بازدید 49527
کیوسک بین‌المللی «تابناک»

جدیدترین موضع‌گیری «کاترین اشتون» درباره مذاکرات هسته‌ای ایران

موضع‌گیری جدید کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره مذاکرات هسته‌ای ایران، انتشار برآوردها درباره آینده قیمت جهانی نفت، بررسی واکنش احتمالی مسلمانان به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران و ترس آمریکا از پیشرفت‌های ایران در عرصه سایبری، از مهمترین عناوین مطبوعات امروز جهان در رابطه با ایران است.
کد خبر: ۲۴۴۰۵۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۰ 12 May 2012
موضع‌گیری جدید کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره مذاکرات هسته‌ای ایران، انتشار برآوردها درباره آینده قیمت جهانی نفت، بررسی واکنش احتمالی مسلمانان به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران و ترس آمریکا از پیشرفت‌های ایران در عرصه سایبری، از مهمترین عناوین مطبوعات امروز جهان در رابطه با ایران است.

به گزارش «تابناک»، سخنان جدید «کاترین اشتون» درباره برنامه هسته‌ای ایران و مذاکرات آتی میان جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5، یکی از مهمترین عناوین امروز مطبوعات جهان است.

بنا بر این گزارش، کاترین اشتون که روز گذشته در یک کنفرانس خبری پس از امضای یک موافقتنامه همکاری میان اتحادیه اروپا و دولت عراق سخن می‌گفت، در پاسخ به پرسشی درباره مذاکرات هسته‌ای ایران گفت که امیدوار است این مذاکرات «آغازی بر پایان برنامه ساخت سلاح هسته‌ای در ایران» باشد.

وی همچنین ادامه داد: «من با جدیت و قاطعیت به این موضوع می‌پردازم و امیدوارم شاهد آغاز موفقیت باشیم».



نکته مهم در این سخنان، اشاره به پایان «برنامه ساخت سلاح هسته‌ای» در ایران است. در حقیقت، اشتون با این سخن به طور ضمنی، این ادعا را که ایران در پی ساخت سلاح هسته‌ای است، پذیرفته؛ هرچند وی در سخنانش، سخنی از تعلیق کامل غنی سازی به میان نیاورده، صرف این ادعا می‌تواند نشانگر تغییرات حاصله در استراتژی غرب در مقابل ایران باشد.

همان گونه که اشاره شد، این سخنان بازتاب گسترده ای در میان رسانه‌های جهان پیدا کرد. افزون بر «رویترز»، روزنامه‌های «نیویورک تایمز» و «وال استریت ژورنال» از جمله مطبوعاتی هستند که امروز به این مطلب پرداخته‌اند.


برآورد آژانس بین‌المللی انرژی درباره چشم‌انداز قیمت‌های جهانی نفت، یکی از اخبار مهم اقتصادی امروز است که به ایران نیز ارتباط پیدا می‌کند.

«رویترز» در این باره گزارش داد: با وجود بهبود چشمگیر میزان عرضه نفت جهانی و افزایش بسیار مازاد نفت، تنش‌های موجود در روابط ایران و غرب، قیمت‌های نفت را بالا نگاه خواهد داشت.

یکی از مقامات آژانس در همین رابطه گفته است، موضوع قیمت‌های بیشتر به این بستگی دارد که چه میزان از نفت ایران از بازارها کسر شود.

روزنامه «دیلی استار» لبنان نیز این خبر را به نقل از رویترز بازتاب داده است.

روزنامه «نیویورک تایمز» در مطلب دیگری، به موضوع رابطه ایران و عراق پرداخته و این بار این رابطه را از دید مرجعیت شیعه بررسی کرده است.

این روزنامه مدعی است با سالخورده شدن «آیت الله سیستانی»، مرجع بزرگ شیعیان عراق، بحث‌ها بر سر جانشینی ایشان آغاز شده و جمهوری اسلامی ایران نیز درصدد است نامزدهای مدنظر خود را برای این امر مطرح نماید.

خط اصلی مطلب این روزنامه، تلاش برای القای دخالت ایران در امور داخلی است. در حقیقت، این مطلب را نیز باید در راستای خط کلی ایران هراسی در عراق ارزیابی کرد که از سوی غرب و ترکیه به شیوه‌های گوناگون دنبال می‌شود.

«احمد رشید»، از نویسندگان سرشناس اسلامی، مطلبی را در روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» منتشر کرده و در آن نسبت به پیامدهای حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران هشدار داده است.

به باور رشید، این کار بیش از هر چیز موجب اتحاد شیعیان منطقه در حمایت از ایران و علیه رژیم صهیونیستی می‌شود؛ اما افزون بر آن، با توجه به دشمنی‌‌های موجود میان مسلمانان و رژیم صهیونیستی، این امر محتمل است که حتی مسلمانان سنی مذهب نیز علیه این رژیم به پا خیزند و به حمایت از ایران اقدام کنند.

این مطلب مورد توجه «جفری گولدبرگ»، ستون نویس نشریه «آتلانتیک» نیز قرار گرفته و وی در مطلبی با نام «بدترین سناریوی حمله به ایران»، به آن اشاره کرد. به باور گولدبرگ، هرچند نظر رشید را باید بدترین سناریو به شمار آورد، به هر حال وقوع آن کاملاً محتمل است.

روزنامه «واشنگتن تایمز» در تحلیلی به بررسی حضور ایران در فضای سایبری پرداخته و مدعی شده در آینده، ایران تهدیدی جدی را در فضای سایبری متوجه آمریکا خواهد کرد. در این مطلب، با اشاره به افزایش آگاهی دولت‌ها از فضای سایبری، به تهدیدی که هم اکنون در این حوزه از سوی روسیه و چین متوجه آمریکاست، اشاره و ایران به عنوان کشور بعدی در این فهرست معرفی شده است.


این مطلب که در روزنامه «آیریش سان» نیز بازتاب داده شده، به خوبی نشان می‌دهد که پیشرفت‌های ایران در حوزه سایبری تا چه میزان اسباب نگرانی آمریکا و غرب را فراهم کرده است.

در پایان در مطلبی فرهنگی، روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» در مطلبی ستایش آمیز، اجمالی به بررسی شعر فارسی و بازتاب آن در جامعه انگلیس پرداخته است. نویسنده این مطلب با اشاره به تجربه خود از دیدن حافظ خوانی در شیراز، آموزش شعر و ادبیات در ایران را با انگلیس مقایسه کرده که در آن، بچه‌ها در مدرسه چیزهای کمی درباره آن می‌آموزند و به زودی آن را از یاد می‌برند.

گویا بهانه نگارش این مطلب، برگزاری یک تور از شاعران فارسی زبان ایرانی، افغان و تاجیک در لندن بوده که نویسنده در آن با برخی از آن‌ها دیدار و گفت‌وگو کرده است.  


تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۳
انتشار یافته: ۱۲
اروپا خودش درگیر مسائلی بس مهمتر از سوخت هسته ای است و مثل اینکه ما باید برای حل مشکلاتشان به انها کمک کنیم نه انها به ما. الان بهترین فرصت برای گرفتن امتیاز از اروپای درمانده است.
خدا بشما خیر بدهد که منابع خبر رو گذاشتین
بابا حالمون بهم خورد دیگه از این خبرهای مسخره لحظه به لحظه هسته ای .کم مردم و سر کار بزارین
دنیای غرب خودرابه نفهمی زده دروغی که درباره ایران هراسی وبمب هسته ای ترویج کرده حال دروغ خودرانیزخودباورکرده که نشان ازرکودفکری دنیای غرب است هر کسی بخواهد دست بکاراحمقانه ای در خصوص توسعه بمب هسته ای بزنداول خودخواهدسوخت چون هرکشوری دست به اقدام احمقانه ای بزندبدیهی است دارندگان اینگونه بمب دردیگرکشورهای ازترس خود اقدامات مشابهی رابدون اینکه دشمنی باکشوری داشته باشندانجام خواهنددادپس بااین منطق ایران عاقل نمی خواهدبمب هسته ای داشته باشداینهاچراباورها ودلایل قوی سنجیده ایران رانمی فهمند؟
مرگ بردولت کثیف وفاسدامریکاودولتهای فاسداروپایی واسراییل کودک کش وجنایتکار ودرودبرنظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سرزمین یکتاپرستان ازاده
نیاز به یک جواب دندان شکن دارد . انشاء الله می گیرد
به نظر می رسد اکثر سیاستمداران غرب از یک منبع خاص دستور می گیرند و بطور علنی یا غیر علنی فرمانبرداری خود از آن منبع خاص را اعلام می کنند. حالا پیدا کنید پرتقال فروش را.
حرف های خانم اشتون نه تکراری است، نه بهانه است، و نه نفهمی. ایران و مسئله هسته ای فقط یک آلترناتیو بلندمدت شده برای غرب بمنظور خروج از بحران و بن بست. هروقت احساس کنند وضعشون خوبه یا میخواد خوب بشه، مذاکرات مثبت میشه، ولی وقتی مثل حالا به بحران و بن بست میرسن، دوباره پرونده ایران میشه ابزار انحراف افکار عمومی اروپا. با انتخابات اخیر در فرانسه و یونان باید منتظر افراطی تر شدن اتحادیه اروپا باشیم. چون در حال متزلزل شدن است.
از همه تمدنهای بزرگی که به ایران حمله کرده اند ( مغولها ، یونانیها ، ... ) چیزی جز یک اسم بر جای نمانده است.
و این موضوع را بهتر از ما کشورهای اروپایی و امریکا و حتی اسرائیل میداند.
قطعا همه فشارها به ایران همان مطلبی است که رهبر عزیزمان فرمودند "ایستادگی ما در برابر زیاده خواهی نظام سرمایه داری در مدیریت انرژی دنیا"
دنیا دیگر دنیای کوچکی نیست که همه چیزش در دست آنها باشد اگر چه آنها قدرتهای بزرگی هستند اما قدرت نرم جمهوری اسلامی روز بروز بیشتر توسعه می یابد.
کاترین اشتون هنوز خود را به خواب زده و نمی خواهد بیدار شود و گفته که امیدوار است این مذاکرات «آغازی بر پایان برنامه ساخت سلاح هسته‌ای در ایران» باشد. آخه کی خواسته بمب اتمی بسازد.؟ سران اروپا و غرب با وضعی که دارند توسط مردم خود به زباله دانی تاریخ انداخته خواهند شد.
غرب به راحتی با ایران کنار نمی اد
اونها خیلی تعهدات برای ایران قایل میشوند که ایران زیر بار نمی رود
امادگی این روز را داشته باشید
هرچه به تاریخ مذاکرات نزدیک تر میشویم فضای اما واگر ها داغتر میگردد.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار