس، از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

بازتاب سخنان هاشمی رفسنجانی درباره سیاست خارجی

به گزارش «تابناک»، سخنان اخیر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی درباره سیاست خارجی و تعامل با جهان، بازتاب کم و بیش گسترده‌ای در مطبوعات جهانی داشته است. روزنامه «واشنگتن پست» از جمله مطبوعاتی است که به این موضوع پرداخته و می‌نویسد رئیس جمهور اسبق ایران ضمن درخواست تغییرات عمیق در سیاست خارجی کشور، گفته ایران نمی‌تواند همیشه با جهان قهر باشد.

این روزنامه می‌نویسد، اظهارات هاشمی را می‌توان انتقادی تند و غیرمعمول از رویه تهاجمی محمود احمدی‌نژاد در عرصه سیاست خارجی دانست. واشنگتن پست اشاره می‌کند که حسن روحانی، «متحد» هاشمی، توانست در انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران ‌قاطعانه پیروز شود و وعده داده که اعتدال را در سیاست خارجی ایران حاکم خواهد کرد.
شماری از مطبوعات منطقه نیز سخنان اخیر هاشمی را مورد توجه قرار داده اند.

بازتاب سخنان هاشمی رفسنجانی درباره سیاست خارجی

امضای یک قرارداد گازی میان ایران و عراق، خبر دیگری است که از روز گذشته تاکنون مورد توجه شمار بسیاری از مطبوعات و رسانه‌های جهان قرار گرفته است. خبرگزاری فرانسه می‌نویسد، ایران یک قرارداد بزرگ گازی به ارزش ۳.‌۷ میلیارد دلار در سال را با عراق بسته ‌است.

این خبرگزاری اشاره می‌کند، بنا بر مفاد قرارداد که روز یکشنبه به امضا رسیده، ایران روزانه ۲۵ میلیون متر مکعب گاز برای پالایشگاه‌های عراقی فراهم می‌کند. با این حال، با توجه به این که تحریم‌های غرب علیه ایران، دسترسی این کشور به سیستم جهانی بانکی را قطع کرده، مشخص نیست ‌مبلغ این قرارداد به چه صورت به ایران پرداخت خواهد شد!

بازتاب سخنان هاشمی رفسنجانی درباره سیاست خارجی

در مطلبی مربوط به موضوع هسته‌ای، روزنامه «واشنگتن تایمز» اظهارات یک ژنرال بازنشسته آمریکایی را بازتاب داده که توقف برنامه هسته‌ای ایران از طریق حمله نظامی را ناممکن دانسته است.

به نوشته این روزنامه، «جیمز ماتیس»، ژنرال تازه بازنشسته ‌نیروی دریایی آمریکا اظهار داشته: «من گمان نمی‌کنم ‌کسی بتواند برنامه‌ای را که از تهران تا دل کوهستان‌ها و از تأسیسات زیرزمینی تا سطح زمین گسترده شده، نابود کند».

به گفته وی، حتی حملات نظامی موفق نیز تنها می‌تواند سبب تخریب ورودی تأسیسات هسته‌ای زیر‌زمینی و دشوار شدن دسترسی به آن‌ها شود. وی گفته تنها چیزی که آمریکا و کشورهای منطقه می‌توانند از حمله نظامی به دست بیاورند، به تعویق انداختن برنامه هسته‌ای ایران برای مدتی کوتاه است و تنها راهکار بلندمدت در این زمینه، به‌کارگیری دیپلماسی است.

بازتاب سخنان هاشمی رفسنجانی درباره سیاست خارجی

در میان دیگر مطالب، خبرگزاری «اینتر پرس سرویس» به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی دولت جدید در ایران پرداخته است. این خبرگزاری می‌نویسد در روزهای اخیر، تیم اقتصادی حسن روحانی، رئیس جمهور منتخب ایران، مشغول تبیین عمومی این مسأله بوده‌‌ که نمی‌توان انتظار احیای اقتصادی بسیار سریع را داشت و اوضاع از آنچه‌ گمان می‌رفت وخیم‌تر است.

به باور تحلیلگر اینتر پرس، جدای از بحث‌های سیاسی، سخن گفتن از دشواری‌هایی که روحانی در عرصه تحول اقتصادی ایران با آن روبه‌روست، به هیچ وجه مبالغه نیست و به ویژه در صورت برداشته نشدن دست‌کم برخی از تحریم‌های جهانی، انجام این کار بسیار سخت و مشکل است.

بازتاب سخنان هاشمی رفسنجانی درباره سیاست خارجی

در پایان، خبرگزاری «ترند» با انتشار مطلبی به موضوع کابینه پیشنهادی حسن روحانی به مجلس پرداخته و به نقل از منابع خبری داخلی اشاره می‌کند که لیست نامزدهای تصدی پست‌های کابینه، آماده ارائه به مجلس ایران است.

این خبرگزاری به نقل از محمدرضا تابش، نماینده مجلس شورای اسلامی می‌نویسد، این لیست تهیه شده و آماده ارائه به مجلس است. با این حال، ترند می‌نویسد تابش هیچ گونه جزییاتی از این لیست را بیان نکرده و از اقدام برخی رسانه‌ها در انتشار لیست‌های احتمالی وزرای روحانی انتقاد کرده است.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰۰
انتشار یافته: ۹
جالبه که تمام موضوعات فوق الذکر بهم وابستگی کامل داره. یعنی تعامل مثبت با دنیا میتونه منجر به کاهش فشار در مورد برنامه هسته ای و به تبع آن کاهش تحریمها و به تبع آن افزایش قدرت نقل و انتقالات پولی و به تبع آن افزایش قدرت اقتصادی کشور و کاهش مصائب اقتصادی و به تبع آن.....بشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
شما شک داری که اینها همه به هم وابسته هست؟!!!
محسنی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
نه عزیزم منظورم این بود که تیترهایی که امروز روزنامه ها در مورد کشور زدن همه به هم وابسته است. در واقع فقط با یک حرکت عاقلانه می توان تمامی تهدید ها را به فرصت تبدیل کرد.
سلام بر حضرت آيت ا.. هاشمي رفسنجاني مرد سياست و اقتصاد، درسته مشكل سياست خارجي كشورمان بايد هرچه سريع تر حل شود چر ا كه دنياي امروز وآينده دنياي تعامل وهمكاري است والا كلامون پس معركه است....
مسلما دکتر روحانی با انبوهی از مشکلات ربرو بوده و تغییرات در دیدگاهها وحتی روشها نیزنیاز به زمان دارد دکتر روحانی با شعار اعتدال وتدبیر کرسی ریاست جمهوری را تصاحب کردبنده اعتقاد دارم اگر اقای دکتر روحانی بتواند بر اساس شعاهای دوران انتخابات کابینه ای معتدل که بتوان به ان کابینه ملی نامید ان موقع باید امیدوار بود که مشکلات دیپلماسی خارجی نیز بتدریج حل گردد ما با دنیا سر دعوا نداریم در گذشته نیز علیرغم تهدیدات متعدد ،ایران اسلامی پیشقدم در دشمنیها نبوده امیدوارم با تشکیل دولت تدبیر و امید بتوانیم روحیه امید وشادابی را به جامعه تزریق کنیم و از ایجاد استرس و اضطرابهای بیجا برای مردم خودداری کنیم مردم ما لایق عزت و اقتدار میباشند نباید این ملت تحقیر گردندما سربلند تاریخ هستیم انشاالله
با سلام پیش به سوی ایرانی آباد و روشن
تعامل با دنیا عالیه به شرطی که شخصییت ی کشور کهن زیر سوال نره عزیزم
به هر حال غرب بايد با ايران هسته اي كنار بياد .در شرايط فعلي تحمل ايران هسته اي براي غرب مشكل است و در نهايت ناچار به پذيرش اين واقعيت است
سالها دل طلب جام جم از ما میکرد وآنچهخود داشت ز بیگانه تمنا میکرد دوست عزیز عقل و منطق و تجربه تاریخی جواب روشن و قاطعی به مشکلات ومسائل امروز ما داره ولی افسوس که ما همه مشکلات رو ناشی از تحریم میدونیم .این یک واقعیت تاریخیه که روابط نزدیک با غربیها البته برای کشورهای توسعه نیافته مسلمان به غیر از سلطه و نفوذ واستعمار چیزی به همراه نداشته چقدر ما فراموشکاریم!همین رابطه نزدیک با انگلیس در چند دهه گذشته چه ها که بر سر ما نیاورده؟مگر حکومت مشروطه وایجاد دموکراسی در ایران با آمدن رضاخان توسط انگلیسیها بیش از نیم قرن به تاخیر نیافتاد؟مگر انگلیس به دلیل نزدیک شدن رضا خان به آلمان یک شبه شاه ایران را عوض نکرد ؟مگر با کودتای آمریکایی انگلیسی دولت دموکراتیک دکتر مصدق سقوط نکرد؟پس کی باید از تاریخ عبرت گرفت ؟با خوش خیالی بعضی ما باید هزار بار و هر روز گزیده شویم؟اگر در داخل ایران هنوز وحدت و امنیت هست یکی از دلایل عمده آن عدم توانایی دشمنان در نفوذ کامل و ایجاد تفرقه هست امروز اگر مشکل ما تحریم هست با تکیه به غربیها و رفتن به خواب خرگوشی دغدغه فردای ما امنیت و تمامیت ارضی و استقلال خواهد بود.عراق و مصر جلوی چشمانمان هستند.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار