تعطيلات چند روزه ميانه خردادماه 90، فرصتي شد تا نزديك به يكصد اصله درخت در تقاطع بزرگراههاي شهيد همت و اشرفي اصفهاني قطع شود كه به گفته شاهدان محلي، قطع درختان با مجوز شهرداري تهران صورت گرفته است.
قطع درختان بزرگراههاي تهران به بهانه هاي مختلف ترافيكي ادامه دارد و اين بار درختان تقاطع بزرگراههاي شهيد همت و اشرفي اصفهاني قطع شد.
به گزارش ايرنا، تعطيلات چند روزه ميانه خردادماه 90، فرصتي شد تا نزديك به يكصد اصله درخت در تقاطع بزرگراههاي شهيد همت و اشرفي اصفهاني قطع شود كه به گفته شاهدان محلي، قطع درختان با مجوز شهرداري تهران صورت گرفته است.
بر اين اساس، طي شبهاي اخير، دو دستگاه لودر اقدام به قطع درختان طرح فضاي سبز حاشيه بزرگراه شهيد همت تقاطع شهيد اشرفي اصفهاني، ضلع غربي كلانتري جنت آباد كرده و حتي در محل، خاكبرداري نيز كرده اند.
به گفته شاهدان محلي، متعرضان به فضاي سبز عمومي شهر مدعي بوده اند كه از شهرداري منطقه پنج تهران براي احداث ساختمان چهار طبقه در اين محل، مجوز گرفته و از اين رو نيز اقدام به قطع درختان كرده اند.
انتقاد اصلی من عوامل فضای سبز شهرداری این استکه وقتی تصمیم به تعریض یک معبر گرفته می شود اولین اولویت آنها باید کاشت نهال جایگزین در محل جدید حاشیه معبر باشد. خیابانهای زیادی داریم که به تدریج با نوسازی منازل تعریض می شود. شهرداری باید از قبل حاشیه خیابان بعد از تعریض را مشخص کرده و نسبت به کاشت نهال جایگزین در محل مناسب اقدام شود تا هنگام تعریض کامل خیابان در اثر قطع یا جابجایی درختان قدیمی، درختان جدید در حاشیه خیابان تعریض شده وجود داشته باشد.