بازدید 39713

تصاویر: کارگاه آجیل پزی

کد خبر: ۲۳۳۶۷۳
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۰ 17 March 2012








































عکس: فاطمه بهبودی
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۷
انتشار یافته: ۴۸
120% بهداشتی بود. بخورید و مریض بشوید!!!
چهارده هزارتومان را خوب اومدی!!!!
به جا زعفرون ابرنگ میریخت ؟ :D
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
په نه په زعفرون کیلویی خداتومن رو میریخت!
ما با این وضعیت اقتصادی کشور، توانایی خریدن آجیل نداشتیم. میخوایم بریم دو هفته ای جایی مخفی بشیم. میدونم فکر می کنید شوخی می کینم، ولی نه. جدی میگم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
هموطن وافعا ناراحت شدم،امیدوارم مسئولین این رو بخونن.
بهداشتیه اونوقت ؟
ما کارگر جماعت که حقوقمون اجازه خریدن آجیل رو نمیده ، خوشا به حال اونهایی که دنبال آجیل چها مغز و سفارشی هستند و خوشا به حال اونهایی که . . .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
كارگر جماعت كه انقدر قدرن خريدش پايينه، چطور به اينترنت دسترسي داره؟ عجب!
از شدت تمیزی دارم تعجب میکنم :))
بهداشت از سر و روش میباره!کارگاه باکتری پزیه؟!
لا بهداشت .......... احسنت
عجب کارگاه تمیزی به به.
تو این کارگاه ظاهرا روزانه میلیونها تومان آجیل بقول شما پخته میشود ولی افسوس به کثیفی و تمیزی که در آنجا دیده نمیشود .
اقلا یک جای بهتر انتخاب میکردید برای عکس گرفتن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
بنده خدا! تازه این بهترین جاش بوده مثلا
بازم تكراري!
اگر می خواید در بازاار آجیل ایرانی هم توسط غربی ها تخته بشه این عکس ها را برای اونور هم بفرستید؟ وزارت بهداشت به نظر می آد هیچ نظارتی به کارگاه های آجیل فروشی ندارد؟!
تابناک تو هم هی آجیل آجیل کن ! اینجا تو خوابگاه آجیل کجا بود؟ ولی خداییش عید بدون آجیل مزه نمی ده
چه فايده ما هر وقت كه رفتيم اجيل بخريم ، كهنشو به ما انداختند. اصلا نمي دونم اين آجيلهاي تازه رو ميفروشند يا براي سال بعد نگه مي دارند.
چه در و دیوار کثیفی. ماموران اداره بهداشت کجا هستن؟
از اين همه پاکيزگي نظافت محل لباسکارهاي سفيد!!! ماسک و کلاه و... در محلي استرليزه (کاشيهاي سفيد مثل قير...!!) معلومه هر سال چه ميخورم!!
بهداشت به این کارگاهها نظارت داره ؟
جون کیف کردم از این همه بهداشت
بهداشت غوغا ميکنه!!!!!!!!!!
بگو واسه چی اینقد این آجیلا خوشمزه هستن ؟! به خاطر میکروب تو دست و این کارگاهای کثیفه.
چقدر این کارگاهها کثیفن کاشی رو دیوار فکرکنم برای زمان هخامنشی باشه
ماکه نمیتونیم بخریم ولی وصف العیش نصف العیش.
پسته ها را هر چقدر هم کثیف درست کنند من که می خورمشون
فوق العاده غیر بهداشتی ودر محیطی بسیار الوده
اين قيمتها مال چند ساله پيشه؟
فاطمه خانم دستش درد نكنه كه عكسهاي چند سال پيش رو فرستاده واقعاً امروز اگر با اين قيمتها اجيل گيرتان آمد خيلي كارتان درست است
اه اه اه چقدر کثیف بود
تابناک جون این تصاویر نشون نده! اخه خیلی ها نمی تونن بخرن.
ببخشید ها جداً معذرت می خوام. از کامنت ها مشخصه همه خیلی بهداشتین ولی سر و روی شهرهامون یه چیز دیگه رو نشون میده.
آجیل را نمی پزند بلکه آجیل را تفت میدهند
اين يه اجيل بود كه فكر مي كرديم تميز و سالمه كه تابناك نامرد قدري حالمان را بر هم زد.
مردم پول این آجیل پر از ویرووس را میدهند واقعا تاسف داره
هفته پیش در یکی از همین شبکه های ماهواره ای اتفاقا مستندی از یک کارگاه آجیل پذی در لندن رو نشان می داد که اتفاقا مال ایرونی ها هم بود وقتی کارگاه رو می دیدی و تمیزی آن و کارگرانش ،آدم لذت می برد ببینه چه رسد که میل کند.
تأبي جون راستش و بكو منظورت از نشون دادن اين تصاوير جي بود
درسته آجیل گرونه اما من که دیگه نمی خورم آخه این چه وضعیه اصلا بهداشتی نیست.یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشا به حال بازرسین ونازرین
خدا پولشو برسونه
كاش آجيل ارزان چيني هم بودما ميخريديم
متأسفانه در كشور ما نظارت بر توليد و عرضه مواد غذايي بسيار ضعيف هستش و اگر نظارتي هم باشه برخورد اساسي و ريشه اي با متخلفين صورت نميگيره! نهايتاً اگه برخوردي هم انجام بشه با يه جريمه نقدي سر و تهش رو بهم ميارن! اكثر كارگاههاي توليد مواد غذايي در مملكت ما همين وضعيت رو دارند ، رشد صعودي بيماريها به خصوص سرطان در ميان مردم ناشي از همين آلودگيهاي موادغذايي است!!!!
با همین موضوع بهداشت خیلی ها توجیه میشن به نخوردنش ، اگر تواناییشو دارید استفاده کنید واقعا بدن ما به مواد غذایی که داخل مغزهاست نیاز داره . ضمنا نمکی که همراه اجیل هست از تکثیر و وجود میکروارگانیسمها جلوگیری میکنه .سعی کنید از برخی اجیلها مثل پسته بادام و فندق بصورت خام استفاده کنید .
فرآوری ابتدائی و غیربهداشتی، شاید هزاران سال قبل هم این طوربوده و هزارسال دیگه هم همینطور بمونه، چرا ما ایرانیها ازصنعت روزدنیاغافلیم؟
برای براق کردن آجیل ازدنبه استفاده میشود.جهت اطلاع
من همیشه اجیل خام میخرم.اجیلهای خوش رنگ و رو همینطور که دیدین کثیفن حسابی.البته من یه برنامه دیدم از یه اجیل پزی تو لندن که بسیار بسیار تمیز و مرتب بود نه اینجوری.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان