بازدید 63509

تصاویر: کارگاه تهیه پنیر سنتی

اردبیل ـ خبرگزاری مهر: شیر خریداری شده از عشایر دشت مغان، برای تهیه پنیر سنتی در کارگاه های تهیه لبنیات این استان به صورت سنتی انجام می شود.
کد خبر: ۲۴۹۴۴۰
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۱ 06 June 2012










































عکس: رئوف محسنی


تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹۵
انتشار یافته: ۵۰
گرووووووووووونه!!!!
بهداشتی بهداشتی!!! یکنفر هم دستکش نداره ایول
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
صد میارزه به پنیرهای بهداشتی بسته بندی
كاملا مكانيزه بدون دخالت دست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
همین که بدون دخالت پا هست بازهم خداروشکر
اصلا اصول بهداشتی رو رعایت نمیکنن.
پنیر بسیار خوشمزه ولی کثیف
دستاشون شسته بودن؟
پس ماسک و دسکشاشون کو ؟
جالب بود ! همه چیز است جز بهداشت ! اخ. . . ! معذرت می خوام حرف بی ربطی زدم !
آقا یه چند تا نمونه میگذاشتید توی سایت مزه بزنیم دلمون قار و قور کرد.
آی دلم لک زده واسه خوردن این پنیرا.
تابی جون باعث شدی صبحونه فردام نون و پنیر بشه.
خداوند به لطف خود به ایشان و تمام ما رزق حلال و پر برکت اعطا فرماید
خدا قوت
ما که از این پنیرهای بسته بندی خسته شدیم
دلم آب شد! کاش می شد همین رو با گردو درست کرد!
مادر بنده هم دقیقا همینجوری توی خونه پنیر درست می کنه. خدا حفظش کنه
خدا قوت
اما هیچکدوم از آقایون دستکش دستشون نیست.
شبکه های خارجی مستند تولیدات ایرانی را به این شکل پخش میکنن که ضد تبلیغ برای ما بشه مثلا سرت و بسته بندی غیر بهداشتی خرما رو پخش کردن و ....
در حمایت از تولید ملی باید به مسائل بهداشتی و بسته بندی و بازاریابی صحیح دقت بشه و نیز در انعکاس و رسانه ای کردن انها هم دقت بشه .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
آيا گفتن اين حقيقت كه مسايل بهداشتي در اكثر كارگاه‌هاي مواد غذايي ايراني رعايت نمي‌شود، ضد تبليغ است. اگر همين گونه برنامه در مورد كيفيت مواد غذايي فلان كشور خارجي پخش بشود، همه از آگاه‌كننده بودن آن به‌به و چه‌چه مي‌كنند.
این که قدیمیه
یه بار خودت نشونش داده بودی
نشون به اون نشون که هزار نفر زیرش کامنت گذاشته بودن :
وای پس اینا چرا دست کش ندارن
من اگه میدونستم اینطوری تولید میشه عمرا لب بزدم !
تابناک حافظتو از دست دادی یا خبر جدید نداری؟؟؟
فکر کنم ترتیب همه عکسها صحیح نباشد.
آخه لباس كاري، دستكشي، چيزي! اين چه وضع پنير درست كردن است؟
ما از اين پنيرهاي سنتي مي‌خوايم. عطاي اين پنيرهاي پاستوريزه را كه معلوم نيست مواد اوليه‌اش چيه، به لقايش مي‌بخشيم.
يه پنيري توي روستاي ما توليد ميشه از شير گاوميش خيلي خوشمزست. وقتي رقتم ايتاليا ديدم توي رستوراني از اين پنير سر ميكنن و اسمش هم موتسارلا هست. عكسهاي توي موبايلم رو نشونشون دادم . جالب بود
همین پنیر کیلویی 14000 تومن
خيلي هم تميزه دستشون درد نكنه. شما طوري تيتر زديد انگار اين كار مشكلي داره!
یه چیزی هم اخیرا اختراع شده به اسم دستکش
هرچند دست بدون دستکش این مردم زحمتکش هم بوسیدن داره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
مواد دستکشها صد برابر آلوده تر از پنیرهاست.
لطفا يك توضيحي در خصوص طرز تهيه بدهيد
مسئولين وزارت بهداشت بايد اين تصاوير را از نظر لزوم آموزش بهداشت به زحمتكشان توليد كننده مد نظر قرار دهند.
یه ذره پنیر میخوردیم اونم با دیدن این تصاویر دیگه از خوردنش محروم شدیم
این عکسها تبلیغ یا ضد تبلیغ؟
بسيارتميز وبهداشتي ،البته فقط حلبش روي اون هم حك شده ((حلب بهداشتي)).
یعنی باورکنیم که همه چیز اینقدرتمیزومرتبه؟!
چندش !
من فقط همین یه کلمه رو بلدم و تو همه نظرات ازش استفاده میکنم حالا چه ربطی داشته باشه چه نداشته باشه.
پنيرهاي باكيفيتي هست ولي لااقل يك روپوش سفيد مي پوشيدند
به به دهنم آب افتاد
نان بربری داغ و سبزی و این پنیر محلی ام آرزوست.
آنچه یافت می نشود آنم آرزوست.
نه دستکشی نه لباس مخصوصی ونه ... کاملا بهداشتی ...
اون وقت کارشناسای اداره بهداشت میان درب مغازه آهنگری به سیاهی دیوارها گیر می دن وجریمه می نویسن که در آخر اگر پرداخت نکنی بازداشت میشی
بابا کثیف چیه دیگه مزش به همه ی میکروباش می ارزه
یک نظریه میگه : مواد غذایی یا بهداشتی اند یا خوشمزه !!!!
ما که از بچگی هر چیز خوشمزه ای که می خوردیم بعد ها فهمیدیم غیر بهداشتی بوده!
بابا مردم چندهزار ساله همین جوری زندگی می کردن هیچ مرگیشون نمیشد ولی فکر می کنید این چیزای بسته بندی کارخونه ای جز مواد مصنوعی و آشغال با مواد نگهدارنده و رنگ مصنوعی خیلی سالمتره؟ بدن با میکروب سازگارتره تا مواد شیمیایی هرچند دستکش و روپوش تمیز واجبه
شما فکر می کنین پنیری که اسمش پاستوریزه هست خیلی بهداشتی تهیه میشه ؟
تو کدوم مرحله اب قاتی میکنن؟
داریم اصلا :D?
باعرض سلام و خسته نبا شيد خدمت شما تابناكي هاي عزيز .به عرض شما ملت فهيم برسانم كه اين همه سال اين نعمت خداوند .برسرسفرهاي ما ايرانيان چه فقير وچه غني ميهمان بود وابرودار سفره خانواده دربرابر ميهمان.ماراچه شده كه اين نعمت الهي رااز خود دور ميكنيم به خدا قسم اين پنير از سالمترين لبنيات ايران عزيزمان است.......
دخترم می گه کی می خوره کثیفه
اون جور که در عکس پیداست،اون میزهای کار از جنس استیل نیست.و این میتواند سرطان سزا باشد.بهتر است از میزهای استیل استفاده کنند که هم سرطان سزا نیست و هم مزه پنیر بهتر میشود.
من دانشجو رشته صنایع غذایی ام .تو کتابهای ما نوشته که روپوش الزامیه ولی دستکش نه چون زیر دستکش رطوبت جمع میشه که محیط خوبی برا رشد میکروبهاست.
غیر بهداشتی باشه بهتر از اینه که تو شیرش وایتکس بریزن
باسلام درتولیدبه روش سنتی حتی شیرراباستوریزه نمی کنندچه برسدبه استقاده از دستکش وعلت طعم خوب ومنحصربه فرد نیزهمین است.ازنظرآلودگی نیزبعدازنگهداری دراب نمک به مدت چهارماه محصول کاملاسالم می باشد.
پنیر خوب که سنتی باشه بدون نظارت وزارت بهداشت بدون رعایت حداقل موارد بهداشتی مثل ماسک و ، کلاه و دستکش کارگران تولید میشه و پنیر تهیه هشده توسط ماشین آلات مکانیزه هم که نه طعم داره و نه مزه تازه معلوم نیست از شیر تازه استفاده میکنن یا شیرخشک وارداتی از چین
در همه دنیا کشورها و شهرهایی هستند که پنیر های مخصوص به منطقه خود دارند اما متنوع متاسفانه اما در ایران تنوعی نداریم و پنیری که 50 سال پیش تولید میشده همچنان همان پنیر بی هیچ تغییری تولید میشود بدون آنکه ذائقه مشتری را بداند
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل