بازدید 82603

چگونگی فعال کردن اینترنت موبایل

هم اکنون سرویس GPRS موبایل توسط اپراتورهای همراه اول و ایرانسل به مشترکان عرضه می شود اما بررسی ها نشان می دهد که این سرویس به دلایل مختلف آنطور که باید از سوی مشترکان به کار گرفته نمی شود.
کد خبر: ۱۲۹۲۳۴
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۴ 06 November 2010
اینترنت موبایل یا GPRS می تواند جایگزین دسترسی به اینترنت خانگی در حد و اندازه "دایل آپ" باشد که امکان مرور وب را ممکن می سازد اما استفاده از این سرویس نیازمند تنظیمات و فعال سازی است که کاربران به دلیل عدم آشنایی کمتر از اینترنت موبایل استفاده می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، GPRS در واقع روشی نوین برای ارسال داده ها از طریق تلفن همراه است و استفاده از اینترنت را در هر زمان و مکان و به صورت 24 ساعته از طریق لپ تاپ با در اختیار داشتن دیتا کارت، رایانه دستی (PDA) یا مرورگر WAP روی گوشی موبایل مشترک فعال می کند و کاربر می تواند حتی در هنگام حرکت و رفت و آمد به شبکه جهانی اینترنت متصل شود.

هم اکنون سرویس GPRS موبایل توسط اپراتورهای همراه اول و ایرانسل به مشترکان عرضه می شود اما بررسی ها نشان می دهد که این سرویس به دلایل مختلف آنطور که باید از سوی مشترکان به کار گرفته نمی شود.
 
یکی از دلایل این عدم استفاده مربوط به آگاهی نداشتن از نحوه فعالسازی این سرویس است که اطلاع یافتن از آن می تواند امکان جستجو در وب را به صورت آنلاین و حتی در برخی مواقع سریعتر از اینترنت خانگی دایل آپ برای مشترکان فراهم می کند.
 
GPRS به جای استفاده از یک شماره تلفن برای اتصال به اینترنت از یک (APN (Access Point Node استفاده می کند که باید در گوشی مشترک تنظیم شود.
 
از دیگر مزایای اینترنت موبایل می توان به اتصال دائمی به اینترنت اشاره کرد که کاربر صرفاً برای ارسال و دریافت اطلاعات هزینه می پردازد و دیگر نگران هزینه آنلاین بودن خود نخواهد بود.
 
مشترکان همراه اولی GPRS خود را فعال کنند
 
به گزارش مهر، مشترکان سیمکارتهای دائمی و اعتباری همراه اول برای استفاده از سیستم GPRS باید به سایت اینترنتی این شرکت به آدرس www.mci.ir مراجعه کرده و در قسمت تنظیمات GPRS با انجام چند مرحله گوشی خود را برای استفاده از این سرویس فعال کنند.
 
خدماتی که به مشترکان همراه اول از طریق سرویس GPRS ارائه می شود شامل استفاده از پست الکترونیکی و دسترسی به سایت‌های اینترنتی و دریافت فایل برروی گوشی موبایل است.
 
برای فعال سازی GPRS مشترک باید به تکمیل فرم الکترونیکی ثبت ‌نام بپردازد و اطلاعات شخصی خود شامل نام، نام خانوادگی و شماره کد ملی، اطلاعات تماس شامل، شماره تلفن همراه و پست الکترونیکی را از طریق فرم موجود وارد کند.
 
نشانی پست الکترونیکی که وارد می‌شود همان نشانی است که پس از فعال شدن سرویس برای اطلاع‌رسانی به مشترک از آن استفاده خواهد شد که پس از تکمیل این فرم و ارسال اطلاعات به سیستم، پیامی در مرورگر به وی نشان داده می‌شود و مشترک را ملزم به فعال سازی GPRS روی گوشی می کند.
 
در مرحله بعدی فعال سازی که مربوط به تنظیم گوشی خواهد بود از طریق لینک ارسال تنظیمات گوشی با وارد کردن شماره تماس و انتخاب نوع و مدل گوشی از سوی کاربر، تنظیمات لازم از طریق پیامک برای متقاضی ارسال می‌شود.
 
امکان ارسال تنظیمات برای همه گوشی‌هایی که توانایی دریافت تنظیمات از طریق شبکه را دارند در این بخش وجود داشته و سایر گوشی‌هایی که این توانایی را ندارند باید به طور دستی و مطابق با راهنمای موجود تنظیم شوند.
 
همراه اول پس از دریافت درخواست مشترک، تنظیمات مربوط به گوشی را در قالب یک پیام کوتاه برای وی ارسال می کند که تنظیمات GPRS پس از بازکردن پیام و زدن کد 1234، به طور خودکار در گوشی مشترک قرار خواهد گرفت و مشترک با ارسال مدل گوشی بصورت انگلیسی به شماره 8008 تنظیمات GPRS را می تواند دریافت کند.
 
چنانچه به هر دلیل این کار با مشکل مواجه شود، ابتدا لازم است مشترک درخواست خود را تکرار کند و در صورت عدم موفقیت مجدد بهتر است‎‎‎‎‎‎‎‎ با مرکز پاسخگویی همراه اول به شماره 09990 ‎‎‎‎‎‎‎‎ برای حل مشکل تماس  گرفته سپس تنظیمات را به صورت دستی در گوشی خود فعال کند.
 
مشترکان ایرانسلی GPRS خود را فعال کنند
 
به گزارش مهر، ارسال تنظیمات GPRS برای مشتریان ایرانسل بسیار آسان بوده و تنها از طریق پیام کوتاه ارسـال می شود. به این معنی که مشترک چنانچه تاکنون پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده است باید کد دستوری *130*3*5# [Yes/Ok] را شماره گیری کرده تا این اطلاعات را دریافت کند.
 
پس از دریافت پیام کوتاه حاوی تنظیمات، مشترک باید آن را در گوشی ذخیره (save) کند تا تنظیمات GPRS به گوشی منتقل شود. چنانچه گوشی مشترک دارای قابلیت استفاده از GPRS باشد این سرویس برای وی فعال خواهد شد و برای تمامی مشترکان سیمکارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل هم کارآیی خواهد داشت.
 
مشترک برای دسترسی به اینترنت پس از آنکه از تنظیمات گوشی خود مطمئن شد و علامت اتصال به شبکه GPRS (یک علامت G یا یک مثلث برعکس در کنار علامت آنتن) بر روی صفحه موبایل وی ظاهر شد، می تواند با انتخاب مرورگر (WAP/ Web browser) در منوی گوشی خود و سپس وارد کردن آدرس اینترنتی (URL) به شبکه جهانی اینترنت دسترسی پیدا کنید.
 
توجه به این نکته نیز ضروری است که این مرورگر (browser) در اغلب گوشی ها با علامت "کره زمین" نشان داده شده است.
 
هزینه استفاده از GPRS چقدر است
 
به گزارش مهر، بطور کلی حجم داده ها براساس بایت سنجیده می شود به طوریکه به هر 1000 بایت یک کیلوبایت (KB) و به هر 1000 کیلوبایت یک مگابایت (MB) می گویند. با این توضیح کاربران کافی است تا تعداد بایتهایی که ارسال یا دریافت کرده اند را در تعرفه ها ضرب کنند تا در هر لحظه هزینه استفاده از اینترنت موبایل خود را محاسبه کنند. کارکرد دیتای کاربر شامل تمامی اطلاعاتی خواهد بود که توسط کاربر یا به صورت خودکار از گوشی، رایانه دستی یا لپ تاپ ارسال و یا دریافت می شود.
 
سرویس اینترنت همراه اول به ازای هر کیلو بایت تبادل اطلاعات با تعرفه های 8 ریال در زمان پیک ترافیک یعنی از 8 صبح تا 23 شب و زمان غیر پیک از 23 الی 8 صبح و روزهای تعطیل 2 ریال محاسبه می شود.
 
نرخ ارسال و دریافت دیتا از طریق GPRS ایرانسل نیز در ساعات اوج مصرف 7 ریال و برای ساعات کاهش مصرف 2 ریال خواهد بود.
 
همراه اول و ایرانسل برای تشویق مشترکان خود به استفاده از اینترنت موبایل و نیز سهولت و ارزانی برای مشترکانی که استفاده از GPRS برای آنها ضرورت دارد بسته های پیشنهادی خود را با تخفیفهای قابل توجهی عرضه کرده اند که در این شرایط مشترک با خرید هر بسته می تواند از مزایای استفاده از اینترنت و تخفیف دراستفاده از آن به صورت همزمان بهره مند شود.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۰
انتشار یافته: ۴۸
بنده اين سرويس را قبلا فعال كردم. اما به دليل سرعت پايين و قطع و وصلي مكرر از استفاده از آن گذشتم(البته درباره همراه اول گفتم..)
قیمتش سرسام آوره و اصلا به صرفه نیست.
با سلام و تشکر بابت اطلاع رسانی شما عزیزان بنده لازم میبینم توصیه هم به انتهای این گزاش اضافه نمایید که مواظب قبض موبالتان با این خدمات بسیار گران باشید بنده برای رصد سایت تابناک و گهگاهی ایمل شخصیا از طریق موبایل همراه اول دائمی خود متصل میشوم که هزینه ای بالغ برا 60 تا 70 هزار تومان برایم صورتحساب میشود.
مشکل فوق گران بودن این خدمات است، بنده شخصا وقتی در اوایل راه اندازی این سرویس با تصور قیمت متعادل این خدمات شروع به استفاده کردم و با حدود 20 هزار تومان در فیش موبایل مواجه شدم، به قول معروف پشت دستم را داغ کردم که دیگر از سرویس جی پی آر اس مگر در موارد اضطراری استفاده نکنم.
شما فکر کنید همین صفحه اول تابناک چند کیلوبایت می شود، و هزینه متوسط آن چقدر است آنوقت می بینید که هزینه های اینترنت بسیار بالا و سرعت آن بسیار پایین است. برای همین اشتیاقی برای استفاده از آن وجود ندارد.
قرار بود تا آخر سال 88 در همه کشور همراه اول اینترنت بده ولی نشد که نشد. نیشابور با 500 هزار نفر جمعیت اینترنت همراه اول ندارد.
نویسنده محترم کجا GPRS روش نوینی برای ارایه اینترنت می باشد شاید شما از سالهای گذشته صحبت میکنید با وجود تکنولوژی های جدید مثل 3G یا NEXT G کجای دنیا از این تکنولوژی استفاده می کنند
پس با این حساب خیلی ارزونه. یه فایل 1 مگا بگیری میشه 800 تومن. تازه اگه سرعتش هم خوب باشه و قطع و وصل نشه.
هزينه بسيار زياد است. اصلا به صرفه نيست.
هزينه ها معلوم نيست من خودم يه بار فعال كردم زياد هم استفاده نكردم 90 هزا تومان پول فيش اومد
بسته های همراه اول کلاه برداریه. میگن نامحدود یک ماهه 10 هزار تومان ولی وقتی قبض میاد 95000 تومان هزینه اینترنته.
وقتي سرويس 20 برابر گرانتر از همه جاي دنيا ميدن كي استفاده ميكنه!
خسته نباشی تابناک، تو همه دنیا gprs منسوخ شده و از 3g استفاده می شه، gprs هم بسیار کنده و هم گران و اصلا به درد نمی خوره، به جای این خبر بی مصرف پیگیر دلایل عدم ارائه 3g می شدین
غیر از مشکلات فنی مقرون به صرفه نیست به ازای هر مگابایت 800تومان هزینه کرد انهم با سرعت پایین
من الان3 ماه که فعال کردم ولی روی هم رفته 10 دقیقه نتونستم استفاده کنم چون همیشه خدا سرویس نمیده و قطعه فقط ماهی 10 هزار تومان دور ریختم....
خيلي خوب بود
چه سرویس پیش رفته ای!!!!!! این کفار دارن با موبایلاشون به صورت تصویری حرف می زنن، اونوقت شما تازه اینترنت موبایل رو راه انداختین؟؟؟ می خواید جشن ملی بگیریم؟؟؟
این همه هزینه کردن به چه دردی می خوره وقتی قابل استفاده نیست.
سرعت آنقدر پایینه که آدم دیوانه می شه.
مسئولین الکی پز ندن و قیافه نگیرن آی اینترنت داریم و همه جا داریم و...
سرعت کند و هزینه بالا دو مشکل اساسی اینترنت لاکپشتی گوشی های همراه است
این همه هزینه کردن به چه دردی می خوره وقتی قابل استفاده نیست.
سرعت آنقدر پایینه که آدم دیوانه می شه.
مسئولین الکی پز ندن و قیافه نگیرن آی اینترنت داریم و همه جا داریم و...
مرد حسابی من بلدم از gprs استفاده کنم اما قیمتهاش چنان سرسام آور و بالاست و سرعتش هم چنان پایینه که همون بهتر وزیر ارتباطات ازش استفاده کنه با معاونینش.
ای بابا. در هیچ کجا بجز ایران دیگه کسی از gprs استفاده نمیکنن. همه 3g دارن. گریه آدم در میاد با این جی پی آر اس در پیتی. الان چند روزه که مجبورم از این استفاده کنم، بیچارم کرده
ولی تا اونجایی که هر مبتدی کامپیوتر میدونه 1024 میشه یک مگابایت.البته دیر زمانیست که همه چیز در گرو هدفمندسازی رایانه است و شایدم حتی این که میشه" هدفمند سازی رایانه"
اين سرويس در شهرهاي محدودي از ايران فعال است. مثلا" در استان خوزستان فقط اهواز اين سرويس را دارد و اين جاي بسي تاسف است. ماههاست قراره بزودي در ديگر شهرها راه اندازي بشه كه نشد.
من استفاده میکنم و ازش خیلی راضیم.(همراه اول)
سلام .وقت شما بخیر .
من چند ساعت قبل بسته اینترنتی ۵گیابایتی خریدم (ایرانسل ۴G)اما هنوز ازپیامک فعال سازی این بسته خبری نیست
محبت میکنید راهنمایی کنین
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها