صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

همه حامیان آمریکایی سازمان منافقین + تصاویر

«دشمن دشمن من، دوست من است»؛ این جمله‌ای است که «نیویورک تایمز» برای توجیه حمایت دولتمردان آمریکایی از سازمانی که خود آنان تروریستی نامیده‌اندش، نوشته است، ولی حامیان سازمان تروریستی منافقین در آمریکا چه کسانی هستند و هم‌اکنون چه کمکی به این گروهک می‌کنند؟
کد خبر: ۲۰۶۱۴۵
| |
17289 بازدید
|
سرویس بین‌الملل ـ «دشمن دشمن من، دوست من است»؛ این جمله‌ای است که «نیویورک تایمز» برای توجیه حمایت دولتمردان آمریکایی از سازمانی که خود آنان تروریستی نامیده‌اندش، نوشته است.

به گزارش «تابناک»، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» در مطلبی، همه دوستان و لابی‌گران آمریکایی سازمان تروریستی منافقین ایران را معرفی کرده و نوشته است: وقتی که سازمانی علیه ایران اقدام و دشمنی می‌کند، بی‌گمان، آن سازمان و افراد، دوست آمریکا به شمار می‌روند.

بنا بر این گزارش، هر چه به 31 دسامبر (پایان ضرب‌الاجل دولت عراق برای خروج اعضای منافقین از عراق) نزدیک می‌شویم، لابی‌گران بیشتری برای حمایت آمریکا از این گروه وارد کار می‌شوند.

در این میان، نام افرادی همچون «جیمز واسلی» و «پرتر گاس»، رؤسای سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا «سی‌.آی‌.ای»، «لوئیس فرش» رئیس سابق «اف‌.بی‌.ای»، دادستان سابق «میشائیل بالاسکی»، «تام ریج» معاون امنیت داخلی دولت جورج بوش، «جیمز جونز»، نخستین مشاور امنیت ملی دولت اوباما، شهردار جمهوریخواه نیویورک «گالیانی»، فرماندار قدرتمند ایالت ورموت «هوارد دین» و «دل دیلی» از مقامات سابق اداره ضد تروریسم آمریکا به چشم می‌خورد.

«هوارد دین» و «جیمز جونز»

 «لوئیز فرش»

این گزارش می‌افزاید: این افراد نه تنها مبالغی برای کمک مالی به این سازمان تروریستی جمع‌آوری کرده‌اند، بلکه در آژانس‌ها و سازمان‌های گوناگون دولتی آمریکا نیز برای حمایت از آنان وقت سخنرانی گرفته‌اند.

ناگفته نماند، جنبشی که این شخصیت‌ها در حمایت از یک سازمان تروریستی به راه انداخته‌اند، شامل یک آگاهی تمام صفحه در روزنامه‌هاست که از این سازمان تروریستی به نام «مخالفان حکومت ایران» یاد کرده‌اند.


«گالیانی» ، «تام ریج»، «موکاسه»

گفتنی است، رهبران این سازمان تروریستی، گرانبهاترین شرکت لابی‌گر آمریکایی، یعنی Akin Gump Strauss Hauer & Feld را اجاره کرده‌اند، تا به طرفداری از این سازمان، لابی‌گری کنند؛ این سازمان همان سازمانی است که در سال 2009، گفت‌وگوهایی را به سود این گروهک منافقین با مقامات اتحادیه اروپا انجام داد تا این اتحادیه، این سازمان تروریستی را از فهرست گروه‌های تروریستی خود بیرون کند.


«گاس» ، «جیمز والس»
در این باره باید گفت، مبالغی که تاکنون سازمان تروریستی منافقین برای لابی‌گری هزینه کرده، بالغ بر میلیون‌ها دلار بوده که «نیویورک تایمز» هم درباره منابع تأمین این پول‌ها مشکوک شده است.  

ذکر این مهم لازم است که تاکنون نزدیک 97 تن از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا ـ که شمارشان بالغ بر چهارصد نفز است ـ از بیرون شدن سازمان تروریستی منافقین از فهرست گروه‌های تروریستی آمریکا حمایت کرده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
بابا این بیچاره ها هم تقصیر ندارن
خرج زندگی زیاد شده باید بالاخره از یه جا در بیارن
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
اینها سگ که باشند بگذار هرچه می توانند واق واق کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
منافقین این میزان پول را کجا میاورند.ظاهرا" این گروه فعالیت اقتصادی قوی دارند.خدا این گروه وطن فروش را نابود کند.تا دیگر بهانه ای نداشته باشیم که اینها با پول لابی میکنند.بنظر بنده این گروه جنایت کار وتروریست باید از صحنه زمین حذف شود.چون براستی به این مملکت ومردم خیانت کردند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
هیچ غلطی نمی کنن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
جالب اینجاست همشون آمریکایی هستن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
نخير شما مرگ بر امريكا بگوئيد و ان هم دست رو دست بذاره
طاها
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
تاسف داره
آقای ناشناس که نظر میدی یکم نوشته هاتو بالا پایین کن بعد بنویس...
با ریختن خون؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
عرستان سعودی و امارات منابع مالی سازمانها مسلح مخالف ایران مانند جندا....و..پژاک و کومله و خلق عرب و بلوچ و مجاهدین خلق و ....تامین نموده و از انها بعنوان جاسوس نیز استفاده میکنند عرستان سعودی و امارات حتی پایگاه در اختیار گروهک ریگی قرار داد و مزدوران ریگی ازادانه در امارات و پاکستان و عربستان امد و شد میکردند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟