به‌روز شده در: ۰۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۴۱
تعداد بازدید: ۴۲۵
کد خبر: ۲۲۸۳۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۱
فرمانده انتظامي شهرستان آبدانان از دستگيري فردي كه با فروش سيم‌كارت‌هاي سوخته از مردم كلاهبرداري ‌كرده بود، خبرداد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علي مهري با اعلام اين خبر گفت: در پي وصول چند فقره شكايات مردمي مبني بر كلاهبرداري از مردم شهرستان آبدانان از طريق تبليغات‌هاي دروغين و فروش سيم‌كارت‌هاي سوخته تحت عنوان شماره‌ رند، موضوع در دستوركار ماموران پليس آگاهي قرار گرفت.

وي با اشاره به اينكه متهم ضمن تماس با طعمه‌هاي خود به آنان وعده فروش استثنايي سيم‌كارت با قيمت مناسب ‌داده است، افزود: مالباختگان نيز غافل از اين‌كه سيم‌كارت‌ها سوخته است اقدام به خريد كرده بوده‌اند.

فرمانده انتظامي شهرستان آبدانان تصريح كرد: ماموران انتظامي، سرانجام متهم را شناسايي و دستگير كردند.

مهري با بيان اينكه تعداد 65 عدد سيم‌كارت همراه اول از متهم كشف و ضبط شده است به ايسنا گفت: متهم به همراه پرونده براي رسيدگي به جرم انجام گرفته، به محاكم قضايي تحويل داده شد.
نام:
ایمیل:
* نظر: