عفت شريعتي با اشاره به سند حقوقي منزلت زن مسلمان كه در مجلس هفتم ارائه شد، اظهار كرد: مجلس با بيش از 11 ماده آن را تصويب كرده و شوراي نگهبان هم با آرا بالا تاييد كرد ولي اجرا نشده است.
به گزارش ایسنا وي تاكيد كرد: ما براي دستيابي به حقوق زنان بايد در عرصه اجرايي هم قويتر عمل كنيم.
شريعتي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در مورد زنان و خانواده خاطرنشان كرد: سخنان مقام معظم رهبري يك نقطه عطف و فصلالخطابي براي قواي سهگانه كشور است، لذا لازم است كه مجلس شوراي اسلامي در اين زمينه به صورت جدي كار كند تا اگر در قوانين نقصي وجود دارد، بررسي آن را در دستور كار خود قرار دهند.
عضو كميسيون شوراها و امور داخلي مجلس افزود: امروزه زنان به صورت فعال در عرصههاي فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي حضور داشته و در كنار آن به بحث خانواده هم توجه ويژهاي دارند، ولي در كنار آن براي ايفاي نقش بهتر لازم است تا قوانين مربوط به حقوق زنان به صورت جدي عملي شود.
شريعتي با اظهار اينكه جدا از بحث قانون و اجرا، زمينه تنوير افكار عمومي نيز اهميت دارد، گفت: اين وظيفه خطير بر عهده مطبوعات و رسانهها بوده و جزو مطالبات جدي مردم هم محسوب ميشود.
نماينده مردم مشهد در مجلس در خصوص قوانين و شرايط حضور و فعاليت زنان در جامعه عنوان كرد: شايد قوانين در زماني كه مصوب شدند متناسب با شرايط اجتماعي و راضي كننده بودند، ولي با رشد و توسعه روزافزون علمي، اجتماعي و فرهنگي لازم است قانون مورد تجديدنظر قرار گرفته و به روز شود.