سازمان غذا و كشاورزي سازمان ملل اعلام كرد كه هر ساله حدود يك سوم غذاي توليدي در جهان (حدود 1.3 ميليون تن) دور ريخته ميشود.
فائو در گزارشي نوشت: با توجه به محدوديت دسترسي به منابع طبيعي نكتهاي كه اهميت بيشتري دارد كاهش ميزان زبالههاي غذايي است و نه افزايش توليد.
فائو اعلام كرده ميزان غذايي كه هرساله نابود شده و دور ريخته ميشود برابر با بيش از نيمي از غلات سالانه جهان است و اين در حالي است كه به نوشته خبرگزاري فرانسه بيش از 925 ميليون نفر در سراسر جهان با گرسنگي دست به گريبان هستند.
بر اساس اين گزارش در كشورهاي در حال توسعه در درجه اول نابودي غذا به دليل نابودي محصولات يا امكانات كم است. در كشورهاي در حال توسعه مشكل مصرف كنندگان كه غذاهاي كاملا قابل مصرف را درون سطل زباله مياندازند.
در اين گزارش آمده كه در اروپا و آمريكاي شمالي مصرفكنندگان بين 95 تا 115 كيلوگرم غذا در سال را دور ميريزند.
كارشناسان ميگويند: مصرف كنندگان در كشورهاي ثروتمند معمولا به خريد غذايي بيشتر از حد نيازشان ترغيب ميشوند كه يك نمونه آن رستورانهاي غذاي آماده و بوفههايي با قيمتهاي معين است.