رئیس هیئتمدیره باشگاه پرسپولیس گفت: تا این لحظه هیچ استعفایی از رویانیان ندیدهام و کسی هم در اینباره به من حرفی نزده است.
به گزارش مدال نیوز، فداحسین مالکی ، در خصوص استعفای محمد رویانیان از پرسپولیس اظهار داشت: تا به این لحظه من هیچ نامه، استعفا و خبری در خصوص آقای رویانیان مبنی بر کنارهگیریاش از پرسپولیس ندیدهام و حتی نشنیدهام.
وی افزود: ایشان اگر بخواهد استعفا بدهد در هیئت مدیره درباره آن بحث میکنیم و سپس نظر خودمان را اعلام خواهیم کرد اما تا به این لحظه من چیزی ندیدهام.
رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ادامه داد: ما بازی بسیار حساسی را در دو هفته آینده در پیش داریم و امیدوارم بازیکنان با تمرکز بیشتر به این دو بازی فکر کنند اگر استعفایی دیدیم درباره آن نظر خواهیم داد. دیگر بهتر است بیشتر درباره این موضوع بحث نشود.