بازدید 18701

آخرین آمار تعداد دانشجویان کشور

هادیان آمار کل دانشجویان کشور تا پایان سی و یک شهریور ماه 89 را 3 میلیون و 790 هزار و 859 نفر اعلام کرد و گفت: یک میلیون و 874 هزار و 966 نفر از این تعداد را خانم ها و یک میلیون و 915 هزار و 893 نفر را آقایان تشکیل می دهند به عبارتی 49.5 درصد از دانشجویان زن و 50.5 درصد آنها مرد هستند.
کد خبر: ۱۲۶۰۵۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۸ 19 October 2010
رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی آمار کل دانشجویان کشور تا پایان 31 شهریور ماه 89 را سه میلیون و 790 هزار و 859 نفر اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود هادیان دهکردی در نشست خبری امروز سه شنبه در پاسخ به خبرنگار مهر درباره اختلاف بین آمار دانشجویی وزارت علوم و آمار دانشجویی معاونت راهبردی ریاست جمهوری و راهکارهای برطرف شدن این اختلاف گفت: به کلیه مراکز آموزش عالی اعلام شده تا وقتی دانشجویان ثبت نام شده خود را به وزارت علوم معرفی می کنند کد ملی دانشجو را نیز در سامانه مربوطه ثبت کنند در صورتی که کد ملی دانشجویان ثبت شده را دقیقا وارد سامانه موسسه  پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی وارد شود دیگر به مبنایی دقیق تری از آمار دانشجویان در آموزش عالی دستیابی پیدا خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا ثبت کد ملی دانشجویان می تواند در رفع اختلاف آمار دانشجویی وزارت علوم و آمار دانشجویی مورد توجه در معاونت راهبردی ریاست جمهوری موثر باشد، گفت: این اختلافات بیشتر بر سر تعاریفی است که برای دانشجو و دانش آموخته داریم . در دانشگاه حتی اگر فردی درسش تمام شود اما تا مدتی پس از اتمام تحصیل با دانشگاه تسویه حساب نکند باز هم دانشجو محسوب می شود.

رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در پاسخ به سئوال مهر مبنی بر اینکه گاهی اوقات برخی روسای دانشگاهها نسبت به تعداد دانشجویانی که جهت ثبت نام به آنها معرفی می شود گلایه دارند و تعداد پذیرفته شدگان را بیشتر از ظرفیت مورد توافق با وزارت علوم می دانند نیز گفت: سازمان سنجش آموزش کشور هیچ وقت به تنهایی اجازه ندارد ظرفیت دانشجویی هیچ دانشگاهی را اضافه کند مگر آنکه دانشگاه با اداره کل گسترش آموزش عالی هماهنگ کرده باشد و برای افزایش ظرفیتش اعلام آمادگی کند.

نسبت جنسیتی آمار دانشجویان

هادیان آمار کل دانشجویان کشور تا پایان سی و یک شهریور ماه 89 را 3 میلیون و 790 هزار و 859 نفر اعلام کرد و گفت: یک میلیون و 874 هزار و 966 نفر از این تعداد را خانم ها و یک میلیون و 915 هزار و 893 نفر را آقایان تشکیل می دهند به عبارتی 49.5 درصد از دانشجویان زن و 50.5 درصد آنها مرد هستند.

55 درصد دانشجویان در دانشگاههای دولتی تحصیل می کنند

وی در تفکیک تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل در مراکز آموزش دولتی و غیردولتی گفت: 2 میلیون و 88 هزار و 287 نفر در مراکز آموزش عالی دولتی و یک میلیون و 702 هزار و 572 نفر در مراکز غیر دولتی تحصیل می کنند یعنی 55.1 درصد از دانشجویان کشور در دانشگاههای دولتی شاغل به تحصیل هستند.

 2 هزار و 588 عضو هیئت علمی دارای مرتبه استادی

رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاههای کشور را 63 هزار و 255 نفر اعلام کرد و در تشریح مرتبه علمی آنها به تفکیک استاد، دانشیار، استادیار و مربی گفت: 2 هزار و 588 عضو هیئت علمی دانشگاههای کشور در مرتبه استادی، 5 هزار و 567 نفر در مرتبه دانشیاری و 24 هزار و 78 نفر در مرتبه استادیاری قرار دارند که حدود 44.1 درصد از این تعداد افرادی هستند که حداقل دارای مدرک دکترای تخصصی بوده و بقیه نیز که 24 هزار و 598 نفر می شوند مربی هستند البته هزار و 722 نفر نیز مربی آموزشیار در آموزش عالی داریم.

هادیان دهکردی در تشریح آماری تعداد اعضای هیئت علمی فعال در بخش های مختلف آموزش عالی کشور گفت: 29.5 درصد از اعضای هیئت علمی در دانشگاههای وابسته به وزارت علوم، 2.1 درصد در دانشگاه پیام نور، 18.9 درصد در دانشگاههای وزارت بهداشت، 6 دهم درصد در وزارت آموزش و پرورش، 2.4 درصد در سایر دستگاههای اجرایی، 4 درصد در مراکز آموزش عالی مستقل و 42.5 درصد در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تدریس و پژوهش هستند.

وی در تشریح هرم هیئت علمی دانشگاههای تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز گفت: یک هزار و 298 عضو هیئت علمی با مرتبه استادی، 2 هزار و 758 نفر با مرتبه دانشیاری، 10 هزار و 124 نفر با مرتبه استادیاری و 194 نفر مربی آموزشیار در دانشگاههای تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعال هستند.

رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی  با بیان اینکه تا پایان سال تحصیلی 88-87 یعنی تا پایان شهریور ماه 88 ، 769 هزار و 171 نفر دانش آموخته داشته ایم، گفت: 397 هزار و 780 نفر را آقایان و 371 هزار و 401 نفر را خانم ها تشکیل می دهند.

وی درباره روند استخدام اعضای هیئت علمی در سال تحصیلی 79-80 در قیاس با سال تحصیلی 88-89 نیز گفت: در سال تحصیلی 79-80، 10 هزار مربی و 10 هزار استادیار در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استخدام بودند اما در سال تحصیلی 88-89 روند استخدام مربی آرام بوده و به نوعی مربی در وزارت علوم استخدام نشده اما استخدام دارندگان دکترای تخصصی به بالای 18 هزار نفر رسیده است.

هادیان دهکردی در پایان نشست از در جریان بودن رتبه بندی دانشگاهها با همکاری موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی و معاونت پژوهشی وزارت علوم خبر داد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
بنظرم هنوز تعداد دانشجويان و دانشگاه هاي كشور كم است بايستي حداقل 15 ميليون نفر دانشجو داشته باشيم با 15 هزار دانشگاه!!!
پيشنهاد ميكنم تمامي رشته هاي تحصيلي در تمامي دانشگاه ها دائر
شود تا هر كه هر رشته اي خواست پول بدهد و بخواند و يا نخواند و در نهايت مدركش را بگيرد.
با سلام یکی ازدلایل اختلافات آماری مورد نظر اینستکه موسسه مذکور، به روز رسانی آمار دانشجویان را در بدترین مقطع زمانی یعنی قبل از پایان آبانماه که تکلیف دانشجویان دانش آموخته ترم قبل در سیستمهای آموزشی دانشگاهها مشخص می گردد، انجام می دهد.
سه میلیون و 790 هزار و 859 نفر بیکار آینده
چقدر شون تویه زندان هستن؟؟؟؟لطفا آمار بدین...
انوقت بالاترین تیراژ کتاب چقدر است؟!!!!
چه طوری ایشون حساب کرده که دانشگاه دولتی دانشجوش زیادتره .. با این همه فضای آموزشی دانشگاه آزاد معلومه که دانشگاه آزاد تعداد بیشتری دانشجو داره .
درصد زن ها و مرد ها اشتباه است
دانشگاه پیام نور دانشگاهی است که نه امکانات دارد نه مدرس خوب فقط حس درس خواندن و زندگی را از دانشجو می گیرد
خداوکیلی دروغ از این بزرگتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تعادل جمعییتی پسرو دخترو از کجا اوردین؟؟؟
دخترا هرکز کمتر از 60 درصد کمتر نیستند چرا امار غلط میدید؟
کمی انصاف داشته باشید، دولت محترم باید بلاخره یه جوری این پیک جمعیتی دهه شصت را رد کند. وقتی کار نیست افزایش ظرفیت دانشگاهها هم یکی از روشهای موقت سرگرم کردن این جوانهاست. ضمناً همیشه باید به یاد داشت که سطح فکر یک جوان معتاد با تحصیلات بالا بهتر از یک جوان بی سواد است.
دانشگاه آزاد كه همینجور فارغ التحصيل بيرون ميده. تورو خدا بريد درصد شركت كنندگان دانشجويان آزاد در كنكور رو ببينيد خندتان ميگيرد. بادر صد منفي هم تو تكميل ظرفيت حتما قبول ميشين!
شهرستان ماهنشان يه درمانگاه درست وحسابي نداره درعوض در اين شهر كوچك يك دانشگاه ساخته اند اين به اين معني هست كه مي خواهند جوانان راحداقل چهار سال سر گرم كنند تا به فكر شغل وازدواج و ...نباشند
اين افتخار نيست اين فاجعه است ... آخرش مثل ما با معدل بالاي 17 ميشن بيكار ديگه ....
در آینده نزدیک چقدر بیکار خواهیم داشت
بهتر نیست که دولت مهر نفری یک میلیون تومان برایشان حساب باز کند تا بعد از فارغ التحصیل شدن سودا کنند؟
آيا جايي هست که بشود آمارها را به تفکيک دانشگاه ها و مثلاً ساير اقلام اطلاعاتي مثل جنسيت، محل تولد، دين، و ... مشاهده کرد؟
آیا دولت محترم برای اشتغال این عزیزان برنامه و هدفگذاری کرده است . بنده پیشنهاد میکنم در ریاست جمهوری معاونت اشتغال ایجاد و در کشور ظرفیت سازی شود تا این افراد به کار مشغول باشند . منظورم نه اشتغال در دستگاههای دولتی بلکه کمک در تاسس شرکتهای صنعتی ، عمرانی ، تجاری ، کشت و صنعت ، و... که در قالب بخش خصوصی این عزیزان ساماندهی شوند . ظرفیت اشتغال در کشور بسیار بالاست ولی برنامه ریزی و مدیریت بسیار ضعیف است .
گسترش كمي دانشگاها به نقاط مختلف كشور و روستاها به معناي ناديده گرفتن سطح علمي و افزايش مدارك الكي است و ضايع ساختن مدارك تحصيلي است
بنظرم اگر فکری به حال فارغ التحصلیان دانشگاه نشود فردا با فاجعه روبرو خواهیم شد اینقدر که روزنامه مطالب بیخود چاپ می کنند یک بار از رئیس جمهور در تیتر اول خود این مطلب را چاپ کنند اقای رئیس جمهور فردای فرزندان این مرز و بوم به کجا ختم می شود
سلام همشهري ! مگما كه اي شهر ديكرد (دهكرد) ما به ايي كوچيكي چه قد دانشگاه داردآ! آزاد، جاده سامون! فل كه استانداري ، فلكه بوعلي ! بروجن اردل فارسونم روش! پس شمام از مايي! آمارو داشته باش از ما كم نكنن! ياعلي
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی