جانشین فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: ساعاتی پیش، مأموران پلیس آگاهی این استان، با همکاری گروه های اعزامی از پلیس آگاهی اصفهان و پشتیبانی اطلاعاتی پلیس امنیت عمومی استان، سه نفر از عاملان اصلی پرونده جنایت خمینی شهر اصفهان را دستگیر کردند.
سرهنگ طاهر اعلام کرد: سه نفر از عاملان اصلی جنایت خمینی شهر اصفهان، هنگام فرار از کشور در زاهدان دستگیر شدند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «تابناک»، جانشین فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: ساعاتی پیش، مأموران پلیس آگاهی این استان با همکاری گروه های اعزامی از پلیس آگاهی اصفهان و پشتیبانی اطلاعاتی پلیس امنیت عمومی استان، سه نفر از عاملان اصلی پرونده جنایت خمینی شهر اصفهان را دستگیر کردند.
سرهنگ طاهر همچنین افزود: با تلاش و پیگیری های مستمر مأموران پلیس آگاهی، مخفیگاه این متهمان که به قصد خروج از کشور وارد سیستان و بلوچستان شده بودند، در مناطق حـاشیه شهر زاهـدان شناسایی و نـامحسوس زیر نظر قرار گرفت.
وی گفت: ساعاتی پیش در عملیاتی ویژه و با اقدام بموقع مأموران پلیس آگاهی، این سه متهم 19، 26 و 27 ساله پیش از اینکه موفق به فرار شوند، به چنگ مأموران قانون افتادند.
جانشین فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کـرد: از متهمان یک دستگاه خودرو پژو، چند فقره چک و ده عدد سیم کارت توقیف شد.
سرهنگ طـاهر افـزود: در این عملیات همچنین فردی که می خواست، متهمان را از کشور بیرون ببرد، دستگیر شد.
جانشین فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان در پایان گفت: دستگیر شدگان سوابق کیفری چـون نزاع، اخلال در نظم عمومی و قاچاق مواد مخدر در پرونده خود دارند.
مسئولین به سن 3 متهم دقت ویژه داشته باشن..
دستتون درد نکنه.خدا قوت .
من میدونم شما به کمک سربازان گمنام امام زمان(ع) همه این نامردا رو دستگیر و به سزای اعمالشون میرسونین.
اطلاعات خوب ما سیا و موساد به زانو در آوورده اینا که چیزی نیستن-جوجه ام بحساب نمیان-
خواهشا فقط اعدامشون کنین-اعدام اعدام اعداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
پس آنقدر بی تفاوت نباشید . این جنایت تو خیابان که اتفاق نیافتاده بلکه در چهار چوب داخلی رخ داده .
اقایان به جای توجیه و نظر های بیخودی عوامل را به اشد مجازات برسانند
بایستی همهشان را تا بحال دستگیر میکردید.
و طی یک هفته محاکمه و اعدام و خلاص وسلام. سیستمها همه شل و ول شدند و تنبل.
نمی دونم باید بگم برای چی متاسفم..................
تابناک فکر نکنم قابل سانسور باشه پس کامنتمو بذار
سزای عملشون رو توی همین دنیا هم میبینن...
اون دنیا که بد سزایی میبینن...
واقعا بايد پديده شناسي شوند.
اين گونه جنايت ها صرف نظر از خوب بودن و يا بد بودن الزامات قانوني در كشور در معرفي كشورمان به عنوان يك مملكت نا امن بسيار موثر است.
وجه مردم شريف ايران كه اكثريت قريب به اتفاق آنها پاكدامن و مومن هستند با اين گونه اعمال بد و زشت معرفي مي شود و اين حق مقام انساني مردم نيست
اين گونه افراد به واقع با يك حكم اعدام از مجازات حقيقي فرار مي كنند.
حقيقت اين است كه بايد به جايي بد آب و هوا و سخت تبعيد شوند تا خوي وحشي خود را در آنجا لگام بزنند و دور از آدميان و شهر و ديار براي زندگي و زنده ماندن جان بكنند
چون اصلا لياقت آسايش و آباداني را ندارند.
اعدام براي اين آدمها كم است بايد بمانند و آنچه را خراب كرده اند بسازند.
به قول فرمانده نيروي انتظامي برخورد با بدحجابي از مطالبات ما مردم است .حالا ايشان اگر ممكن است مطالبات ما در خصوص اراذل خميني شهر هم بفرمايند تا ما هم بدانيم كه چه گفته ايم و يا چه نيتي در دل داريم. ايشان مار ا هيپنوتيزم كرده و از اعماق ضمير ناخوداگاهمان مي فهمند مطالبات مان را. اما ما خود نمي دانيم مطالبات خودمان را.جالب است اين چند سال همه مي دانند ما چه مي خواهيم و خود مان نمي دانيم.
يك روزي به يكي از دوستان گفتيم شنيديم داري عروسي مي كني؟ گفت : "استي ؟ جالبه كه من خودم خبر ندارم.حالا با كي ؟ راستي روز عروسيم كي هست كه خودم هم بيام."
حالا داستان ما هم اينجوريه تابي جون.
و قربانیان تجاوز بهبود